Kanelbullar

Idag har jag mest vart hemma och frysit, hösten är påväg lagom tills att September börjar. Var till och med tvungen att ta på mig halsduken när vi skulle ner till affären.. Bara 8 grader ute idag.
 
 
Tog mig tid att göra en granola, så just nu är den i ugnen. Har aldrig gjort just denna innna så jag hoppas på att den blir bra. Luktar kanelbullar i hela huset!

Lördag morgon

Godmorgon! Idag är det lördag, ingen skolan men jag är uppe tidigt ändå. Ska äta en mysig frukost med familjen och sen in och vara tränare men Loc-yee. 
 
Jag har bloggat skit dåligt jag vet, bara ett par inlägg den senaste veckan. Jag ska bättra mig helt klart, att det fortfarande är så många som kollar min blogg dagligen gör mig riktigt glad. Men jag har gymnasiet att tänka på och inget ps på datorn. Utan ps tar det år och dagar att fixa bilderna, inte lika kul. 
Vi får hoppas att det blir bra med bloggningen.
 
 

Tidigt

Ber så mycket om ursäkt för min kassa uppdateringen jag går trotts allt gymnasiet nu, massa att tänka på i början och jag är jämt trött. Ska försöka bättra mig framöver.
Imorgon börjar jag attacks efter åtta och eftersom att det inte går så många bussar med passande tider får jah lov att kliva upp kvart över sex imorgon. Jippi! Har aldrig tidigare klivit upp såhär tidigt en skoldag. Lär gå det med.
Godnatt.


Vilken fin dag


Summerday

Linne - nåt gamalt // Shorts - H&M // Kofta - Indiska
Så fint väder det är ute idag, SMHI visar 25 grader och sol idag. Klart man tar chansen att slänga på sig ett par shorts. 
 
Är inne i ishallen för träning och kick-off. Kommer nog bli kul det, men jag vill hellst va ute i solen!

SweTown

Blev väldigt syggt faktiskt, inte riktigt min stil men upptäckte att jag älskar skins på iPhone. Ska helt klart försöka hittar något med lite mer min stil!
Tips på vart man kan hitta något? 

Godmorgon

Klockan är inte mycket men jag är redan vaken, somnade vid elva igår för jag va så himla trött!
Va hos Emil och åt kräftor vilket va jätte gott men när klockan blev nio fick jag hicka och blev så himla trött. Skulle kunna gått och lagt mig då på en gång.

Vaknade upp med halsont så jag dricker en massa honungsvatten i hopp om att de ska bli bra.


Gymnasium

Idag är det den 22 Augusti vilket betyder att det är skolstart för oss ettor. Det här ska bli sjukt kul måste jag säga, dock är jag lite nervös med det hör väl till.
 
Har varit vaken hur länge som hellst och det är yttligare en timme kvar innan vi ska åka.
 
 
 

Sleeping beauty

En av Emils fina kissekatter. 
 
Det känns som att tiden går extremt långsamt idag, varför vet jag inte. Har hunnit med att vara i ishallen nån timme, handlat med pappa, fixat lunch och börjat fixa lite inför imorgon. Super taggad för gymnasiet! 
Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag fixa naglarna. 
 

Balett

♥ Balett ♥
 
Är det något jag ångrar så är det att jag inte vågade börja med balett när jag var yngre. Då tyckte jag att jag var för gammal och att alla andra skulle tycka jag va töntig osv.
Det skulle ha vart så roligt och balett är sjukt fint (!) Vill vill vill dansa balett.
 

All black

Åkte in till ishallen idag fast att jag inte skulle träna, gillar alla tjejer och ishallen så bra!
Sedan gick jag upp till ica maxi och köpte lite saker jag behövde, bland annat kalendern ovan. och efter det gick jag ner till stan med Sophia och då hittade jag det (enligt mig) perfekta pennskrinet! 
Så nu tror jag att jag har allt jag behöver till att börja gymnasiet.
 

Ishallen

Sitter i ishallen och väntar på att dom andra ska träna färdigt andra ispasset så sen blir det ett fys pass också. Tror jag har sträckt ljumsken så därför tränar jag inte nu, ska försöka va med på frysen men de beror på vad vi ska göra.

Så kul att säsongen är igång igen!


Massa gjort

Idag har vi hunnit med en hel massa, först bakades de cupcakes som blev super goda och brownies som inte blev riktigt lika goda.. Sen åkte vi bort och stekte kolbullar till lunch och sen spacklade jag Emils rum under tiden som han och några till grävde nåt ute. Nu är jag ganska trött och sitter inne och väntar på att alla ska komma hem så de blir mat nån gång!

