Mys




Här ligger jag i sängen och myser, eller nej myser gör jag inte. Jag latar mig, är så trött. Fattar inte varför heller. Lär bli att gå och lägga sig tidigt men hellst vill jag sova nu!
Smsar i alla fall med väldigt fina personer så nåt att göra har jag ju.

Tre blommor



Vill bara lägga mig ner och gråta. Gick så otroligt dåligt idag på träningen och så har jag tävling i helgen.
Ska i alla fall äta snart, sen ska måste jag plugga spanska. Läxor är jobbigare än jobbigt, men annars har dagen varit nice. Hade syslöjd halva dagen, så nu är jag snart färdig ^^

Skynda skynda



Nu blev det lite brottom för min del. Man ska göra allt i den ordningen man brukar på morgonen annars blir det bara fel. Så nu måste jag knata iväg till skolan. Har A-dag idag så det blir en lugn dag.
Sen är det träning också vilket jag nästan hade glömt...


Tipsa mig!

I väntan på att pappa ska komma förbi så har kollat igenom alla bloggar, men nu har jag inget att göra. Så skriv eran eller någon bra ni vet. Kollar gärna in. (y)
Har inte vart en sån flitig användare av kameran idag, ber om ursäkt för de.

+


Sublime mousse

Svar: Jag färgade de med L'oreals Sublime mousse, färgen 50 brun.
Sjukt lätt att färga på sig själv och luktar inte speciellt starkt. Like it! Alla borde prova att färga med mousse, finns massa olika färger.
Klart ett tips.

Kulsit

Ganska annorlunda dag. Träning direkt efter skolan, bara vi 97:or som va där ;) Mina svart jeans har gått sönder, inte det roligaste som kan hända på skolan. Får väl införskaffa mig ett par nya...
Men nu har jag hunnit duscha och så nu ska jag äta. Hungrig!

One more new thing




Dom här örhängena köpte jag också i lördags. Like, och dom har jag på mig idag.

Men nu ska jag snart till skolan, har en stor väska eftersom jag har träning efter skolan och sen så har jag minst 5 kilo böcker som ska med. KUL. Man mäste va stark för att gå i skolan.. ;)


Svar


Svar: Jo dom är från Monki och min nya favorit affär (tror jag) Vero Moda. Den randiga va tyvärr på rea så det finns nog ingen kvar. Tror jag tog den sista här uppe i alla fall.
Kort svar men mer behövs väl inte :)

Ben&Jerry's



Tycker jag har vart duktig och skrivit en hel del, så jag hittade en Ben&Jessy's i frysen ;o Har aldrig hänt förut. Tog och smakade lite på den fast det är måndag. Ibland får man ^^
Gott var det!


Fassnade inte direkt på bild nu....

Kom hem för en timme sen, har hunnit med lite matte och nu ska jag sätta mig och skriva en so uppsats. Jobbigt? Jo tack.
Men det ska göras och så har jag en sån himla tur att vi inte har nån träning på grund av curling VM. Blibit massa ändringar, både ishallar och träningstider.

Skriver väl när jag lessnat på Office Word programmet..

Frukost

Här sitter jag och äter frukost har gott om tid men jag orkade inte starta datorn så mobilen är bra den! Kollar också på barnprogram, väldigt kul ;) nej inte riktigt min grej.


New hair color




Ja jag gjorde ju som sagt nåt helt oplanerat. Hittade en förpackning brun hårfärg hemma, tyckte det va ett tag sen jag färgade håret. Så jag tog och färgade håret på mig själv. Först blev jag inte nöjd såg bara mörkt och svart ut.
Men det blev bra när det torkade riktigt och jag fixade det o så. Nästan lite rött. Riktigt nöjd!

Gjorde nåt spontant



Dålig bild.

New in the closet




Tre tröjor/toppar fick följa med mig hem igår. Typ tre helt olika stilar men jag älskar dom alla!
Nu väntar jag bara på att två väskor ska hitta hit. En beställd och en som pappsen har köpt i Stockholm, ska bli kul att se dom ^^ Dock inga "vanliga" väskor.

New



Ni ska bara veta hur glad jag blev när jag hittade den här. Letat i ett par månader efter en bred halsring men slut i silver överallt. Gick på 149 svenska kronor men det va den värd!
Kommer användas flitigt frömöver.

