En liten titt

En (flera) av födelsedagspresenterna jag fick. ♥
Denna dag har vart så himla bra, nästan fösta gången jag firar min födelsedag men pappas släkt. Sen så ger vi oss av hemmåt imorgon och under nästa vecka blir der födelsedagsfirande med mamma (+ lite släkt) och vänner. Även det kommer bli helt jätte bra. 
 

Min alldeles egna dag

Idag är de den 29:e juni vilket betyder att det är min födelsedag! I år fyller jag hela 16 år.
Jag ska ha en himla bra dag trotts att regnet öser ner.


Lång dag

Idag åkte vi ner till Smögen, ett sjukt fint ställe på västkusten. På vägen stannade vi och shoppade lite på outlets . Hittade en vinterjacka, känns så fel att köpa en tjock vinterjacka mitt i sommaren.
Kommer visa er allt jag köpt under dessa tio dagar när jag kommet hem.
Snart så ska vi äta middag och sen ska vi ta de lugnt fram till att klockan blir läggdags. 

Längtar tills imorgon då det är min dag! 

 

 

Ellös


Första dagen på västkusten

Vädret idag är inte jättebra så därför ska vi gå ner till havet och fiska krabbor, hoppas vi får någon. Alltid lika roligt fast att man alltid släpper tillbaka dom. 
 
Proversione på PS har gått ut på pappas dator så nu har jag lite problem med att redigera bider. Jag försöker använda iPhoto men de är inte riktigt mitt program.. Gör mitt bästa tills på söndag. 

Mot västkusten

Sitter i bilen påväg till västkusten, utanför Göteborg. Ska åka förbi mitt gamla hus också, där jag bodde mina första år. Älskar de stället!
Så idag kommer de bara bli bil åkande för min del, segt med ändå ganska kul.
Farmor sitter där bak.


Från en luftballong

Verken jag eller Ida visste om att vi skulle få flyga så jag hade inte med mig kameran men tog endel bilder med telefonen.
 
Ni anar inte hur häftigt de va att flyga ballong! Alldeles tyst och lugnt. Jag har väntat på att få göra det sen jag va liten för pappa har flugit ballong så jag har tittat mycket när dom har lyft men vart för kort för att få åka med. Men igår blev de äntligen tillfälle att flyga. 

Får ni någon gång chansen att flyga ballong ska ni ta den! Det finns företag som håller på med sånt bland annat upp&ner som vi flög med. 


Just nu

Tänkte uppdatera er lite snabbt innan jag och Ida skicket upp på en "spontan" luftballongs tur. Kommer vara hemma sent ikväll.

 

Kvällsmys

Trött? Ohh ja, har suttit ute vid elden i ett par timmar med Ida. Super mysigt, men nu har elden slocknat och vi ska ta och lägga oss.
Hoppas alla ni har haft en toppen dag! Godnatt


Söndag 23 juni

Jordgubbar även idag
Idag har det varit en massa plusgrader och sol, så vi stannade hemma och solade istället för att åka in till stan.
Har bara tagit de lugnt på förmiddagen och större delen av eftermiddagen tills vi kom på den otroligt dumma idén att springa 3km. Jobbigt va det men det känns skönt efteråt. 
 
Imorgon bär det av in till Stockholm stad. 
 
Vi är ju som sagt ute hos några kompisar på Värmdö och här ser man alla kryssningsfartyg som ska in till och ut från hamnen. Idag åkte Queen Elizabeth(en av världens största kryssningsfartyg) förbi, den är så mycket större än alla andra. Ni ser en vanlig kryssningsbåt bredvid, dock lite bakom. 
 
 
 

Lilla Ida

 

Bullandö

Även i år åkte vi iväg till Bullandö och tittade på båtarna och åt glass. Det är Sveriges största marina och det finns hur många fina båtar där som hellst! Och glassen är helt otroligt god, "hemma" typ italiens glass.
Dock var der inte lika mysigt denna gång då det blåste ordentligt och solen hade gott bakom moln, blev bara ett snabbt besök. 

Första dagen

Några bilder från igår kväll/eftermiddag. Hade de supermysigt nere vid vattnet, hittade en massa smultron och en helt otroligt god middag. En riktigt sommardag!


Midsommar

Tre fina bilder från idag
Vi åkte ner till Hemmesta bygdegård och var med på midsommarfirandet där. Det första vi gjorde var att fixa oss en varsin fin midsommarkrans, fanns så mycket fina blommor. 
Det var supermysigt att sitta i solen och kolla på alla som dansade runt stången.
 
Nu håller far min och Tore på att försöka få ihop grilen så vi kan grilla till middag.

Jordgubbar

De är midsommar idag! Här har vi drygt 20grader och sol, kan inte klaga. Sitter och äter jordgubbar nu och sen ska vi iväg och dansa runt midsommarstången.
Kommer bli en bra dag.


Mot huvudstaden

Godmorgon! Snart ska jag sätta mig i bilen och åka ner till Sthlm. Kommer ner sent så skriver Inge mer idag.

Igår va jag inne på jamtli och hade introduktion för mitt sommarjobb. Kommer bli en så himla härlig sommar, kommer typ inte göra någonting, bara gå omkring i kläder från 1056. När jag var färdig med introduktionen gick jag och åt med pappa och sen va det övningskörningskurs som stod på schemat för oss. Bara två veckor tills jag får köra!! Längtar.


Two pictures of me

Ibland hatar jag mitt hår men, dagar som denna älskar jag det. 
 

