Allt man gör är att plugga



-Typ den enda bilden jag fick på dom som konfirmerade sig i lösdags.

Sitter och kollar på Huose med mammsen. Ska snart lägga mig så jag är hyffsat pigg imorgon.
Fast jag ska hinna med lite mer pluggande också, ingenting fassnar längre, hjärnan börjar nog bli lite väl full. Kanska borde vila från skolan ett tag, (skulle verkligen vilja) så allt typ lägger sig på sin pats.

Godnatt så hörs vi imorgon!

Rosa



Linne - Vero Moda, Huvtröja - Monki, Jeans - Rut.m.fl

Bilderna blir suddig när man laddar upp dom på bloggen -.-' Ska försöka få ännu bättre bilder så det blir mer skärpa i dom.

Mamma håller på med maten och jag ska byta om sen blir det träning. Har riktigt ont i huvudet så jag lär väl få ta en alvedon innan jag går till ishallen.


En hög med läxor


Ska göra en kopp te och sen sätta mig med dom otroligt roliga läxorna. Ska skriva en labb raport, vet typ inte ens hur man gör men de blir bra... Sen har jag engelska och spanska gramatik. Wooho!

Blev inga skidor idag och det är jag sjukt glad för! Fick dansa ist, faktiskt kul.

En massa minusgrader


Godmorgon!
Jag kan tala om att det är 19,2 minus grader här nu, och vi ska åka skidor på idrotten som är om en timme! Det måste bli varmare eller så tycker jag att vi kan slippa de, hade ingen som hellst lust.
Men men jag kommer flysa ihjäl på väg till skolan så det är bara att ladda med kläder.

Uscha vad jag inte gillar vintern!!

Blir less

Har inte kunnat komma in på blogg.se ikväll. Vet inte varför men så är det.
Ska sova nu så vi hörs imorgon!
Godnatt ♥

Drar på träning


Blåbär



Sitter och dricker C-vitamin nu efter skolan. Gillar färgen på den, typ rosa/lila, blåbärssmak! Smaka nästan som blåbärs gräddglass ^^ 
Men ska typ måla om naglarna, ap tråkigt. Vet inte varför jag tycker det nu när jag älskade de förut.  

Ny vecka




Det är ny vecka och jag måste knata iväg till skolan nu. Ännu en rolig måndag väntar. Fyra lektioner bara vilket är skönt, kanske står ut ändå då...  Slutar tjugo i tre idag till o med :o Det är de tidigaste vi slutar,

Slut på denna fina dag

Så nu har jag nyss duschat igen, fick lite dricka i håret...
Ska i alla fall smörja in mig nu och sen lär det bli sängen eller tven en stund först ;) Imorgon börjar ju "äntligen" skolan igen...inte att man längtar direkt :p

Men godnatt och sov gott.


Den 28:e Januari







På bild: Ida och Meja
Blev väldigt nöjd med dom, nr. 3, nr.4 och nr.6 är mina favoriter! Kärlek.
Jag vill också ha en hund, en lurvig en, som Meja. Men det är bara att drömma vidare :p

Usch vad dålig kvalité det blev på dom. Fattar inte varför det blir de när man lägger upp dom på bloggen...!

Just nu




Stack ut och sprang i typ en timme efter jag vaknade. Har duschat och sminkat mig nu, ska börja redigera bilderna från igår nu.
Så ni kan vänta er lite bilder snart ;) (eller om en stund...) 
 

Woooho



Godmorgon!
Otroligt glad att jag vaknade kl. 12! Har inte hänt på väldigt länge, fortfarande lite trött med de kan ju vara för att jag inte har hunnit vaknat än.
Vill in till stan idag, men det är söndag. Vill åt minstånde fika. Vet inte varför men jag kände verkligen för det.

Skriver mer sen

Godnatt från mig

Innan jag somnar (vilket är väldigt snart) så ska jag bara säga att kvällen/dagen va väldigt bra! Kom hem för snart två timmar sen men ;p
Lägger upp en bild (kanske räknas som två...) på min otroligt fina vän Sofia.

Godnatt på er.


Ring


Fick en ny ring av mamma imorse. Jätte fin! Dock va den lite stor, men kunde ha den på ena långfingret faktiskt och de va ju lite bra.
Ska ta och måla den med genomginligt (stav) nagellack så den inte blir förstörd. ^^


@Ida



Sitter hos Ida nu, har det jätte mysigt med musik och så.
Va nyss ute med Meja och tog lite kort och så, blev några bra som jag lägger upp imorgon kanske. Ska fixa till dom först.
Ska tina tårna först och sen ska vi gå till kyrkan, blir mysigt. Sophia skulle också dit så det kommer bli fint. :)

Ha det så bra och puss.


Detta blir bra



Så nu är jag färdig, mamma och syrran har åkt in till stan. Och jag ska snart smsa min moster som ska skjutsa mig o Sofia till Ida. Där ska vi träna lite, sen ska vi knata iväg till kyrkan som ligger där nån stans och kolla på när några konfirmerar sig. Tar så klart med mig kameran och ska försöka få nåt kort på dom. Sen blir det middag hos Ida och sen filmmys!
Kommer bli en kung dag!

Hoppas jag inte glömmer bort kameran för mycket under dagen/kvällen.


På bussen hem

Godmorgon!
Jag sitter på bussen på väg hem från träningen, älskar att det finns internet på alla bussar ;) hehe ska hem och duscha fixa mig o sen ska jag och Sofia ut på äventyr...haha nej men skriver mer om vad vi ska göra när jag är hemma!


De blev väl lite bra?



Kan tala om att jag är nöjd. Får dock se hur länge jag är de :p Ett tag hoppas jag på.
Ser ni den inte? Tryck F5, eller uppdatera sidan.

Men nu ska jag nog börja tänka på att sova, är sjukt trött och så har jag träning imorgon. Vet inte om jag har nån skjuts in bara...