Har jätte mycket bilder jag vill visa er, från flera olika tillfällen men det är inte lika kul om jag inte kan lägga ut dem med bra kvalité. Det får helt enkelt vänta.

Bilden är från Emils lillebrors instagram.


Doobidoo

Sitter hemma hos Emil och titta på tv, inget jätte roligt faktiskt men de funkar.
Blir här några dagar, men har datorn med mig så lite uppdatering blir det nog


Träna

Anledningen till att bilderna är så dåliga är att jag inte länge har Ps att redigera dom i. När jag fick min Mac laddade jag ändast ner en testversion och nu har den gått ut. Kommer självklart fixa Ps så fort som möjligt.
 
Så igår hade jag en riktigt bra sista dag på jobbet, kommer sakna allihop! Har roligt nog till och med drömt om dem som jobbar på Jamtli inatt. Men nu ska jag dricka en latte och vänta på att klockan blir tillräckligt så jag ska ner till bussen. Ska träna idag igen! 
 

Grå dag

Kass kvalite i bilderna, och fokus hamnade på min klänning som hänger på väggen
 
Idag har varit en bra dag med jobb och lite shopping av skolsaker innan jobbet. Näst sista dagen med jobb faktiskt!
Jag är riktigt glad trotts det gråa vädret ute. Varför vet jag inte
 
Upptäckte  en riktigt cool och användbar funktion på våran skrivare/min iPad. Trådlös utskrift direkt från iPaden! Super skönt, så nu har jag skrivit ut mitt brev till Jamtli. Riktigt kul ju. 
 

Första dagen med träning

Kom hem för ett tag sedan och har hunnit med att äta osv. Nu står duschning på schemat, fast jag vill bara lägga mig ner och dö, inte riktigt men nästan. Idag har jag först haft två ispass och sedan fys med castors friidrott.
Har upptäkt nya muskter jag inte trodde jag hade och träningsvärk imorgon är fakta så som att samma sak väntar igen. 
Men det är skönt att vara tillbaka! 
 
 

Tränarmöte

Nu sitter jag utanför castors kansli och inväntar tränarmöte. Kom hit direkt från en rolig jobbdag på jamtli.

Kommer komma hem ganska sent ikväll så jag skriver nog inget mer förrän imorgon.


Looking at youtube

Halv kassa bilder på en katt som inte vill ligga still...
 
Efter jobbet åkte jag, pappa och syrran och åt på Via Grande, hur gott som hellst.
När jag kom hem gjorde jag en latte och satte mig och kollade på lite youtube då jag hörde att Sofia kom. (man hör hennes lilla bil) Och der var inte bara hon utan hennes ursöta kusinbarn. Dom klappade katten lite och sen åkte dom hem igen. Nu har jag återgått till youtube. 
 

Morning

Godmorgon på er! Idag ska jag jobba och sedan är det inget planerat.
 
STCC igår va hur roligt som hellst att titta på, och då var det bara kval och test rundor igår! Idag går det lite mer kvar samt finalerna. Så synd att jag missat det. 
Självaste prinsen kör ju STCC så han va ju där, gick förbi honom när vi skulle hem på kvällen. Jag tycker sånt är himla roligt!
 
 

Åter igen - PLL

Kollade på första avsnittet av pll säsong 4 igår och ja det är helt otroligt bra! Kan inte vänta med att få se hur hela serien slutar (ingen vet hur många säsonger det blir, finns 11 + 3 böcker) Sofia och jag har kommit överens om  att titta på denna säsong tillsammans. Det är bra så jag inte sitter en hel dag och kollar igenom sju åtta avsnitt! Eftersom att det är denna säsong som sänds nu och det finns bara tio avsnitt ute än så länge. 

Stretch

Bilden är tagen i mitten av Juli. Är lite vigare nu faktiskt. 
Ska stretcha lite senare idag, efter jag har sprungit (hoppas jag hinner med det!!) Snart börjar jag ju träna igen, bara två dagar kvar. Så kul det ska bli. 
 
Ska iväg till frösön och kolla på stcc lite senare också, ska bli kul det faktiskt.
 