Obsessed

Nu när det är sommarlov har jag tid över och har börjat kolla på Pretty Little Liars igen. Och ja det ät bättre än jag mindes, har kollat på åtta avsnitt sen igår eftermiddag så nu är jag inne på säsong 3. Och denna är inte sämre än dom andra två! 
Alla som inte har sätt denna serie måste se den. 
 

Lite shopping

The Body Shop | JC

Saknade Sofie kom igår kväll och sov här. Hade så mycket att prata om och det var super trevligt.
Vaknade vid elva och slöade på fram till två då vi åkte in till stan. Jag satte in mina stipendie-pengar och kikade i lite affärer. Köpte en duschtvål som luktar gudomligt och ett linne som kommer passa bra i sommar. 

Läsning

Blev inget bloggande igår då internatet hos Emil inte ville fungera. Varför vet jag inte men..
Nu är jag i alla fall hemma och sitter inne med senaste numret av Veckorevyn, hay day och latte. Ska snart börja plocka och fixa inför midsommar för då bär de av ner till Stockholm igen!


Gått ut nian

Känns helt galet! Jag har klarat av 10 år i skolan, gått med underbara klasskompisar och haft bra lärare. Nu är de slut och istället ska jah till gymnasiet.
Kan inte annat än att va stolt över mina betyg och stipendiet jag fick för bästa flicka i matte och no. Så glad!

Bilder kommer nog imorgon.

 


Regnig dag men jag är glad ändå

Vaknade vid kvart över elva och så har jag ätit frukost men mamma. Alla nior är ledig idag så jag ska bara ta de lugnt idag, fixa inför imorgon. Måste blandannat tvätta håret och måla om naglarna. 
Sedan när syrran kommer hem ska jag fixa hennes hår då hon har skolavslutning ikväll. 
 
Gårdagen var toppen! Först följde jag med Sofia in till hennes frisör som gjorde hennes hår och smink. Sedan hem till henne fixa mig, byta om och ta en himla massa kort. Sedan bar de av upp mot IOGT där middagen hölls. Alla va så himla fina och kvällen va minst sagt rolig. 
Kommer få bilderna från hennes kamera senare idag hoppas jag och då kommer jag lägga upp en del. 

Lyxmorgon

Är hemma från skolan även idag för att orka med middagen ikväll, men jag lyckedes vakna vid sju ändå. Så jag tog mig en lång dusch med hårinpackning osv. Himla skönt va de. 
 
Jag är hur pepp som hellst för kvällens middag och jag går ut nian på fredag! Fattar inte att de är sant. 
 

IOS 7

Har ni sätt nya IOS 7? Vet inte riktigt vad jag tycker om den.. Känns inte som en iPhone för mig.
De finns vissa saker jag verkligen inte gillar men också vissa saker jag älskar så jag är lite kluven, vet inte om jag vågar uppdatera den när den kommer till min telefon och iPad. En som har uppdaterat sin telefon säger att vissa appar inte funkar och så, av den anledningen att programvaran i appen är för gammal.. Vill inte riskera att mina appar inte funkar faktiskt..

Jag får tänka på de här och sen måste jag ju uppdatera den..

Kolla på videon http://www.apple.com/ios/ios7/


Sjuk

Klassresan har vart grym, haft så kul men min klass. Berättar mer om den sen. Dock slutade de hela med att jag nu ligger hemma och har feber. Tog mig bort till skolan imorse men insåg ganska fort att jag inte mådde bra, gick hem redan efter en halvtimme. Vill verkligen hinna bli frisk tills på onsdag då de är niornas middag och sen på fredagen är de ju själva skolavslutningen. Som jag har längtat efter det och nu vet man inte ens om man kan vara med. Får bara ta de lugnt och försöka bli frisk.


Packa, packa, packa

Ja som ni kanske förstått håller jag på att packa för att åka ner med klassen till mitt älskade Stockholm! Ska bli sjukt kul, vädret ska va bra.
Dock är min väska alldeles för stor, man ska ju bara ha med sig linnen, shorts och så. Inget som tar någon plats! Men då finns de platta för shoppingen..*blink*

Kommer lämna både iPad och dator hemma så tyvärr ska ni inte räkna med någon uppdatering de kommande dagarna. Kan komma något från mobilen om jag känner mig ambitiös. Vill bara med klassen och ha kul.


Dåligt

Det var ett par dagar sedan jag uppdaterade och jag har egentligen ingen bra anledning till varför. Jag har ingenting jag behöver göra i skolan för betygen sätts imorgon, jag har också haft massa idéer på vad jag ska skriva om. Men det har inte blivit något, inga bilder hat blivit tagna heller. Dock har jag (vilket är ovanligt) gjort saker, varit social med vänner. Så de har bara inte blivit av, ska försöka bättra mig för de vill jag faktiskt!


Lycklig

Minns ni fototävlingen jag vann? Priset var en iPhone 4S men eftersom att jag redan har en iPhone 5 så fick jag en iPad! En fin vit 32GB med retina skärm. Ska in och köpa skärmskydd och lite så på måndag.
Så glad, har fixat med den hela dagen och kommer fortsätta ikväll.


Juni

Idag är det äntligen första juni! De betyder att det bara är 5 dagar till att vi åker på klassresa, 13 dagar till skolavslutningen och 28 dagar tills jag fyller år. Känns som om jag har hur mycket som helst att längta till, kommer bli en bra månad hoppas jag.


RSS 2.0