Godmorgon!



Godmorgon!
Ligger och myser i sängen, vaknar ju så otroligt tiditg jämt. Ser ut som om det är en solig och fin dag idag, tycker bara snön kunde ta och försvinna. Väldigt jäte less på den.

Föresten ska jag göra om bloggen nu på morgonen. Ska göra den 600 bred ist för 800 som jag har nu. Bilderna blir ju så dålig då.
Alltså kommer alla inlägg jag har gjort med dom större bilderba se jätte konstiga ut. Men kommer liksom inte se hela bilderna.

Tre par strumpor



Dom här nyinköpta finfina strumporna har hela familjen gått omkring i sen vi kom hem. Riktigt mysiga vill jag lova! Konstigt nog at det samma storlek men alla vi kan ha dom ^^
Ska ha och pyssla om mitt hy lite nu. Sen väntar So-boken på mig....


Föresten så visar jag er resten av köpen imorgon, så du som ville se vet

Jag är otroligt lat jag vet! Men det här va det jobbigaste idag...


Home



Så då har man gjort av med några hundralappar igen. Känns faktiskt ganska bra, gillar det jag fick med mig i alla fall (y)
Fast jag hittade en riktig skönhet som jag inte köpte, men den ska bli min innom en snar framtid...så de så.


Stan hela dagen




Godmorgon!
Ska äta lite frukost nu och sen ska jag ta bussen in till stan. Sätta mig och planera inför sportlovet med Sophia och Loc-Yee. Kommer blir bra de!
Sen ska jag, mamma och tydligen syrran in till stan och så. Hoppas verkligen på att jag hittar nå kläder den här gången :p

Det är SÅ sant


Jag älskar dig Kim ♥

Första BB för mig



Bara att vänta till tio, då ska jag och min tuffa mamma kolla på BB. Har ju inte kunnat gjort det fören nu eftersom vi inte har tv 11 hos pappa och tv4 play funkar ju inte direkt felfritt..
Men nu så! Hanna är ju som hon är, ingen fler kommentar. ;)


Rensarensa



Sitter och är sjukt irriterad på datorn, ska nog ta och städa igenom den. Förhoppningsvis går det liiiiiite snabbare då, för nu går det så långsamt att en snigel är snabbare

Mamma kom in med en ask som inehöll små söta choklad bitar. Sjukt goda så lite gladare blev jag.

Mot mamma



Fötterna gör inte alls så ont som jag trodde dom skulle göra efter en dag i klackar.
Hemma från skolan, ska packa ihop sakerna lite snabbt nu och sen åka till mamma. Tror vi skulle baka hos henne ikväll, i sånna fall blir det nåt riktigt mumsigt ;)

Skriver senare

Mina skor today




Nu ska snart jag och mina fina börja röra oss mot skolan. Ska vara där lite tidigare idag, och alltså gick jag upp tidigare. Resultatet är en trött Jennifer.. ;)
Blir nog en bra dag med Linus, (den enda som kommer vara längre än mig idag...)


Alfred Nobel



Nej den där döda gubben med namnet Alfred Nobel är jag inte kompis med. Absolut inte.
Gick inge bra, tog en latta ist och nu ska jag ner och duscha. Sen smörja in mig och sätta mig i soffan och glo på tv en stund innan sängen väntar.



Office



For och hämtade våran Office skiva som låg hos mamma. Instalerat och färdigt så jag ska sätta mig och skriva hemprovet på datorn nu. Har det ner skrivet på ett block men jag vill maila in det, lättare så ;)


Två frågor, två svar



Svar: Nej mina äkta är det verkligen inte, men man kan ju som sagt önska. Det är gelé som jag själv har gjort, har dessutom lovat en video när jag visar hur jag gör mina naglar. Har vart folk som frågat de.
Men ska jag vara helt ärlig ska jag bara lära mig att redigera videor, vilket jag inte kan!! ;o Ska försöka så snart som möjligt, håll ögonen öppna!

Bjuder på ett par bilder på dom också.





Svar: Ziperallen är det storlek S på och jag är 171 cm om man ska va lite noga ;) Och min vikt är normal (lite under) för min längd så det så.
Sen så förstår jag fortfarande inte varför man vill veta hur långa mina föräldrar är? Har fått frågan many times men som sagt fattar inte poängen med den...