Men godnatt på er då.


Försöker

Sitter och försöker knåpa ihop en ny header, blev så himla less på den jag har nu. Får se om jag får till nåt bra eller inte... Vet hur jag vill att det ska bli men hur jag ska lyckas med de har jag inte en aning om ;)

Nya blogg.se

Ja folk värkar ju tycka olika om nya blogg.se. Jag vet inte riktigt vad jag tycker, men många funktioner på startsidan har försvunnit. Vilket jag inte gillar. Annars är den mycket snyggare än den gamla röd/blåa som va förut!
Så både hiss och diss från min sida,

Kom nyss hem

Drog in till stan med Sofia efter skolan, blev bara en snabbsväng och jag fick med mig en bus-lotion. Ger inte mycket färg vilket jag gillar!
Ska ta och äta nu så skeiver jag mer sen.




Sovmorgon idag



GLAD! Min klänning har kommit, hur snygg som hellst ;)
Men ska ner och äta frukost och lite sånt snart, har typ sovmorgon idag. Känns ändå väldigt skönt. Inga läxor, bara ett matte-"prov", hoppas på en chill dag. 

 Hare bra!


Packar

>/br> Kom upp en sak till på "att göra listan", måste packa för jag ska till mamma. Och jag o Sofia ska åka in till stan så jag hinner inte med det imorgon. Men sen ska jag banne mig sova, as trött och massa sånt.

Godnatt!


ishallen ♥


Jeans skjorta - Pappas, Stickad tröja - JC, Tights - Gina


Kan ju tala om att jag blev mer eller mindre kär i ishallen i Nälden! Sjukt härlig is att åka på, ända dåliga va lamporna, blev jätte konstigt ljus och så fungerade sterion inte till 100%.
Skulle heltklart kunna tänka mig att träna där ibland. Gillar stället.

Mina planer för kvällen är att fixa naglarna och sen ska jag soova!

Mot Nälden



Så, han fixa ett tidsinställt. Sitter nog mest troligt (förhoppningsvis) i bilen på väg till Nälden nu. Är ju SM-veckan här uppe, och ishallen är uppbokad av de så vi fick en tid i Nälden. En väldigt tidig en, knappt så vi hinner dit eftersom vi slutar tre.
Har adirg varit där förut och jag vet inte hur det är, men det får jag snart veta!


Nyfunnen (lånad) kärlek



Va inne i pappas garderob och skulle välja en skjorta åt han, hittade då denna snyggingen! Provade den, as snygg, så jag lånade den av honom. Lite små stor, men kommer nog ha på mig den imorgon.
Måste ta och köpa mig en egen jeansskjorta i lite mer rätt storlek..

Like!


Ny tränings skiva



Sitter och letar musik till en ny tränings skiva, hittar dock bara låtar som dom här två, jag älskar dom men jag vet ju inte riktigt vad resten av klubben tycker om dom så... Kanske inte dom bästa att ha. Letandet fortsätter. Några tips? Jag blir sjukt glad.

Men ska hinna ner och duscha inna klockan blir för mycket.

Mammor och minimodeller

Kopplade in datorn till Tven och sitter nu och kollar på mammor och minimodeller. Ganska sjukt program ändå, fast jag gillar de så jag kollar på de. Dock så är det ju ganska dålig kvalité på bilden...och så stannar den och laddar ibland :p


En bild


Teenagerposts

http://teenagerposts.tumblr.com/

En sådan sak händer inte varje dag

Tycker det är sjukt kallt ute! Och så är det bara -13 grader O.o Va typ -21 i morse så det är tur att det inte är lika kallt längre.
Va i alla fall lite roligt att jag Sofia, Samuel och våran engalska lärare blev inlåsta i klassrummet. (Saken man låres upp med va borta.) Så hon fick ringa till expiditionen så dom fick komma och öppna. ;)

Ganska kul slut på en seg skoldag.


Hallon



Sitter och äter frukost, fil, special K och hallon. Riktigt gott.
Idag är det ingeting speciellt på skolaninga träningar. Verkar bli en lugn och helt vanlig vardag. Ganska tråkigt om man tänker efter, samma sak :p Men det kna också vara ganska skönt!


Beroende är nog dom flesta



Facebook och datorn över huvud taget är farliga saker. Man fastnar! Skulle bara kolla facebook en snabbis sen skulle jag ner, men jag blev fast en halvtimme innan jag märkte de. Det var ju inte en engångs företeelse (fel stavat) heller :p

Hade i alla fall tvåtimmars träning idag, blir arg på mig själv för att jag är för feg. Har inte det sista modet till vissa saker så det blir bara pannkaka av allt. Men man ska vara positiv! ;)

DU och JAG





Älskar dig över allt annat.
Ställde in kameran lite fel, därför dom är lite gryniga där det är mörkt. Och så va det lite dåligt ljus i rummet mitt. Men jag tycker Elsa blev fin på bilderna :') Hon är så söt så min katt.

Nu sitter hon på mitt skrivbord ( :s ) och kollar på datorn. Otroligt charmigt!

Pussar från oss till er.


Ibland är det svårt



Katter är inte alltid jätte lätt.. Elsa älskar kameror, att gosa med alltså. Så fort man tar fram en kamera rusar hon fram och skryker sig mot den. Ganska svårt när man ska ta kort!
Men jag lyckades till slut... Fick några bilder på min älskling, Haha det är en konst att lyckas med sådana saker.

Frukost


Godmorgon!
Sitter och äter frukost, väldigt gott. Ska snart väl snart åka till skolan, har inte en aning om vad vi har för några lektioner eller nåt sånt. Vet bara att det är värsta dagen i veckan, massa laktioner o inga raster i princip. Men det blir bra ändå, får väl höra med alla andra vilka lektioner som står på tur.
Men ni får ha det bra idag.


