Latare får man leta efter

Sitter i sängen i min ensamhet och läser. Låter som om jag är värsta bokmalen. Men det är jag inte. Boken är bara så sinnessjukt bra och det händer inget i mitt liv just nu.
Ska se till att hinna springa innan maten idag också, ska fasen inte lata mig längre.

Pannkakor

Slutade kvart i 12, ibland har man flyt alltså. Underbart.
Drog hem och gjorde pannkakor som jag åt till lunch, sjukt mätt fast att dom va jätte små. Gott var'e. Nu ska jag bädda i nya sängkläder, sätta mig och skriva klart utvärderingen och sen läsa.

Konståkning

Fotograf: Tony Khwanma
Bilderna är från i höstas när Alla va här och tränade oss.
Tror att jag har lagt upp dom här bilderna förut men jag gör det igen. Börjar bli lite desperat efter isen... Vill träna nu! Men det positiva är att det bara är 9 veckor tills jag står på isen nästa gång. Inte länge.
,
Älskar er tjejer, ni är helt galna och knäppa. Men alltid lika glada ♥

Bruset är tillagt

Känndes ganska skönt att få sluta halv två, slapp engelskan. Drog hem och bytte direkt till mjukisar. Så mycket skönare. Sitter nu i sängen och myser lite för mig själv.
Ska hämta en kopp te så blir allt mycket bättre. Vädret har ju gått tillbaka till höst...

Trött och seg

Har suttit och skrivit en utverdering till slöjden, ur tråkigt. Är fortfarande inte färdig men snart så. Har sjukt ont i huvudet, vilket jag har haft i nästan två dagar nu. Och så är jag jätte trött. Kommer bli en tidig kväll, men ska försöka orka med att springa en sväng innan.

Fastnar här

Av nån anledning fastnar man alltid vid datorn när man ska plugga. Tänkte börja plugga svenska för en och en halv timme sen. Men vad gör man? Jo man sitter kvar vid datorn. Blir ALLTID så...
Får ta tag i det nu ist.


Eld

Har blivit en del mobilbloggar nu, men det är så fint väder och då orkar man inte sitta inne med datorn. Jag vet att ni förstår mig.

Blev riktigt glad när jag kom hem från skolan, mamma hade köpt eld. På biblioteket är det typ 14 stycken som står på kö när jag kolla :p
Nu kan jag äntligen läsa den, dom är sjut bra. Ni borde läsa dom här böckerna.



En varm dag till

21 grader och sol, sprang nyss en sväng. Faktiskt skönt fast det är så varmt, men nu ligger jag och solar igen som jag har gjort halva dagen. Ska väl snart ta och äta. Och duscha ska jag också göra.


Med mamma

Ligger på studsmattan med mamma och solar. Så himla skönt.
Är ju morsdag idag så vi ska fika och lite så efter maten. Men nu ska jag bli brun.

Drar till kyrkan


Min dag

Morning!
Ska vara barnvakt idag på förmiddagen, och sen ska jag nog dra till Eric och vara där ikväll och så. Eurovision är ju ikväll så det måsta man kolla på och Loreen är ju storfavorit. Blir lite pinsamt om hon inte vinner. Men de va typ det jag ville säga, återkommer.


Två nya kompisar

For in till stan med lillasyster och sofia efter skolan. Köpte skolavslutningsklänning till syrran och sofia köpte en klänning hon ska ha imorgon. Själv blev det två par shorts. Älska ♥
Dom ena ska jag ha på skolavslutningen, bättre bilder kommer.


Sunny days

Jag har blivit brun nu under dagen, känns som att solen tar ordentligt. Men det är bra med en grund för mina kommande utlandsresor ;) Längtar som en tok nu alltså!
Är i alla fall riktigt trött nu och ska nog bara ta det lungt och plugga lite. Blir en tidig kväll för mig.

Standard

Ligger ute i solen och jobbar på brännan, som jag har gjort de tre senaste dagarna efter skolan. UNDERBART! Hade shorts idag, vilket typ halva skolan också hade, sommar nu eller? :D

Fin bild.