Måndagens

Tröja - H&M // Kjol - TopShop // Skor - Converse // Väska - Åhlens 

Två nödvändigheter

De saker jag fick med mig hem idag
Gick omkring på stan och kollade bara efter saker jag behöver, lyckades med det också. Letade även efter en kalender men det slutar nog med att jag fixar min egna och beställer den, hittar ingen jag tycker om. (av någon anledning är jag super kräsen när det gäller kalendrar)

Regn

Sitter utanför kiosken på jamtli och väntar på att klockan ska bli elva. Ska jobba igen två timmar idag som jag har missat innan, och sedan ska jag gå ner på stan med Sophia. Blir bra det.
Ända tråkiga med denna dag är att det regnar och är riktigt kallt! Usch.


Ny kopp

~Min nya kopp, helt perfekt~
Bilderna är tagna för några dagar sedan, då koppen va helt ny och ljuset va perfekt. Och jag ville helt enkelt dela med mig av min nya fina kopp. Är ju så mycker godare att dricka ur en fin kopp!

Shorts

Nu är jag hemma har hunnit med att äta och fixat lite annat.
Har också bytt ut jeansen mot mina holister-shorts, första dagen på jättelänge det har vart väder för jeans. Känns så obekvämt, sitter åt så runt benen när man inte är van!
 

Trivs på Jamtli

Liten titt på vad jag har gått omkrig i idag. 
 
Kändes jätte konstigt att kliva upp idag för att åka in till Jamtli, har inte vart där på 5 dagar! Men så kul det har varit. Har åkt lite Volvo PV och annat skoj.
Sen åkte jag och familjen och åt och nu är jag hemma och inne efter att ha fotat lite. 
 

Klart men hjälper till

När jag kom hem från Emil bar jag och pappa in 400 kg brädor och sen staplade jag 18 vinterdäck. Det fick bli dagens träning, himla jobbigt faktisk.


Halvblod

Tänkte tipsa om en bok (en trilogi egentligen), har hunnti med att läsa ut första boken som va på 664 sidor. Lite väl långt men den va bra!
Visst det är en väldigt overklig bok (mycket fantasy osv.) och när man tänkte på vad den handlar om så låter den urkass och tråkig. Men när man läser den är den såå bra! Man dras in i den och vill bara läsa mer och mer. 
 
Tycker ni kan ta och läsa den om ni behöver en bok att läsa.
 
 

Skön träning

Känns skönt att ha sprungit idag, va 25 grader och lite moln när jag och pappa började men när vi nästan hade sprungit hälften kom solen. Allt blir tio gånger så jobbigt då, så slut jag var när jag kom hem. 
Men nu är det gjort jag har också tränat lite ben och stretchat. (älskar att vara vig, vill bli vigare!) Ska ta och äta och sen blir det en skön dusch.

Dagen planer

Älska sommaren 
Igår va det superväder och dom säger att det ska bli bättre idag men de vet jag inte riktigt om jag tror på.. Återstår att se. 
Det ända jag har bestämt mig för att göra idag är att träna, lär läsa min nya bok (så otoligt bra) också och senare idag ska jag åka till Emil.

Rosa och Vitt

~Vackra~
Detta är alltså Makronerna jag gjorde igår. Det är vaniljmakroner som bara är färgade rosa, roligare än så är det inte. Men jag kan nog lätt säga att det är dom godaste jag gjort hittills!
Dom ser ut som dom ska också, lyckade.

Känns helt okej att vakna till det här

Tror det kan bli en himla bra dag idag


Bakning

Emil åkte hem vid ett efter det så har jag bakat Makroner. Dom blev super fina och minst lika goda. Kommer upp bilder på dem imorgon (och kanske ett recept?)
Nu sitter jag och dricker latte och läser alla bloggar. Har blivit en hel del att läsa under dagen. 
 

Augusti

Idag är det den 1:a Augusti vilket betyder att: 
•jag ska bara jobba sex dagar till
•det är bara 21 dagar innan jag börjar gymnasiet. Det är inte länge kvar nu alltså, ändå känns det som att jag nyss gick ut nian. Sjukt.
•vi börjar träna om bara 11 dagar!
 
Kan inte annat än längta fast att jag är lite små stressad över allt jag måste hinna göra innan dess. Kommer bli en bra höst tror jag. 
 

Monsters Universety

Igår va jag och Emil inn till stan för att titta på Monsters Universety fick vänta en halv timme extra innan filmen började vilket va väldigr segt. Men så jäkla bra film! Bättre än Monsters Inc enligt mig. 
 
Åter igen så älskar jag barnfilmer, men detta är en film som jag tror de flesta gillar. 
 

RSS 2.0