Te till halsen

Stickad tröja - Monki, Jeans - Rut.m.fl

Ska gå ner och sätta mig och glo på tv resten av kvällen hade jag tänkt. Har packat idrotts kläder till imorgon så jag tycker jag kan få vara lite lat nu ett tag. En kopp te gör nog min hals glad, hallon te får det bli ikväll med ;)


Svar på tal: Klänningen



Stämmer ju att jag ska ha "en vit sak" över. Men det är ju på gudstjänsten. Hade inte direkt tänkt att traska hem med den på och sedan äta middag med släkten och så när jag har den på mig. Så jag ska alltså ha klänningen efter gudstjänsten, resten av dagen...

Vissa förstog ju det på en gång :')

Bara för att jag är den jag är




Det nya schemat suger! Usch, går typ till tre verje dag :/ Menmen
Ska ta och plocka undan på rummet, (fattar inte hur det kan hamna så mycket saker på golvet på bar ett par dagar :o ) och sen ska jag väl byta om.

Taggar för träning ikväll

Måndag



Bjuder er på två fula bilder nu på morgonen. Ser verkligen jätte trött ut idag...
De är ju i alla fall måndag, ny vecka, nytt schema också. Får se hur det blir, börjar i alla fall om en timme så jag kan sega på här hemma ett tag till.

Fyra klänningar



Hade fyra förslag på klänningar, men nu har jag nog bestämt mig. Men ni går inte veta vilken fören det är dags. Ska ta och beställa den nån dag i veckan, så jag typ kan byta den om den inte passar. Är väldig glad. 

Ska jag ta och lägga mig, skolan imorgon igen.
Godnatt


Typiska tjej problem



Sitter med en latte och letar klännning till konfan. Sofia hittade en som jag verkligen vill ha men ja det blev ju lite smått "bråk" om den. Vet fortfarande inte vem som kommer köpa den :p
Haha tjej-problem och tjej-bråk. Får väl leta vidare...


Bra start på året





Jag hade vart nöjd med fjärde platsen om jag vart nöjd med åkningen vilket jag verkligen inte var!
Failade i början och sen så glömde jag bort programet helt och hållet.
Men Ida kom ju tvåa! Grattis till henne, och Elin tog femte platsen. As bra gjort tjejer!

Nu är det bara att ladda för nästa tävling som är om sex veckor... Yeey, inte alls länge kvar...

Ont i huvudet

Har ätit nu och jag är hur mätt som hellst. Älg kött är gott det ;)
Har lite smått ont i huvudet så jag ligger på sängen med datorn och lyssnar på musik. Men jag ska snart mer och duscha, håret är fullt av hårspray. Ska skriva lite om tävlingen sen fast att det gick skit, besviken på mig själv.


Fy

Nä usch den här tävlingen glömmer vi. Gick inte alls bra för mig, så nu ska vi typ äta och sen åker vi hem. Skriver mer då!


Mittpiruetten

Tidsinställt




I den klassiska söndags-knuten och mjukiskläder drar vi nu ner till Sundsvall. Vi är bara tre åkare som ska tävla idaag :/ Men det betyder ju att vi blir 1:a, 2:a och 3:a eftersom vi tävlar i samma grupp (Ungdom C3) ;) Haha nej så kommer det nog inte bli, men vi hoppas på det bästa för oss tjejer!

Kommer hem nån gång vid 15-16 i eftermiddag. Om jag har sån tur att det finns internet i ishallen uppdaterar jag så klart! Annars blir det ikväll.


Önska oss lycka till nu söta ni ♥



Give me summer


Bilder från weheartit


Längtar som en tok efter sommaren nu! Det har varit kallt alldeles för länge nu tycker jag.
Men jag ska gå och lägga mig nu i alla fall. Så jag är hyffsat pigg imorgon. Fast jag skulle ju kunna sova i bilen dom två timmarna det tar att köra dit om de va så att jag kunde sova i bilar.

Godnatt


Kakaobönan

Mamma hade beställt saker från kakaobonan, detta lip balm fick jag. Luktar jätte gott ;) Dom har massa bra saker där. Kolla själv vettja. Klicka bara på bilden för att komma till hemsidan!


En ny säng blev det



Nu är jag hemma igen, va ju inne och köpte säng o lite sånna saker till mig. For hem och fikade lite med mamma, Hanna och Dan. Ska tala om för er att det blev väldigt fint i mitt rum hos mamma nu ^^

Va inne på Lindex en sväng också, fick med mig lite saker där ifrån också. Men nu ska vi äta och sen ska jag börja packa. :)


Waterfallbraid



Detta är den heltklart snyggaste flätan enligt mig!
As frän och jag har äntligen lärt mig gjort dom, som jag har längtat efter det. Fast den blev inte jätte bra i mitt tunna hår men ändå ;) Like it.

Lördag



Godmorgon!
Mitt hår är inte medhjälpsamt idag, står åt alla håll och kanter. Men sånna dagar finns det ju också.
Ska ta och sminka mig nu och sen ska jag och mamma åka och kolla på säng till mig. Häligt. Det kommer nog kunna bli en bra dag de här, hoppas jag på.

Ha det bra ♥


Dreming




Photoshop, det är bra grejer de. Fixade dom här bilderna, man tycker kanske inte att de är nåt speciellt med dom. Fast jo har man sätt orginal bilderna så är de en jädrans skillnad ;)

Men jag ska lägga mig nu, trött som bara den.

Godnatt ♥



Fixat naglarna



Målade naglarna, har inte gjort det på över en månad eftersom jag har haft gelé naglar. Dom ser inte ut som på bilderna, mycket finare i verkligheten. Men jag blev ganska nöjd.

