Birthday


Har haft en jättebra 17:e födelsedag! Massa fint folk runt mig hela dagen, bättre kan de inte bli. 


Förberedelser

Kvällen har spenderats till att förberada inför imorgon för jag jobbar ända till klockan fem. Jag har bland annat bakat tårta, jordgubbstårta till och med. Imorgon ska jag lägga ihop två tårtor, en till jobbet också vettni.
 
Mitt öga har svällt upp en hel del, och näsan protesterar så jag sitter nu i sängen och ska ta de lugnt tills det är läggdags.
 

Night

Sitter och kollar på tv och har ricinolja i håret vilket betyder att jag snart ska ta och hoppa in i duschen och tvätta håret. 
Har varit en bra dag va inne på exponorr en sväng med Emil, har också hunnit med att handla inför min fördelsedag som är på söndag! Gud så fort tiden går. 
 

Answer: NuMe

 
Svar: NuMe fraktar till ett flertal länder i hela världen och Sverige är ett av dom. När man beställer från hemsidan så räknas frakt och tull på i priset. Till Sverige tror jag de kostnaderna slutade på mellan 50 och 60 dollar. Sedan får man ett kollinummer (tror jag de heter) och kan därför följa sitt paket hela vägen hem till Sverige. Allt tog tio dagar tror jag, inget krongel över huvud taget. 
 
Nume erbjuder både produkter med USAs kontakter men också Europeiska kontakter. Alltså är det inga problem att använda dem i Sverige. Det som gjorde mig lite fundersam va att de inte gick att välja vilken av kontakterna man ville ha, men de levererar den kontakt som passar i det landet den är beställd till. 
 
Tycker verkligen att du ska våga beställa därifrån, det är så smidigt och deras produkter är riktigt bra! Är hur nöjd som hellst med min locktång. 
 
 
 

Makeup

För lite omväxling bland inläggen tänkte jag visa en enkel sminkning, superenkel och väldigt fin. De bruna och guldiga färgerna ska framhäva blåa ögon, och de är de färger jag tycker är alldra lättast att ha till vardag.
 
Jag har använt mig av Venus och Naked 2 från Urban Decay Naked Basics och en ljus guldig ögonskugga från Viva la Diva Nudie, även Mac paint pot i färgen painterly, Loreal Color Riche eye color pencil i färgen 02 enigmatic brown och Lumene True Natural Volume Mascara
1. Jag har mörka ögonlock och använder därför Mac paint pot för att jämna ut färgen och den fungerar också som en primer. 
2. Aplicerar Loreal Color Riche eye pencil på yttre delen av ögonlocket och suddar det lite upp och in mot ögonvrån. Sedan använder jag Naker 2 på en blending brush och suddar i globlinjen lite upp mot ögonbrynet för att inte få några hårda kanter. 
3. Aplicerar den ljusa guldiga skuggan på inre och mittersta delen av ögonlocket samt venus i ögonvrån.
4.Lite maskara på över-och underfransarna så är det färdigt!
 
(Ljuset låg på lite snätt när jag tog bilderna, därför ser det ut som att de ena ögat är mörkare, men det har bara blivit en skugga. )
 

Slappt

Idag har varit en otroligt slapp dag är ledig och orkar inte gjora någonting. Har inte varit toppen väder heller. Hoppas på fint väder och lite mer ork imorgon!
Ikväll blir det Game of thrones med Emil, har kollat två avsnitt hittills och det verkar kunna vara bra. HAr höga förväntningar då alla säger att de är så himla bra.
 
 

Perfekta jeans

Dessa jeans kommer från River Island och är deras 4 way stretch Amelie reform superskinny jeans och jag är super imponerad. De är dom perfekta jensen för mig, lite dyrare än Dr.denim men dom är mycket tjockare och verkar ha bättre kvalite, återstår att se hur länge dom håller. 
Har ni långa ben, smala vader, stora lår, breda höfter och smal midja/stor svank tycker jag ni kan ge dessa en chans
Jag har vanligtvis S på mina dr.denim (de flesta vet sin storlek på dem) och på dessa har jag 10L/36L (L=långa ben) dom sitter nästan exakt som dr.denim.
Dock går det bara att köpa dessa på ett ställe i Sverige (vad jag vet) vilket är inne i gallerian i Stholm men går att beställa HÄR, finns i 3 tvättar.
 

50-tal var det

Såhär får jag se ut varje dag på jobbet utan att någon kollar snett, älskar röda läppar. 
Midsommar! Och självklart har vi haft en riktig svensk sommardag.. 6 grader, blåst och till och med hagel. Men det har varit superkul på jobbet på Jamtli, barnen struntar oftast i vilket väder de är medans föräldrarna inte ser lika nöjda ut. Jag har stått där i min klänning och tyckt de varit en aning kallt. Får hoppas att resten av sommaren bir finare. 
 
Vi har ätit en god grillmiddag och snart väntar jordgubbar med mjälk och en kopp kaffe. 
 