Nu så



Woho, nu så. Drar jag snart iväg till skolan, känns toppen. Men jag kommer vara less imorgon igen, men just nu känns det bara bra. Har ju liksom inte gjort ett skit på tre dagar nu.
Känner mig lite knäpp faktiskt :p Någon mer än jag som längtar till skolan eller?


Fått för mycket tid i min ensamhet


Helt osminkad på bilderna, men det bjuder jag på bara för att ni aldrig sätt mig så.
Känner mig pigg och rastlös, det har jag i och för sig gjort hela dagen men nu blir det värre. usch jag behöver min vänner!
Vet inte vad jag ska göra, vill hellst lägge mig men sveriges mästerkok börjar åtta och de vill jag se. Big problems you know..



Jobbigt med skola


Har faktiskt tagit tag inte lite skolsaker idag. Pappa for ner och hämtade de, bara för att jag är borta så känns det som vi har hundra läxor! Och så svenska prov, jag kan ingenting :D

Man måste bjuda på sig själv


Vilket Ida och Elly gjorde igår. Dom repade inför nåt dom ska göra ikväll tror jag det va, så snygga så ;) Håller ni inte med?
Loc-Yee tränade på annat men dock för fort... Kameran hinner inte med fast den är väldigt snabb. Väldigt kul att få testa maneran i alla fall.


Som ni kanske förstår efter förra inlägget tog det mig ett tag att ladda upp bilderna.


Detta är jobbigt

Ja bilden talar väl. Har inte tillgång till nåt internet som går i hyffsad fart. Att ladda upp ett vanligt foto som det är nu tar ungefär 20-30 min. Och det orkar jag inte med!
Blir nån updatering men vänta er inte för mycket.


House



Ska gå tillbaka till tven och fortsätta kolla på House. Inte det programet alla i min ålder kollar på men bra de är de. Va ju i alla fall nere på träningen, pratade lite med tränaren och fotade.
Blev väl en och anna blid som blev okej. Fixar väl till dom under morgondagen.


Tisdag




Andra bilden, så mycket mig igentligen. Oseriös och halft galen..

Pigg med massa energi har jag faktiskt städat rummet. Känner mig inte sjuk för fem öre. Ska ner på träningen och kolla för träna får jag absolut inte göra.. Förhoppningsvis blir jag så pass bra att jag kan tävla nästa helg.


Snygg, snyggare, snyggast


Galet snygga mobilskat till iPhone 4! Finns en miljon också, man orkar inte kolla igenom allt om man inte har väldigt tråkigt.
Skulle i alla fall inte ha nåt som hellst imot att klicka hem några problemet är bara att jag har en iPhone 3GS...

Semeldagen idag




Denna lilla godingen sitter jag och mumsar på nu. Det är ju semeldagen idag, hoppas ingen har missat de! Men nu vet ni och ni får äten en semla eller två idag.
Första året jag äter en, har inte gillat dom innan...


Wooho


Vad less jag blir på att kvaliten blir as dålig..

Godmorgon!
För första gången på fyra dagar har jag på mig "vanliga" kläder. Väldigt skönt. 
Ska i alla fall gå och borsta tänderna sen ska jag in till stan med pappa, första gången på fyra dagar jag stoppar näsan utanför dörren.

Denna dag blir nog inte lika tråkig ^^


Middag




Min dag hittills




Ja det är ungefär vad jag har gjort. Fotade kissen lite, blev riktigt nöjd med några av bilderna. Och så har jag suttit och försökt gjort hemprovet i kemi. Fattar alltigt! Det där va en lögn.
Mamma har vart förbi och hållt mig sällskap,

Tre bilder sen konfirmationen





Tre bilder sen i söndags, på mig och mamma och farmor. Det är min moster som tagit dom, tycker dom är fina.

Godmorgon
Här sitter jag hemma själv och har absolut ingenting att göra, uttråkad. Tror jag ska ta tag i tvätten så blir pappa glad. Det är ju bara min hals som gör ont och så ansträngande är de inte med tvätt ;)

Fatta lycka



Inte jätte bra print men aja.
Såg det här inlägget på Nellis blogg, hon la upp det på alla hjärtans dag. Blir sjukt glad när jag läster sånt här. Kärlek är det bästa som finns.