Har nyss ätit middag med familjen, mysigt det. Ska nog vara social med dom hela kvällen. Käna lite pengar har jag också planerat att göra. Sen så ska jag nog ringa till min älskling. Han fyller ju faktiskt år idag ♥


Tygkassen fick vara med också



Bandeau - Monki, Spets skjorta - Monki, Jeans - Rut.m.fl, Ringar - Glitter & Guldfynd, Tygkasse - Monki


Fina fredag



Fick typ läxa i kemi, va några uppgifter man skulle göra klart hemma. Sjukt glad över att jag nästan är färdig, har bara en sida att göra. Tänkte göra dom på en gång så slipper jag dom sen! 
Tror dock jag kommer få lite problem på de här eftersom jag inte kommer ihåg särskillt mycket,  

Äntligen är det fredag

Godmorgon!
Hur är det med er? Jag mår fint o är huffsat pigg för en gångs skull ;) Ska kila ner till köket snart och äta lite frukost. Sen lär det väl bli att åka skolan för min del.
Känns bra att det äntligen är fredag! Veckan är snart slut, och så är det ju inte länge kvar tills tävlingen som är på söndag.
Hoppas ingenting förstör min dag!

ch

Sängen ♥


Jag hjärta mig säng.
Ska lägga mig nu, och läsa lite i Frida tidningen jag fick hem i bervlådan idag. Mys. Har sovmorgon imorgon igen. Blir nog den sista... Ska ha nytt schema till veckan, blev ju lite ledsen. Sovmornar är det bästa. Fast hoppas ju på sovmorgon nån dag då..
Men godnatt på er alla. ♥



Dom skulle ju kunna vara lite seriös i alla fall

Sveriges värsta bilförare... I år är nog alla oseriös, och låssas vara dåliga. Dom kan inte vara så kass att dom inte ens vet vart gasen och bromsen är... Inte alls lika kul,
Men kollar på det här nu o sen blir det väl The biggest loser sverige ;) Bättre de, fatta kul att kunna träna så som dom gör! Eller jag skulle nog inte orka så mycket men ändå ;)

Nån som håller med?   


Mot träningen



Så nu ska jag ge mig av mot träningen. Träning med dräkt eftersom det är tävling i helgen. Väldigt roligt. Men ska packa mer lite saker och dra på mig mjukisbyxor ist för jeansen jag har nu.
Vet inte riktigt när vi ska  vara på isen, så det kankse blir lite barabark innan :) SKulle ju heltklart behövas.


Jeffrey Campbell

Kärlek! Skulle ju inte sitta helt fel att äga några par Jeffrey Campbell skor, så otroligt snygga! Dör. Mina favoriter ser ni på bilden.
Fast när skor med trä-klack började bli mode total sågade jag dom... Det känns ju lite roligt att jag nu total älskar dom, men smaken ändras ju för dom flesta.


Näst sista dagen på denna skolvecka



Godmorgon, är trött och seg idag.
Och så har vi massa lektioner, kan det bli drygare? Om jag somnar så förvånar det mig inte..
Förhoppningsvis sitter spanskan nu, less på läxor och vi har gått två veckor. Tror det är runt 20 kvar. Ska gå ner och äta lite frukost så lär vi ju åka sen. :)


Spanska...



Har plockat fram kläder till imorgon nu, min säng såg ut som på bilden efter att försökt gräva fram nåt i morse. Sen låg de en hel del på golvet också.. får ta och plocka ihop allt.
Sitter och pluggar spanska, dom sitter nog snart får jag hoppas. Vill faktiskt gå och lägga mig.

Blir väl godnatt till er nu då ♥

Ska snart ut i mörkret



Stickad tröja - JC, Jeans - Rut.m.fl, Halsringen - Glitter

Så, ska ta och smsa Sophia. Vi ska ut och "gå", hon kan inte spring och jag vågar inte så de blev ju perfa. Kommer bara dö för de är så mörkt ute :/ För er som inte visste det är jag väldigt rädd för att vara ute själv när det är mörkt, fast det har blivit mycket bättre :D



När man väl är taggad

Har hittat två låtar jag gillar, sen är lejonkungen väldigt fin också :)
Vill se hur det blir, och vad de blir. Kanske slutar med att det inte alls blir nåt lugnt ;) Haha. Skulle inte förvåna mig om det blir så ^^

Vill ut och springa! Men de vågar jag inte för det är så halt ute och jag har inga broddar (sstavningen?) här...:( Får väl ta mig till mamma och hämta dom.







Programmusik



Hann inte med datorn imorse, men nu så!
Sitter på rummet med ett glas juice (som alltid) och ska plugga spanska. Inte speciellt kul men de ska göras ändå. Ska leta ny programmusik till mig också hade jag tänkt...fast ja de vet jag ju inte hur det kommer gå ;)

Min dator kan gå och lägga sig nån stans

Så glad man blev när man kom hem, datorn strejkar... Vill verkligen inte fungera, så jag stängde av den ist. Får försöka lite senare igen. Så länge får jag väl sätta mig med engelska och spanska glosorna och plugg dom som en tok ikväll.

Kul..


Detta har jag gått omkring i idag


Mitt hår..-.-



Hello!
Hemma, ska få i mig lite mat snart, försöka få kontakt med Castor brudarna och sen träning (y)
Men när man kommer hem så ser man att håret är helt fucked up, alldeles platt usch. Håret har typ kommit in i min tråts-ålder eller nåt, bilr aldrig som jag vill längre :( Men nu ska vi vara glada ändå ;)


Tisdag



Godmorgon!
Idag blir det skola för mig! :) Mina kompisar är ju så jätte snäll att dom inte svarar på sms, så jag har inte en aning om vad vi har för idrott! ;o Får väl ringa nån snart...
Ska ner och äta frukost, sen åker vi väl. Går till tre och sen är det träning ikväll ;D Nice.