Inte kul

Pollenet tar död på mig alltså! Helt sjukt, man hade sån tur innan som inte var alergiska mot något, ni som inte är ska vara väldigt glad.
Men pappa fick i alla fall fara till apoteket igår och fixa nässpray tabletterna räckte inte. Nu ska jag väl klara mig. Nu ska jag med uppsvälld och kliande näsa ge mig av mot skolan.

Härliga sol

Har legat ute och solat sen jag kom hem, det har blivit nästan två timmar. Underbart skönt!
Tog spruta nummer två av gardacil idag, svinont gör det. Men nu är det bara en kvar. Imorgon har vi typ heldag med teknik, både kul och tråkigt. Men ska dra ut igen. Hörs.

Äntligen kan man ligga ute och sola!

Har legat ute och solat i ungefär en timme, så himla härligt!! Har typ fått färg också vilket är ganska nice tycker jag då. Dock syns det inte alls lika bra på bilden..
Har vart en härlig dag med massa sol, men nu måsta jag plugga litte granna.

Dop

Sitter och kollar på dopet av Estelle, lite töntigt kanske vissa tycker men de tycker inte jag så de så. Slutade halv tolv idag ganska skönt, vet inte vad jag ska göra idag. Lär inte bli nåt speciellt.

Bilder tagna med mobilen,

Vår/sommar känslor

Allt är bra nu, solen skiner till och med. Glädjen smyger sig fram. Sitter i sängen (myskläder på) med öppet fönster och lyssnar på skön musik.

Dagen har bara börjat

Slutade fem över elva idag, gillas! Tog bussen hem vid halv tolv, så nu har jag vart hemma ett tag. Tänkte ladda ner en film men icke, det ska så klart inte funka. Sen så fick vi uppgifter vi skulle göra hemmea eftersom vi slutade så tidigt, men dom glömde jag på skolan. Duktigt.

För övrigt har dagen vart skön, typ halvklass, grabbsen jag matilda, linnea, annie och emelie. Chill.



Två saker som stämmer in på mig

 


Fyra finfina bilder..

Fryser och leker med webcameran är det jag gör just nu. vill ha webcam på min dator ockå, men ne de finns inte :p Fattar inte hur jag kan tycka det är så kallt, ingen annan här som tycker det.
Men men pappa kommer väl om en stund, tills dess ska jag kolla bloggar och lite så.

Sitter och kollar när dom andra jobbar


Söndag

Va ute och tvättade bilden, så klart började det regna. Super kul och jag blev inte alls blöt :p
Men nu ska jag ta och åka till lotten och hjälpa till att fixa i ordning altan. Kommer bli super mysigt där!

† Godnatt

.

Lördag 19 Maj

Godmorgon!
Hur skönt som hellst att bara kunna ligga kvar i sängen på mornarna, smålov behövs! Ska i alla fall kolla på Big Brother nu hade jag tänkt. Sen ska jag nog duscha och tvätta håret, ska inte vara nå fint väder idag heller.  Börjar lessna på regnet.

Foto

Canon EOS 600D + Canon EF-S 18-55 IS II

Va iväg och tog lite kort förut idag. Ovanför ser ni ett av dom, gjorde en i svartvitt också. Har suttit med det/dom jätte länge i PS. Blav as stor skillnad! Ganska nöjd, tror ingen ser vad jag gjort. Och om ingen gör det har jag ju lyckats.

Nu så!


Till skolavslutningen


Sitter och kikar omkring på kläder till skolavslutningen, är ju inte ens en månad kvar nu! Glad man blir! :D I alla fall så ska jag inte ha klänning i år. Kanske lite tråkigt men det får vänta tills nästa år. Så något annat ska jag leta rätt på, sen så ska jag och mammsen in till stan nån dag också.

Mys


godmorgon. Har suttit i sängen typ hela morgonen, kollat på big brother avsnittet från igår och myst med Elsa. Hon somnade faktiskt i mitt knä, hur mysigt som hellst.
Men nu ska jag och pappa åka in till stan tror jag. Blir nice, återkommer.

Night

Bild: weheartit

Är inte alls på nå vidare humör, vet inte varför. Kanske är för att vädret är betydligt sämre idag än igår och jag vill ha sommar sol och värme nu!
Sen så kollar man bloggen, inte blir man mycket gladare då. Besöksantalen är i botten jämfört med vad de brukar vara.. Aja jag säger godnatt till er så hoppas jag att jag är på bättre humör imorgon.