In my eyes are you beautiful





- Älskade katt.

Lekte med kameran när Elsa hade somnat. Hon är så söt så, men hon vaknade ju så klart efter ett tag. Är nåt med henne och kameror alltså.

Sitter i alla fall och googlar klubbtävlings regler. (det är den typen av tävligar jag ska tävla nu) Har ingen koll märker jag...

Svar: Mina nya skor


Svar: Jag skulle ju gärna vilja att det var ett par Jeffery Campbell skor, men nee tyvärr är det inte de. Dom kostar ju över tusenlappen så det är inte aktuellt för mig.
Men lite lika är dom väl, dom här är köpt på Nelly.com. Märket är Nelly Shoes och "modellen" heter Nia. :)


Fortfarande lite sjuk


Jag mår mycket bättre idag, bara halsen i princip nu. Fast det gör så ont att jag har ont i nacken och örnonen också.. Hoppas på att det går över tills imorgon så kan jag gå på skolan på tisdag.

Har legat och myst med Elsa ett bra tag. Gillar min katt jah.

Kollar på skidor med Elsa

Ja sitter framför Tven och kollar på skidor, ganska tråkigt men jag har noll ork. Därför jag inte bloggat nåt. Kommer nog inte gör det heller fören jag mår bättre, får se hur lång tid de tar.
Avsyr i alla fall att vara sjuk!

Ha det bra


Godis


true

Uscha vad jag inte mår bra ska ni veta! Går på Alvedon och nu kom pappa hem med Zyx och godis till mig. Kommer behövas. Kommer tydligen vara dålig i 4-5 dagar, alltså kommer det här bli en rolig helg...
Men tydligen va massa personal och elever borta från skolan så det äe väl nåt som går nu..



Jag lever

Ja jag lever faktiskt nu. Fast så har det inte känts fören nu, är "jätte sjuk". Nä men jag har feber, ont i hela kroppen och så kan jag knappt dricka för halsen värker så.
Nu så har jag till och med vart nere i köket och gjort i ordning en varma koppen. Det får jag faktiskt i mig :o

Ohhh yes


JAAA! :D
Denna tjej är nu B-åkere och super glad. Fattar inte att jag lyckades helt ärligt. Men nu har jag minst sagt ont i halsen och är döds trött.
Men nu ska jag koll på Sveriges värsta bilförare bara för att jag inte har så mycket att göra. Inga läxor, känns faktiskt helt okej ;)

Jodå jag är blöt


Här sitter jag med huvudvärk och blöta fötter. Linus knuffade ner mig ett antal gånger på vägen upp från isvaken., och så klart blev jag blöt trots täckbyxorna..
Men jag torkar väl. Lite ont i halsen har jag också, ser ut som en förkylning på gång kanske.

Men eftersom jag har ont i huvudet hade ja inte tänkt att sitta vid datorn. Hörs när det har gått över ♥

Ner mot sjön senare idag

Godmorgon! Ska snart sticka iväg till skolan, ingen idrott för vi ska ner till sjön och kolla på när niorna "badar" isvak. Fattar inte hur dom vågar de!! :o Men jag ska ju själv göra det nästa år så bara tt börja samla mod.
Sitter förövrigt och tycker synd om mitt knä, dödade ju typ det i tidags. Lyckat, men jag har faktiskt fått ett blåmärke vilket jag är ganska stålt över! ;)
Har'e bra


Choklad




Sitter och pluggar engalska, och ja lite choklad blir det väl också. Så tråkig annars ;)
Har prov imorgon, får väl se hur det går.. Men ska väl nog gå och lägga mig snart innan jag somnar med näsan i böckerna.

Godnatt!

Knalliga färger




Det va de här som följde med mig hem, En tjocktröja, och trosor i jordens fränaste färger. Ännu knalligare än på bilden, men inget till kameran... Hehe, men har faktiskt kollat ut vad jag ska ha så antingen köpet pappa med sig det hem eller så åker jag in på fredag.

Fixade min ring också, dock måste jag nog göra den litelite större om jag åker in på fredag. Men nu sitter den på rätt finger i alla fall ^^

På väg in till stan

Sitter på bussen med Sophia och Bella, ska traska omkring på stan med dom och sen så ska vi sitta och bli uttråkade medans Sophia klipper sig...
Men men blir donken efteråt..
Hörs


Skola sen stan



Ja jag kan ju säga att jag har stora problem med att ta skarpa bilder med den här kameran om man inte vill ha blixt. Men jag lär mig förhoppningsvis.