Harebra


Idrottsgalan 2012

Sitter uppe i soffan med pappa och kollar på idrottsgalan, Elsa ligger och sover i mitt knä. Hon är så söt så. Man kan ju i all fall konstatera att 2011 var damernas idrotts år, bara massa tjejer som är nominerade :)

Nä nu ska jag fortsätta med de här


Kycklingsoppa



Kycklingsoppa, Det är nog det godaste man kan äta när man är eller har varit sjuk. Ser inte speciellt gott ut men de är de ;) Hehe
Det har jag i alla fall nyss ätit, ska nog snart sätta på en film, smsa o mysa lite. Eller det kanske är nåt bra på tv...får kolla det först.

  

Photoshop



Har suttit med PS senaste timmen, himla kul. Har fixat några bilder, denna är en av dom. Har den för övrigt som skrivbordsunderlägg på datorn just nu :) Älskar mitt katt ♥

(Tycker ni dom stora bilderna har sämre kvalite än dom lite mindre? )

Duschen nästa




we♥it

Nä nu ska jag duscha, har inte orkat gjort det än. Håret ska också tvättas och sen ska jag väl fortsätta med det jag har gjort hela dagen.. Sitta nere köket med datorn och försökt få tiden att gå.. :p
Väldigt kul.


F5


Mina fina vänner, ♥






Bilder som togs uppe i Hålland i lördags
. Ida och Sofia på bilderna, ni är fin ni.
Faktiskt ganska nöjd med dom om jag ska vara ärlig :p

Blir hemma idag



Ja jag blir hemma idag, som ni kanske märker. Första gången sen femman som jag faktiskt är hemm från skolan :s Fast jag vill inte hamna efter så jag hoppas att jag är riktigt bra imorgon.
Mår faktiskt bra, inga kramper i magen. Otroligt skönt, sitter och dricker proviva. Nåt annat vågar jag inte äta fakiskt. Igår så va ett glas vatten det ända jag fick i mig...


Bilder från Hålland



Nej jag mår inget bra alls. Kommer nog vara hemma från skolan imorgon. Har ingen ork och jätte ont, HATAR verkligen att vara sjuk. Fryser som en tok och ja...usch

Har i alla fall orkat fixa till som här fem filderna från när vi va ute igår.


Hem ljuva hem



Jag är äntligen hemma! Känns skönt, har sinnessjukt ont i magen så jag ska lägga mig på sängen med datorn och fixa bilder från dom här två dagarna.
Har massa fina bilder, och vi har haft ordentligt kul! :) Så de kommer väl lite bilder sen.


Snart bär det av hemåt

Så nu har vi precis ätit lunch och städat ur rummen. Så snart (eller typ vid ett) så åker vi hem, tar typ en timme drygt. Väldigt segt att åka buss så länge tycker jag.

Ja jag bjuder på en bild på mig just nu, osminkad? Japp helt riktigt. Men jag orkar inte bry mig för jag är väldigt trött idag.

Hörs när jag är hemma!


Jordens roligaste killen

Han som typ har hotellet är nog den roligaste killen någonsin! Han är jätte rolig och sjunger massa sånger som han själv har skrivit, dom skulle passa att spelas på RixFM, kanske inte men dom är väldigt roliga ska jag tala om! ;'D



Monki


Så snyggt från Monki, dock inte tillsammans ser jag!

14:e januari

Nyss ätit lunch och lite så, kan använda internetet här på "hotellet" :) bra,
Ska jobba med redovisningen av konfirmationen snart, jag ska sjunga ;o usch stackars människor som ska lyssna...;)


Jaa!

Det blir nog lite uppdatering dom här dagarna ändå :D hehe nä men Ida har ju internet på telefonen som jag kan använda! Glad man blir. Vi är i alla fall framme, faktiskt ganska mysigt fast det luktar gammalt... Konstigt när huset är väldigt gammalt :p

Men vi ska typ samlas nu och gå igenom lite saker, ♥


Hollandsgården




Nu drar vi snart iväg till skolan, sen sätter vi oss med alla andra på konfan på en buss och drar på läger. Hoppas på att kunna sova, ni ser ju att vi är en del trött bara....

Hoppas att det finns internet på bussen i alal fall, annars blir det uppdatering på söndag eftermidddag!
Puss ♥

Galen, ohhhnej ;)


Två outfits idag



Jeans - Gina Tricot, Skjorta - Cubus, Huvtröja - Monki



Jeans - Rut.m.fl, Tröja - Monki




Mot Elvira


 
Är hemma från stan nu, träffade massa som jag inte sätt sen i somras.
Ska byta om tror jag o sen ska jag slå in ett till paket till Elvira och sen åker vi upp till henne :) Förlåt för att jag inte har uppdaterat nåt idag men de blir nog inte så mycket mer heller.

Ni klarar er, puss ♥

Härliga morgon



Godmorning!
Skönt som bara den att få sova till halv nio imorse! Behövdes verkligen.
Börjar om typ en timme så jag ska väl gå ner och äta något och sen blir de att åka till skolan. Ska läsa större delen av svenska lektionen, nice! Blir lite mer läst i  min bok då (y'

Ha det braa


Grym dag imorgon!

Nä nu ska jag lägga mig, har sovmorgon till tio imorgon! :D
Härligt värre, gillar våran engelska lärare när hon gör så här. Så imorgon är det tre lektioner som gäller, sen blir det stan. Ska nog träffa en efterlängtad vän, hoppas det blir av bara! :)

Men jag kommer inte kunna vara inne nå länge precis, ska upp till Elvira på kvällen. Tjejen har ju fyllt år! Dock förra året men skit samma.

kameran är på laddning, det är sånna här tillfällen man ska ha en webcam som jag INTE har... Får bli en bild ni redan sätt en gång.

Men godnatt sötisar ♥

Min morgonrock



I min nya morgonrock, köpte den på mellandagsrean. Mys.
Ny duschad går jag omkring nu, ska packa upp väskorna och packa igen... Känns jäkla kul :p

Sen så blir de Biggest Loser Sverige.