Städat

Har städat här hemma sedan ett, och mitt rum har nog aldrig sätt så här fint ut. Jag är inte en överdrivet stökig person men de blir stökigt efter ett tag.. Superskönt att ha de städat till sommaren. 
 
Ikväll ska jag tvätta håret och allt som behövs för imorgon är det inte bara midsommar för mig utan också min första jobbdag på jamtli! Jag jobbar på samma ställe som förra året vilket ska bli super kul.
 

Back home

Jag är hemma igen! Jag älskar Sthlm men det är alltid lika skönt att komma hem. Vi landade vad halv sex och jag har redan packat upp väskan, händer sällan att jag gör de innom ett par dagar. Har också fått i mig lite mat och nu är det dags att duscha. Sen lockar sängen, måste upp "tidigt" i morgon.

Mot sitt slut

Jacka - hm / linne - BikBok / jeans - Dr.denim
Näst sista dagen i Stockholm spenderade vi inne på söder med Sophias kusin som nyss kommit hem från att ha bott i Kina. Satt inne på Waynes i två och en halv timme och pratade, super mysigt. Sprang också förbi på River Island och köpte mig ett par jeans. 
All shopping visar jag er när jag är hemma igen.


Konsert


Konserten igår var hur bra som helst, jag har inte varit på någon konsert innan så att då få se One direction va grymt. Och att 5 seconds of summer var förband va inte helt fel de heller. Jag och Sophia hade en toppen kväll, trotts att de va svinkallt för att taket till friends arena va öppet.
Kommer helt klart försöka ta mig till flera konserter i framtiden. 

Smått och gott från Vårruset

Vårruster i Östersund va sist ut för i år och som i alla andra städer fick vi en varsin påse med lite smått och gott. Blev förvånad över vad som fanns i den, apelcinjuice (världens godaste tror jag), inpackning och duschtvål från dove, nutridiet-bars, granola och cracker chips från kelloggs, vitamin well stevia himla bra med andra ord. Tror det är samma saker som i alla andra städer. 

Ner mot Stockholm


Snart ska vi hämta Sophia och åka ut till flygplatsen och flyga ner till Stockholm! Så himla taggad på shopping i fyra dagar men framför allt konserten i morgon kväll. Första konserten någonsin och de med one direction i friends arena, kan de bli mycket bättre? 
Är i alla fall super taggad, uppdateringen kan dock bli sämre än vanligt men håll koll.

Fika

Sofia kom förbi med en kladdkaka, hon vet vad jag behöver hon. Himla gott och mysigt att sitta och prata med henne i flera timmar. 
 
 

Vårruset Östersund


Kvällen har jag ägnat åt vårruset, förstår inte att de va över 5000 som sprang hos oss. Så galet mycket tjejer på samma ställe. Va i alla fall jätte kul att springa och träffa konståkningstjejerna, va ett tag sedan nu när säsongen är slut. 
Nu ska de bli skönt att duscha. 

Grått och vitt

Linne & Shorts - BikBok / Väska - River Island / Klocka - Daniel Wellington / Armband - Edbland / Halsband - Sahara
 
Har haft en super härlig dag hemma med mamma, fixat med alla blommor på balkongen. Och så hade de varit toppenväder ute, perfekt sommardag.

Fiji

Detta nagellack klär min naglar för tillfället, fiji från Essie. Har haft det på mina naglar i två dagar och de ser fortfarande nymålat ut. Nog för att jag gillat att fixa med och måla naglarna så är det skönt när de håller sig filnt lite längre. Lägger man lite mer pengar på nagellack så sitter de så himla mycket bättre!

Natioaldagen

Att det redan har hunnit blivit 6:e juni, helt galet vad fort de går. Nationaldagen har vi firat med jordgubbstårta och ikväll ska vi grilla. Är sellan vi firar nationaldagen ordentligt, men det är roligt att ha en anledning att äta tårta. 
 

Nails for the summer

O.P.I - Mimosas for Mr. & Mrs. / Loreal Paris - Dating coral / Butter London - Bossy boots / Essie - style hunter / Essie - truth or flare
 
Insåg för någon vecka sedan att jag inte hade så många nagellack i passande sommarfärger, och inte många nagellack över huvud taget. De jag har haft har tagit slut eller börjar torka. Alltså är det dags att införskaffa nya!
Det står redan lite nya medlemmar bland mina nagellack och dessa ovan står på tur att flytta in.

Vattenmelon

Har inte gjort mer än mitt sista matteprov för ettan idag! Så nu sitter jag och äter vattenmelon, så skönt med sommarvärme. 

Va helt övertygad på att jag hade talat om att jag åkte till Paris i onsdags! Men det hade jag inte utan bloggen har bara legat tyst, men jag har varit i Paris och därför inte bloggat. Det är helt klart en underbar stad som alla borde besöka om ni får chansen. Pappa skötte kameran under resan så bilder kommer komma när jag fått dom och kikat igenom alla. 

RSS 2.0