Ska i alla fall ner och äta frukost nu och sen blir det skola. Hade tänkt åka in och shoppa lite till min bebis (kameran) Och Sophia ska klippa sig idag också! :D Kommer bli jätte snyggt.


Luleå 2011


Minnen! Bilden snodde jag från IDA, man längtar tillbaka till Luleå så grymt mycket! :') Va nog en av dom bästa sakerna jag gjorde i sommras. Ser ni mig? Längst till vänster om ni vill veta ;)

Men denna sommaren kommer bli klart bättre.

Där satt den!



Äntligen satt axeln! För första gången, i ishallen på hemma plan. Dessutom va "massa" folk jag kände där och då brukar allt gå åt pipsvängen :p Men inte denna gång. 
Dock slog jag ihjäl mig på slutet av träningen men jag är glad ändå ;) Hoppas bara för gudsskull att det inte bara va en engångs företelse (stav)

Mot ishallen



Ja snart i alla fall. Har vart så dåligt väder så pappa har inte hunnit hem än, men snart så kommer han väl. Alltid tråkigt att vara sen till träning.
Två timmars träning. Jobbigt värre. Men ändå sjukt kul!

Hörshej

14e Februari



Glad alla hjärtans dag på er alla!
Hade glömt bort det, inte tänkt på det liksom fören Kim påminde mig om det igår kväll, men när jag vakna i morse tänkte jag inte på det. Först efter idrotten poppade det upp i mitt huvud igen.
Att jag kunde glömma denna dag!


Man kan säga att jag har blivit kär






Jaa äntligen står dom i mitt rum, blir så glad, gillar dom starkt.
Det ända dåliga är att jag verkligen sticker ut med dom bland mina vänner, blir typ två merer och alla andra är typ 160-165 långa... Ända dåliga är de. Inte det bästa att ha en stor kärlek för klackskor när man är så passs lång som jag är. Föresten passade dom. Nästan att dom va för stor :s

Vad tycks?

Jag just nu



Drar mig mot skolan, har typ ledigt från so:n idag så vi slutar två. Känndes som det behövdes nu!
Annars är allt som vanligt, långt och segt.


Allt är mitt nu





Alla mina konfa presenter. Så sjukt glad över allt, fast kameran är över allt annat. ♥ Tack allesammans.

Så klart...




Ja såklart låg avin till mina skor i brevlådan idag. Lite retsamt tyckte jag men men dom är ju här nu!
Ska hämta dom på vägen hem från träningen, hoppas nu bara att dom passar. Vilket jag inte alls är säker på. Men det visar sig ;)

Skoldagen är över



Seg skoldag? Japp, Ont i magen? Japp.
Hade tänkt att leta reda på nåt att stoppa i magen, sen ska det bytas om och åka in till stan, tränas ska det också. Blir fint de.

Tror jag ska ta med mig kameran in till ishallen och testa den lite. Sekvenstagning och lite sådant. Pappa är där så han ka ha hand om den medans jag tränar. (y)

Tulpaner



-Första bildern jag tog med kameran.
Godmorgon, har varit uppe och färdig jätte länge... Men ska snart åka till skolan. Fy, massa stress och sånt bara. Blir i alla fall kul med träningen ikväll. Tagga för test!

Har inte så mycket mer att säga, så.

Wallander



Sitter och kollar på Wallander, ska väl snart gå och lägga mig. Kommer kunna sova gott inatt. Dock svårare att gå till skolan imorgon. Ny skolvecka, inte alls taggad ska jag tala om, men det är man väl aldrig? Nej inte jag i alla fall, men skorna kommer förhoppningsvis. Då blir det väl lite bättre ;)

Men godnatt ♥



Klänningen



Detta är klänningen jag hade på mig, gillar den. Djup i ryggen är den också, ganska sommrig. 

Sitter i min ziperall och har nyss pratat med farmor, håller på med nån sak på skolan så man skulle prata med nån gammal. Och ja min älskade farmor blev ju bra nu när hon är uppe  och allt :)

Konfirmation



-Tre bilder från själva konfirmationen typ.