@ Dad



Jennifer har flyttat in hos pappa!
Skorna står på rad i hallen nu, ska hämta lite juice och sen sätta mig och kolla på tv en liten stund. Sen har jag ju som sagt massa att göra :s

Skriver mer sen


Massa saker som ska hinnas med



Ska blogga lite snabbt och kolla igenom facebook, sen ska jag packa, äta och åka in till stan.
Ska till pappasen efter träningen o innan träningen ska jag äta och hinna in till stan. Lite smått stressig dag detta. Men jag har en del saker som måste göras. Ska packa till konfa lägret ikväll också, massa saker! ;o

Men skoldagen va bra, fick läxa -.- den ska jag också börja med så jag slipper den sen, hellst ska jag hinna med att fixa nåt tidsinställt till helgen också...


Frukost



Godmorgon!
Sitter och äter jordens godaste frukost nu, SpecialK, fil och bär. Mums! Sen ska jag som vanligt ge mig av till tråk skolan. Är dessuton torsdag, värsta dagen i veckan. Får göra det bästa av dagen,

Ni får ha det bra!




Finfina bilder på mig



Chillar vidare på min säng med en massa kuddar. Sophia har övertagit min mobil o jag får inte tillbaka den... så jag roar mig med att välja musik på Spotify ist. Just nu: Lovisa Negga
Men snart kommer pappa förbi så ska min mobil få lite nya appar och så ;)


Rosa



Sitter hemma med Sophia,  hade tänkt åka in till stan men jag är så trött så jag orkar inte. Får åka in imorgon en snabbis ist :)
Ska bara lata oss nu! Låter bra huh?




Engelska/klf

Så roligt man kan ha när man byter platser i klassrummet! :'D bästa platsen någonsin, grymma tjejer alltså ;)


Lycka



Två snabba bilder nu på morgonen. Är trött som bara den, måste verkligen gå och lägga mig tidigare idag! Ska äta lite frukost och sen ska jag väl knata iväg till skolan.
Ska inte göra nåt speciellt idag och det känns skönt, får väl se om jag hittar på nåt :)

Men ha det bra :)


Gammal bild

Jaa! Kameran är tillbaka, gladare får man leta efter just nu ^^ uppdateringen kommer nog bli bättre nu,
Skriver inget mer idag, så godnatt!


10:e Januari



Dålig bild

Stickad tröja - JC, Jeans - Rut.m.fl
Kände inte för linne nu när jag ska sitta ge mig ut i kylan och sen dessutom ska till ishallen. Detta är nog det skönaste enligt mig ;)

Trött? Svar: JA



Har precis duschat och ska lägga mig och slöa ett tag. Blev ju ingen träning för våran tränare är sjuk, men drar till ishallen lite senare. Brunflo har match och de ska man väl kolla på ;)
Ska fixa till håret lite snabbt sen också.

Pappsen

Halloj, så nu är darorn startad!
Skulle igentligen (nästan) haft G12:an nu, men pappsen blev dålig hos farmor så han orkade inte med de tidiga tåget hem :/ Saknar min pappa (inte bara kameran). Men han kommer hem ikväll i alla fall :)

Uppdateringen kommer bli mycket bättre.

Usch, blir ingen träning ikväll!


Home

Hann inte starta datorn imorse, men nu är jag hemma och ska snart starta datan. Använder mobilen. Ska se om jag hittat nåt att äta är väldigt hungrig :s
Sen blir det träning lite senare! Toppen.


Underbara tjejer



Ni är underbara tjejer!
Fast att ni är halft knäpp, har sjukt roligt med er! Vad skulle man göra utan dessa fina tjejer, man skulle inte ha kul på tävlingar och läger i alla fall ♥


Bjuder på en bild



Ska ta och byta om så sticker jag in till min älskade ishall! Love.
Gillar att träna trotts att jag alltid blir så jäkla arg för att det inte gr nå bra längre, går väl upp och ner allt sånt där..


Hyffsat lugn dag

Hemma efter första skoldagen nu efter jullovet. Inte kul ska jag tala om, vart trött hela dagen och de kommer bli värre imorgon! Fick veta när en so sak ska vara inlämnad och när vi ska ha prov på det. Kul start!

Annars har det varit lugnt. Luktar kemi om mina häner, fy måsta gå och tvätta mig igen...


Nä nu ska man iväg till skolan få

Godmorgon,
Usch de är skola idag och jag är vaken, och färdig faktiskt. Ska alldeles snart knata iväg till skolan, de är sjukt kallt ute så jag vet inte hur de ska gå. Sen får vi se hur trött jag kommer vara, kunde inte somna fören halv två/två, läste i två timmar men blev inte trött -.-

Men aja, ha de bra!


Puss på er

Jag säger godnatt  ♥

Det här är kärlek.






Bilder från justgirlythingd.tumblr.com, älskar't.

Skolan börjar IMORGON

Ja trött de är jag allt, vill verkligen inte ha skola. Så otroligt tråking och jobbigt. Vet inte ens när vi börjar, dock tror jag att det är som vanligt.
Ligger på sängen med datorn och smsar med Kim, vill kolla på nån film. Någon som har nåt tips på nån bra film?  


Jag sket i att vara lat idag

Satte på mig broddarna och reflexvästen och sprang till Grytan, gav Elsa mat och sprang hem igen. Blev 9 km på drygt en timme, trodde jag inte om mig själv.
Lat och sämst kondition, nä men nu ska jag hoppa in i duschen!


Så är det



Okej de här är konstigt, jag gillar INTE att läsa, men den här boken är BRA. Riktigt bra.
Har skrivit om den i varje inlägg på ett eller annat sätt :s Usch... Har i alla fall tagit mig igenom en femtedel nästan, är på sidan 99.
Ska läsa lite till sen ska jag ut, bort till Grytan fram o tillbaka. Jobbigt värre.