Funny moment


Tre bilder från nån helg för ett tag sen. Myskläder är bara det skönaste som finns. Dock inte jätte snyggt jämt.. Vi är inte seriösa på bilderna om nån trodde de, trötta var vi.

Skolan var ovanligt seg idag kändes det som. Hade engelska prov och det gick inte alls bra..Hehe. Ser i alla fall fram imot långhelgen och nästa skolväcka. Alla är typ på prao då så de blir typ jag Mathilda, Linnea och några grabbar. Kommer bli en soft vecka.

sometimes it's so true


Digitalfoto


Sitter och kikar i denna tidningen och lyssnar på musik, as nice. Är ju (som jag har sagt några gången nu) skitfint väder! Får mig på jätte bra humör, och så att vi inte skulle ha sista passet idag gjorde mig ännu gladare! Hoppas det är fler än mig som har humöret på topp!

Träning

As fint väder massa plusgrader och sol, så skulle vi springa på idrotten. As härligt! Lite jobbigt men de sket jag i. Nu är jag lite slö men har bara tre lektioner kvar ist för fyra, känns bra. Hörs senare!


Finvädret


Godmorgon, ska äta lite och sen ska jag cykla ( ja de är så fint väder) ner till tandläkaren... inte kul alltså.
Men igår så va de ju skola och så som vanligt, sen så va jag med Eric och orkade inte blogga något. Men ni klarade er hoppas jag :)

Slut på denna dag


Gjorde mig själv en tjänst och fixade håret. Får ju sova några minuter längre imorgon då så det är ju nice.
Va nere och kollade på kusinen gymnastik uppvisning,  jämtlandslaget va där också. Grymt duktiga dom är! Men nu ska jag plugga lite till och sen är det nog sängen som väntar.
Godnatt.


Plugg

Har hjälpt pappa ute typ hela dagen, avslutade det hela med att köra mini grävare. As tufft och skit kul! Men nu måste jag nog plugga till två prov som vi har imorgon eller jag tror de är två. Hemkunskapen kan jag inte alls, kulsigt värre!

Dåliga bilder


Godingar


Resultatet efter gårdagens bak. Goda blev dom allt!

Bullbak

Den här dagen har faktiskt vart lite långtråkig, men sånna dagar behövs väl ibland.. Gjorde i alla fall pizza i vedugnen till middag och de va riktigt gott. Och så nu håller jag på att baka bullar, tittar även på hockey (igen) denna gång vinner Sverige ;)


Sneak peek


Två delar av den nya designen, långt ifrån färdig. Eller inte jätte mycket som ska ändras men saker som kommer ha väldigt stor betydelse. Är nöjd med den hittills!

 


Lördag morgon


Fattar inte varför bilderna blir så grynig

Ingen har nog missat att sverige förlorade mot ryssland igår. Fattar ni hur "arg" jag va hela matchen, både på domare, svenska spelare och ryska spelare. Jag gillar ju inte ens hockey! :s
Men men, sitter i alla fall på rummet nu och ska förtsätta med desigen, gick faktiskt med framsteg igår. Så de blev kul. 


Sätter mig nog med designen


Sitter och leker med PS och Photoscape. Underhållande de.
Tror jag ska ta och sätta mig och jävlas med designen lite, vill få till den men det går inte som jag vill :p Hoppas

Dreamcatcher


For in till stan trots regnet, kan verkligen säga att jag avskyr vädret nu. Igår va de så pass att man kunde gå omkring i shorts om man kände för det och idag spöregnade det o man fryser ihjäl..
Men hittade denna på rean, så den fick följa med hem. (y)
Like.

Nivea


Fick detta av mamma i helgen, allt jag hade förut va slut. Hoppas på att dom här är riktigt bra nu då bara ;) Nån som vet?