Pappa är fotograf till alla (dom tre)bilder, och nu äntligen har han fått tillbaka sig kamera (G12:an som jag har använt sen han köpte den..opps ).



Canon


Som jag skrev förut är jag så sinnessjukt glad!
Konfirmerad och färdig, och ägare till en system kamera. Har varit en jätte bra dag, tack alla, har tagit massa bilder redan, ska ta och kolla igenom och redigera. Ska också kolla igenom bilderna från själva konfirmationen.

Lycka!

SÅ OTROLIGT GLAD! Skriver inte nåt på ett tag, men ni klarar er!!


It's only one thing

Har nyss ätit och sitter med farmors iPad nere och kollar på tv, barnprogram vettni ;) bra saker de...nje inte det bästa direkt. Ska snart fortsätta med saker till morgondagen.

Just nu finns det en enda sak jag vill sak hända, en enda sak. Kan de inte bara ske?


En bild


Varför går allt så sakta när man vill att de ska gå fort?!

Har vart nere i köket och hållt på med de mesta som finns att göra. Vill bara att det ska bli kväll så jag får sova och sen vakna, dra till kyrkan och konfirmera mig! LÄNGTAR.
Men det ska ju såå klart ta evigheter, klockan är bara tre. Några timmars väntan.

Resultatet

Ja så blev ju resultatet, va nån som ville se och så klart så visar jag :)

Har i alla fall varit inne i stan och tränat nu på morgonen. Hade glömt bort det totalt och inte ställt nån klocka eller nåt sånt :p Hann utan stress ändå.
Så nu sitter jag på rummer och lyssnar på musik medans jag väntar på att håret ska torka. Ska nog ner och se om dom behöver nån hjälp..

Står jag ut...?


Oj, tog nästan två hela timmar



Ja, blev färdig med naglarna nu, och ja det tog nästan två timmar. Dock så kollade jag lite på tv under tiden vilket gjorde att det tog längre tid. Men jag är nöjd i alla fall, vilket är meningen ;)
Ska nog gå iväg till soffan igen och sitta där resten av kvällen, annat orkar jag inte.

Nu så!



Fram med grejerna och kör ;) Nä men nu ska jag fixa naglar, vill ju ha nya fina på söndag.
Kommer hålla på ett tag och dom blir ju mosterlånga i början, går knappt att göra nåt då :p Men jag hoppas att dom blir bra och som dom ska denna gång.


Två små skönheter





Tro, hopp och kärlek och en "J"
Dom två belockerna (stav) fick följa med mig hem, väldigt fina! Sjukt konstigt att det fanns ett "J" kvar, alltid slut annars... Detta gjorde mig glad, men när jag kom hem fick jag veta att mina skor inte har kommit, blev as arg/sur. Ville verkligen ha dom på söndag men då kommer dom på måndag ist -.-
Irriterande.


Katten på golvet



Tröja - BikBok, Jeans - Rut.m.fl
Otroligt enkelt.


Det närmar sig


Fredag den 10:e Februari



Godmorgon på er alla!
Sitter nere och äter frukost nu men ska snart åka till skolan. Slutar vid tre och då ska jag och Sofia dra in till stan, har inte fixat konfapresenter till mina fina så vänner. Så det måste jag göra!

Ni får ha det bra

Konfa

Kom nyss upp till församlingsgården ska vara här nästan hela dagen, ska äta , träna och ha genrep!
Kommer kunna bli riktigt kul, hörs sen :)


Bilden får tala


Sötnosen

Haha nej Elsa är inte tjock... Men hon ligger och myser i farmors knä mesans jag har suttit och kollat på Sveriges mästerkok :) gillar det programmet, sitter och smsar med Sofia och lite annat folk.
Ska nog ta och lägga mig om en stund


.


Äpplesin?



Detta reagerade pappa på när vi va på affären, han trodde typ först de va nåt fel men nej, det va nån ny smak. Gissar på att det är äpple och apelsin. Köpte den och ska smaka, kan va gott eller raka motsatsen ;)

Farmor är uppe



Har varit hos mamma och hämtat mina tippar så jag kan göra naglar på fredag. Har hunnit ner på affären och handlat massa nyttig mat och bär ;) Gillas.
Farmor har kommit nu idag också vilket är super kul! :D

Åter igen glad som bara den

Woooohoo! GLAD. 
Har suttit i telefonen och diskuterat med mamma om jag ska ha stl. 37 eller 38 på skorana jag har beslutat mig för att skicka efter. Dom är inte svarta men dom är JÄTTE snygga. 
Kärlek, men jag älskar ju alla skor, nästan.... ;) 

Och förhoppningsvis passar dom (vilket inte är helt säkert)och kommer snart.