Är jag trött eller bara lat..?




Morning!
Blev jätte arg på mig själv när jag vaknade kl. 11.11. Jag skulle gå upp vid nio för de är ju skola imorgon. Men så klart somnade jag om vilket aldrig händer annars...

Vet inte vad jag ska göra idag, ska nog plocka undan kläderna på golvet och sen läsa eller kolla på en film. Har ingen ork till nåt. Men de är väldigt fint väder så igentligen skulle man vart ut o sprungit en sväng.

Gladiatorerna



Som jag har längtat! Älskade programet när jag va liten och nu börjar de igen, kul värre.
Ska nog gå tillbaka till tven och soffan nu, pausen är nog slut snart!


Svar på kommentar



Svar: Skalet köpte jag pappa på Kell & Company för 79 :- om jag inte mins fel. Inge speciellt med det, men de är rosa och är till 3GS så de finns inte så mycket annat. :p

De där andra skippar jag, är inte så bra på sånt...


Man ska inte läsa för mycket..



Usch nu har jag ont i huvudet, har legat på sängen och läst, lyssnat på musik och smsat sen jag kom hem. Har läst 4 kapitel nu, fast att jag läster så otroligt sagta. Men boken är tok bra redan. ;o
Förhoppningsvis blir den ännu bättre.
Ska äta snart och sen ska jag hoppa in i duchen.


Cirkeln




Så nu är jag hemma, och har hunnit på affären o köpt lite godis ^^
Fick med mig denna hem från Sophia, hon fick den i julklapp med vågar inte läsa den för hon inte vet om den är läskig eller inte. Ska läsa den o se om hon vågar läsa den sen eller inte ;) 

Nån som vet om den är bra? 

Bjuder på två ur snygga bilder...




Godmorgon.
Sophia va väldigt osmidig när hon skulle gå upp imorse, satte sig på mina ben o snubblade omkring. Så hon väckte mig då, ganska ovanligt att jag blir väckt o inte väcker andra :p
Vi hade i alla fall grymt roligt igår!! Två av dom 94 bilderna från camen kan jag visa er, finns typ två till som är tillräckligt normala för att jag ska kunna visa.

Hörs sen ♥


Film hos Sophia

Är hos Sophia, sover här inatt. Så otroligt kul att träffa tjejen igen! Har inte träffat henne på två veckor, så nu blir det Rio, hot nice kväll? ;)


Det jag önskar mig just nu


Den är verkligen gräsligt dålig! Uscha, är nog de ända dåliga med iPhone 3GS.
Ni ser ju bilderna, och då är de hur ljust som hellst i mitt rum nu, just för att de skulle gå att ta kort... Men jag ska inte klaga älskar allt annat på den så :)

Dissar kameran...


Fjädrar




Linne - JC, Skjorta - Gina, Jeans - Rut.m.fl, Halsband och örhänge - Glitter


Pappa måste känna sig älskad..

Haha ja pappa jag saknat dig också, han måste ha känt sig väldans älskad ;) hehe,

Blev i alla fall inte Rio, va på engelska med svensk text och små brudarna kan inte läsa. Så blev Smurfarna igen, ;) får se hur länge jag orkar kolla på den,


6:e januari



Så här ser jag ut idag, ville verkligen inte bli några bra bilder... Lite mörk är dom också.
Är hemma själv med tre små fröknar, syrran och två kompisar. Ska nog kolla på Rio med dom snart ;) Nån som vet om den är bra?


Sveriige, bra land de



Dålig bild från igår.

Godmorgon, jag är vaken trots att jag satt uppe till fem...
Sverige blev ju i alla fall juniors värdsmästare, lite stolt svensk här då ;) Hehe ne då, men de va faktiskt roligt att kolla på.
Ska vakna lite till o klä på mig o sånt, kände att jag har blivit väldigt seg på de. Och så börjar skolan på måndag :(  

Blev att jag sitter uppe nu

Ja, de här va inte planerat, men jag försökte sova, blev bara piggare och piggare, klockan blev två. Så jag sitter nu och kollar på junior VM finalen.
De roliga är att jag fattar lite av de också ;o Får väl tacka Amanda och hockey killarna, fast dom typ skrattar när jag brukar kommer med ovanligt dumma frågor...

Ni vet ju vart jag sitter ett tag nu,



Rosa linne



Fick frågan vart de här linnet va köpt, är från Vero Moda. 90:- på mellandags rean.

Uppdatering: Det är storlek S på linnet, va nån som undrade :) 

Tänkte sätta på en film nu, orkar inte göra nåt annat.


Missing thing

Nu är jag trött, fryser nästan lite efter jag duschade. Gick inte toppen på träningen faktiskt...:/ Menmen.
Ska i alla fall sätta mig o kolla på The Voice Sverige, vet inte om de va ikväll en kille från Östersund som skulle vara med eller typ imorgon.

Saknar min pappas kamera otroligt! Den är tycket roligare, allt blir roligare med den. Han får ta och släpa sig hem från Spanien snart!
Canon G12 ♥

Mot ishallen + dagens outfit



Linne - Bik Bok, Huvtröja - Monki, Jeans - Rut.m.fl, Armband - Guldfynd

Med glatt humör ska jag snart gå ner till bussen, känns som en bra dag idag ;)
Hoppas bara träningen går bra också, annars finns risken att jag kommer hem sur. Och de vill vi ju inte. Kanska hör nåt från mig på bussen om jag får tråkigt, man vet aldrig. Annars kommer jag nog vara hemma från ishallen vid kvart över sju.