Ska i alla fall kila ner till tven och kolla på let's dance,
sen lägger jag mig nog i sängen och pluggar. Behövs kan jag säga.
Godnatt ♥

Social kompis


Ja vi skulle plugga med Sophia sitter på golvet och pratar i telefon med sin kusin och dör av skratt!
Ja så kul va det...nej de hon skrattar åt är inte ens kul så ja. :p Men men det är typiskt henne må jag säga. Ska i alla fall försöka plugga lite till till provet imorgon.

Lektion

Har matte, men är färdig så jag har inget att göra så då sitter man och pratar lite smått med Emil. Min fina vän. Väldigt kul de, :)


Triss


Dessa tre kom mammsen hem med till mig idag. Behövs eftersom det jag har nu är sprucket :s Tack, säger jag.
Har ingenting att göra i eftermiddag och så glömde jag ju så klart att ta med mig spanskan och no:n hem. God job. Har dessutom prov i dom ämnena snart...


Rubrik ska de vara här jah...


Filmen va lika bra som alltid, så jag satte på en till. Kärlek till barbie.
Har typ ingenting annat att göra så jag hjälper mamma med lite saker hemma. Vill verkligen att isen ska komma tillbaka nu, sån lust att träna och jag gör ju ändå inget efter skolan. Det är de ända som får mig att längta till "vintern".

Film


Gör lika dant som min fina vän Sofia gjorde igår, sätter mig i soffan med täcket och kollar på en film. För min del blir det Barbie och de tre musketörerna. Ja jag är snart femton och kollar på Barbie. Dom är faktiskt bra! Haha.

Kusin sjunger solo


Har varit inne och lyssnat på syrran och när kusinen min sjöng. Himla duktiga.
Sen så va vi ner en sväng på stan, fikade på lotten och så färgade jag nyss Sophias hår. Hon är röd kan man säga ;)
Fick nyss i uppgift att leta rätt på en fin rosa klänning, får väl kolla lite innan jag ska ta och duscha.

Canon eos 600D

Linda om Valborg:
Vad har du för kamera? :)
Svar: Jag har en Canon eos 600D. Med de "vanliga" 18-55 mm objektivet, men ska ta och skaffa mig lite mera tillbehör. Gillar den riktigt mycket i alla fall, men den är inte jätte lätt att hanskas med om man är nybörjare kan jag tala om. Men man lär sig :)

Lite svårt att ta kort på kameran.. ^^




Mys framför tv:en med Sofia


Lovely


5:e Maj 2012


Det är väl en trevlig lördag det här? Ska in till stam med Sophia och Elvira. Fast det är fler som vi ska träffa. Så jäkla skojj, men så är det ju en liten ditalj som gör att man inte riktigt har lust...
Dom här bilderna är tagna nyss! Den 5:e Maj 2012!!! Det ska inte va snö och snöa ute då...
Vill ha shorts men nene..

På besök


Äntligen har internetet kommit på besök! Hoppas de bara har tänkt att stanna, annars blir jag lite ledsen. Men nu är jag glad :) Har varit inne i stan med mamma och handlade lite och så, fick ju sluta 11 idag. As härligt.
Ska ta och bara morotskaka med syrran, höres!

Halvt jätte sur jennifer..

Ja som de står är jag inte jätte glad, har verken täckning på mobilen eller på vårat internet hos mamma. Inte på typ hela dagen igår eller idag.
Så irriterande, kan inte göra någonting alls!!

Cyklade i alla fall bort till pappa, skulle hämta lite saker och så finns det täckning här!! ;o

Skriver när jag får möjlighet igen ♥


Be proud.


Onsdag


-Random bild från i lördags när jag och Sophia gav oss ut.

Var ju så klart på skolan idag, det är tråkigt. Riktigt tråkigt. Men jag har typ massa saker jag måste göra. Läxor och plugg.
Men ska hinna med attlägga upp några bilder jag har redigerat och så. Håll koll (y)

Steker

Har vart och cyklat för lite sommar känsla och äntligen hittade solen till våran balkong också. Sitter och jobbar på brännan med Sophia just nu. Underbart.

Inte så bra bild direkt...


Valborg


Godmorgon!
Massa bilder från igår. Va med Emil, Sofia, Ida och Isak. Hade de så mysigt mitt ute i skogen. Grillade körde fyrhjuling och myste vid elden. Kommer göra om det många gånger under sommare alltså! :')

RSS 2.0