Det här skulle jag ha lagt upp för 9 timmarsen men det har tydligen inte kommit upp än

Ni må tycka jag är tokig


Nu blir det mat igen

Hehe nej men pappa skulle göra sparris till mig för jag typ inte har ätit det förut. Väldigt gott faktiskt. Mycket citron ska det vara ;)
Ska nog plugga lite mer engelska kan ingenting.


Till er som undrade


Va några som har frågat hur jag sminkar mig och vad jag använder för smink. Det är inget märkvärdigt med det. Puder, concealer och solpuder är från di - bare Minerals.
Så jag använder bara de och lite maskara, sen så använder jag serum till ögonfransarna innan jag går och lägger mig för att dom inte ska torkas ut.

Vissa kankse tyckte det inte va så intresant att veta men dom som undrade har fått svar.


Svarta skönheter

 
Tre svarta favoriter, särskilt den sista.
Träningen ikväll är inställd så det blir lugnt för mig ikväll. Jag och Ida har suttit och letat skor som två tokar idag, älska högklackat! Inget i våra storlekar kvar antingen för stort eller för smått men men ;)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men nåt hittar man väl på.

Kärlek


Bra träning



Gillar bilden, och så har jag lite smått bildbrist..

Så nu sitter jag trött och nyduschad i soffan och kollar på tv, lat som jag är. Nej men jag har ju vart på träning så det är tillåtet tycker jag. Fick Marie över mig på träningen idag så snart kan jag förhoppningsvis alxel.

Ska plugga i väntan på att mamma ska komma hem, sen ska hon hjälpa mig med lite läxor också.





-You are everything for me.


Hallon smoothie




Kom nyss hem från skolan, (eller ett litet tag sen va de väl) inte så jobbig skoladag. Men det va ju bara början av veckan det här.
Ska typ packa träningsväskan och dra in till stan och sen träning.

Rena sommar värmen ute, bara -8,9 grader


we♥it



Wallander

Sitter och kollar på Wallander med mamma, vet inte om jag har sätt den här. Annars har jag nog sätt dom flesta ;)
Sitter och chattar med Sofia och smsar med lite annat folk. Älskade vänner! Nu börjar det igen,

finfina bilder men dom bjuder jag på ;)


Läxor i överflöd



Tycker det känns som vår när jag kollar på den här bilden.
Har vart till pappa en sväng, nu ska jag sätta mig och plugga spanska. Upptäckte att vi har hur mycket som hellst i veckan som jag inte visste. T.ex. engelska läxa till onsdag, jag har inte böckerna här och jag kan verkligen ingenting av de. Bra jobbat jennifer!


Flera cupcakes



Fick ju inga utav dom jag bakade i torsdags. Lärarna åt upp alla, så jag gjorde nya idag, inte riktigt lika men minst lika goda!
Sofia kom förbi och fikade lite och så ska hon hämta SO boken eftersom vi har prov imorgon. Får se hur länge hon blir här och vad vi hittar på :)

Gillar dig Sofia. ♥

Hair

Godmorgon!
Har lockat håret idag, men de kommer försvinna när jag stoppar huvve utanför dörren, som alltid. Haha därför kan man leka med det på mornarna för det fötsvinner ändå ;)
Har inga planer för dagen. Men vill konstigt nog åka skoter eller slalom, brukar inte känna för att göra sånna saker men idag så. Men lär bli en skön chill-söndag.


Det fortsätter


Blir ett godnatt nu



Jo vad gör man när man har tråkigt och inte har någon alls lust att sova? Ja man sätter sig med PS och leker lite! Åt minstånde om man heter Jennifer.
Jätte fina bilder också.. nja.
Men datorn börjar sega sig och tycker nog att jag ska lägga mig. Så det kommer jag nog göra snart.

Godnatt små troll!

Sometimes you are just so happy..