Tiden har sprungit iväg



Oj vad dagen har gått fort! Klockan är redan halv fyra, :o Ska in på träning vid halv sex så de är inte direkt länge kvar. Va faktiskt ett tag den jag tränade nu, en vecka eller nåt kanske.
Ska försöka få några bra bilder på dagens outfit, sen blir det nog att byta om till träningskläderna. (y'

Morning!



Godmorgon!
Har inte hunnit blogga än idag, känner mig lite dålig för vad ser man inte när man logger in på blogg.se, jo jätte många verkar ha hittat hit! :) Glad jag blir
Är i alla fall hemma med syrran medans mamma är ute och går, lyssnar på Amanda Fondell, kärlek!

Puss på er! ♥

Svar på kommentarER




Svar: Tror hon/han menade dom två tröjorna på bilden ovanför. Den gråa huvtröjan minns jag inte riktigt vad den kostade men de va väl 350 eller 400 kr, den är i storlek Small. Love it!
Den vita kostade 150 kr nu på mellandags rean, och är i Medium.

Var det några andra tröjor får du väl säga till :p


Svar:
Jo träffar han gör jag, inte jätte ofta bara. Lite synd men de är inte lätt när de faktiskt är en bit i mellen oss och vi har en massa träningar. Men jag förstår att du undrade :)


Ska ut med Linnea



Så nu har jag fått i mig lite mat och ska snart ut o träffa Linnea. Ska väl leta rätt på lite annat folk också. Kommer förhoppningsvis bli en rolig kväll. :)

Ni får ha en bra kväll ni också!


Jag vet att jag är lite knäpp



Men alltså att vara lång och hyffsat "smal" är ett helvete. Tro mig, de va typ värre förut än de är nu, för jag har äntligen fått lite större ben.
Men Jeans, eller ja byxor över huvudtaget, går nästan inte att hitta! Uscha, fick typ problem på de imorse, alla byxor är nästan för kort i benen... Men kissy jeansen på Rut.m.fl är fasen bra dom! ;)
Har bara sånna byxor faktiskt, tror jag,

Är i alla fall med Sofia nu, försöker hålla henne vaken, ;) Va nyss nere på Ica och köpte lite godis, skönt att få äta de nu igen..Hehe,


Riktigt trött

godmorgon!
Syrran är sjuk så hon typ skrek i morse så jag vakna -.- Jätte kul, jag som va uppe ganska länge igår och kollade på film, och ville sova men icke. Sitter i alla fall o ritar, vill hitta på nåt men de blir de nog inte, mamma vill att jag skulle hjälpa med tvätten och jag får ju lite pengar för de också ^^





Laddar över filmer


Ja och laddar över massa filmer, eftersom hon ska åka till ö-vik i helgen eller när de nu va.
Och jag har ju massa filmer så då blev de att hon kom hit, skönt att träffa henne också. BEHÖVS.



Duktigt




Sitter och väntar på att några filmer ska flytta på sig. De tar tid! Har hunnit gått igenom alla mina usb-minnen, flyttat över så nu har jag fyra stycken kvar. Hade dubbelt av dom flesta filmer, så lite kunde jag ju ta bort så nu får jag plats med fler filmer ;)
Kände att alla brydde sig men ändå ;)

Förövrigt känns de som om klockan är sju kanske fast den är bara fyra :s

Röjer istället

Nä nån resa in till stan blev de aldrig... Tog och röjde ordentligt på mitt rum, håller fortfarande på med de.
Usch vad massa skit man har alltså ;o Tror garderoben kanske ska få sig en omgång också, behövs nog. Men först skulle jag flytta över lite filmer till ett usb-minne som Sofia ska låna.  

Bild på linnet jag har på mig idag, en kärlek, ♥


TREDJEjanuari

Nu är jag nästan färdig, ska he på lite maskara bara så är jag klar.
Skulle igentligen träffa Eric men syrran är ju sjuk så här går de inte att vara, drar in till stan med Sofia ist. Blir kul det med.
Blir väl inte där överdrivet länge idag, hehe, men ha de bra!
Puss på er ♥



Godmorgon

Hej på er, förlåt för att de inte blev nån uppdatering. Men jag startade inte ens datorn, åkte in till stan och träffade Denniz och blev kvar där hela dagen.
Men idag i alla fall så ska de bli bättre! De lovar jag er, men nu ska jag ta mig upp och ut till köket och få i mig lite frukost.


Videoblogga?

Har fått två kommentarer på tre dagar om att videoblogga.
En tyckte jag kunde börja med de o den andra tyckte jag skulle visa hur jag sminkar mig o fixar håret en vanlig dag. Jag vet inte riktigt jag..
Men nån videoblogg ska jag väl kunna få till när jag fått/köpt kameran jag ska.

Vad tycker ni? Ja eller nej,



Blev två filmer,

Filmen va bra, blev att jag mamma o Dan kollade på The Hangover också. Så nu har jag sätt två bra filmer idag :) Men nu är jag så trött att jag håller på att somna, och syrran vill att jag ska kolla på Polarexpressen med henne, får se hur de blir med den saken...

De är i alla fall snart mat så jag kan sova sen..;) Riktigt så tidigt tänker jag inte lägga mig men sent blir de inte heller.  


Sjukt trött! ;o



Är för trött för att göra någonting nu, så jag sätter mig och kollar på en film. Va ju nio filmer på usb-minnet jag fick. Blir nog What's your number? verkar bra de ;)
Jag kommer säkert somna eller nåt, slapp dag idag! Men de behövs de också.

Haft det bra?

Godmorgon!
Det är första Januari, hade ni en bra dag igår? De hade jag i alla fall. Somnade inte fören halv tre, och sov till elva idag ungefär.
Ganska skönt att sova lite längre i alla fall, inte för att de blev jätte länge. Fixade också nya naglar igår om de va nån som undrade ;) Blev toppen bra.

Två bilder från igår, blev inte så många fler..


Bilden talar för sig själv!



RSS 2.0