Melodifestivalen 2012


Har suttit och kollat på melodifestivalen och gladiatorerna ikväll.
Säger bara kärlek till Anna Gina och en av sångarna i Dead By April! (inte så mycket mig Dead by april kanske, men skit samma) :')
Ja är det någon av er som kollar på melodifestivalen? För mig brukar de bli att man kollar på dom första och finalen...mer orkar man inte.


Spenderat dagen med Kim



Fassnar inte på bild tydligen.
Kim har nyss åkt hem, tråkigt det. Men har vart kul att haft han här.
Ska gå ut till köket och hjälpa mamma lite med maten och sen lär vi väl äta och så. Får se om jag hittar på nåt ikväll, kännde för de!


Ny inflyttad




Ja denna tröjan följde med mig hem igår. Den är grå fast det syns inte direkt på bilderna.

Va inne och tränade imorse, tog bussen hem, kom en as läskig gubbe och typ prata med mig och sen satte sig bakom mig. Blev en aning rädd om jag ska vara ärlig :s Men han somna.

Nedräkningen har börjat


Vinnarn

Japp 30 blev det! Vann två av tre gånger ;)
Sitter och kollar på The voice sverige, med mitt fina hår som, ja lever sitt egna liv idag! Ska tvätta det och försöka få bättre styr på det imorgon.




Godis



Godis! Min kompis ikväll.
Har nyss ätit middag, min moster kom över också. Vi lär säkert spela 30 när vi har plockat av bordet. Klassiker ;)
Hoppas det är nåt bra på tv ikväll också. nån som vet om det är nåt? Aja men jag skriver sen :)


Bilder på mina fina cupcakes




Blev riktigt nöjd med dom. Dom bästa jag har gjort någonsin, dock har jag inte gjort så många. Söta och goda, hoppas lärarna gillade dom bara ;)


To town



Morning!
Här står termometern på -30 grader ungefär. Nej de är inte kallt! Kommer bara bli en isbit. Skulle hellst stanna hemme men nene.

Ska in till stan med mamma efter skolan, blir att köpa lite saker till konfan som är nästa helg! Wiiih en vecka kvar nu bara ^^ Får se om jag hittar det jag vill.
Ni vet vart jag är.


Cupcakes på gång!

Håller på att göra fina (eller jag hoppas dom blir fina) cupcakes till lärarna. Dom kommer smaka bra i alla fall de vet jag för jag smakade på en ;) måste bli bra tycker jag.
Har bara blivit mobilbloggar idag men de gör ju absolut ingenting. Men jag har faktiskt inte startat datorn idag. Blir bara en massa stress då, och de skippar jag om jag kan.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2168651/images/2012/pic_187474633.jpg" class="image">


Hos moster

Hann inte mer än hem innan vi gick till min moster som fyllde år igår. Så det blir tårta ikväll igen,
Va i alla fall kul på konfan, vi är så fina i kåporna ;)


Godmorgon

Hinner inte starta datorn nu på morgonen så de får bli en mobil blogg.
Sitter i alla fall och äter frukost och ska snart iväg till skolan. Sen så har jag typ konfa efteråt, så jag kommer hem vid sex idag. Kom nyss på att vi ska fotograferas idag, *panik* nästan så faktiskt. Hoppade blir bra.



Jaa Sofia...


Grattis Hanna



Nu ska vi åka iväg till Hanna som fyller 18 idag! Stort grattis till henne. ♥
Blir nog kul, fast vi blir nog inte där speciellt länge eflersom min syster måste lägga sig i hyffsad tid. och jag borde plugga lite till.


Hårkontroll



Mamma kom hem med dom här till mig, blev otroligt glad! Har hört att dom ska fungera bra, nån av er som vet om dom gö det? Hoppas på att mina naglar kan bli lite bättre än vad dom är nu. Det kan ju inte bli värre i alla fall.
Nu gäller det bara att komma ihåg och ta dom när jag ska (kan bli svårt) och sen får jag vänta några veckor ;)


In my mind


Ny månad!



Morning, idag är den Första Februari! Ny månad och nedräkningen börjar ;) De är fortfarande kallt ute men de har lugnat sig lite i alla fall,
Ska snart ut och iväg till skolan som alla andra dagar. (typ de enda jag skriver om nu....känns de som) Ha en bra dag


RSS 2.0