Svar ang. PLL

Svar: Jag tittar på dom på den här sidan. La in en direkt länk till Pretty Little Liars sidan. Inte alltid den hämtar rätt serie när man söker. Under texterna är dock översatt i google översätt så inte det bästa men det funar.  
 
Själv har jag hunnit med yttligare sex avsnitt på säsong 2 nu idag. Helt besatt... 

Mattsvart

Så här ser mina naglar ut just nu. Mattsvarta med något som ska likna ett spindelnät på en nagel. Blev nästan nöjd.. Haha. 
Kom hem för ett bra tag sen, och nu ska jag sätta mig och kolla på ett eller två avsnitt av Pretty Little Liars innan maten. Har hunnit till mitten av säsong två nu. Så jäkla bra.

Detta blir bra de

Bild från Idas instagram.
Så nu ska jag snart sätta mig i bilen och åka ut till Emil. Kommer sova där inatt, får se vad man kan hitta på hos honom. Av nån anledning finns det alltid nåt att göra trots att han bor mitt ute i skogen. Han och en annan kille som bor där lyckas alltid hitta på sjuka saker.. 
Uppdaterar imorgon när jag är hemma igen.
 

Fika

Sitter och fikar latte och morotskaka med mamma. Samtidigt målar hon mina naglar, lyx. Ska ta och sminka mig lite också medans det här lagret nagellack torkar. Sen ska jag/vi/mamma dekorera några av naglarna. Kommer passa bra nu till halloween.  

Snön faller ute

Såhär "fint" va det ute när jag vaknade imorse. Nu har det äntligen lugnat sig och smöar nästan ingenting ute längre. Visst är det fint med snö men inte i Oktober... 
 

Håret uppsatt och tävlingssminkad

Nu är jag hemma från träningen, eller träning va de inte direkt. Våran tränare hade gjort illa sig så hon kom inte och sen så va det fotografering. Mina bilder blev dock inte så bra.. Men men det får man väl leva med. 
Har inte uppdaterat något för jag har kollat på massa filmer med Emil hela dagen. Super kul.

Smoothie

Hallon/Banan/Apelsin
 
Laddar inför träning i Nälden. Ska bli riktigt kul, har inte tränat på nästan en vecka pågrung av skolan. 

Insperation - miss summer


Riktigt härlig lördag hittills

Ja jag har hunnit med en del idag känns de som. Vaknade vid nio och kollade då på två avsnitt av Pretty Little Liars, åt frukost sen får jag in till stan med pappa och kollade på kakel. (hittade ett as snyggt som kommer passa perfa) Åkt in och handlat. Och slutligen skulle jag lukta på en durschtvål och fick tvål i näsan. Svider fortfarande...

Free


It feels like I am just too close to love you


The body shop

Body Butter ~ Mango
Fick denna av min underbara farmor nu när hon kom upp! Så nu kommer jag lukta gott och bli riktigt mjuk och len. Tusen tack farmor.

Äppelpaj

Jag och farmor tog och fixade jordens godaste äppelpaj förut idag som vi åt till eftrrätt. Brukar inte vara överförtjust i äppelpaj men denna va riktigt god. (den är inte färdig på bilderna) 
 

Äntligen lov!

Äntligen är det lov, inte skola fören om nio dagar. Så otroligt skönt.
Provet idag gick fktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Sen så efter skolan åkte jag och Sofia hem till mig, jag sminade henne och sen for hon iväg till Vemdalen. 
Så nu sitter jag i köket med hela familjen och farmor och dricker latte. Super mysigt!

Denna engelskan


Ja jag skulle helst vilja lägga mig och sova nu, men jag måste plugga till provet imorgon. Känns inte som de roligaste man kan göra men men. Jag ska ta och göra de nu så får jag sova sen.
Får trösta mig med att jag får en liten sovmorgon på typ en halvtimme imorgon.
Godnatt

High contrast / sepia

Äntligen så är denna skoldagen slut. Bara imorgon kvar och sen är det lov! Känns verkligen som om det behövs, orkar inte med skolan. Så det blir bra med en veckas lov, ska se till att vara mycket med mina kompisar som inte åket bort. Det blir typ två som är kvar hemma..
Men nu kom Sophia förbi så jag ska snacka lite skit med henne innan jag åker in till ishallen. 

Inspiration - Breakfast

Måste ju va det bästa på hela dagen

Pretty little liars season 2

Äntligen! Har letat efter säsong 2 av pretty little liars hur länge som hellst, men nu äntligen. Fick tipps från en kommpis att dom skulle finnar här. Och ja de gjorde dom, så nu ska jag sätta mig och kolla på avsnitt 1. 
Älskar denna serien. 

Dedicate yourself and you can find yourself


Snart klar..

Jo jag har kommit en bit, dock har jag varierat detta skrivande med annat plugg. Och nu tog jag en paus för lite fotande och bloggande. Ska redigera lite av bilderna och lägga upp lite senare också. Idag har jag verkligen inte konsentartionen till att sitta med skoljobb. Vil bara lägga mig i sängen och kolla på tv och sova! 
 

Sätter mig framför datorn och skriver

Skolan är slut men jag måste sätta mig och fortsätta skriva på en sak som ska lämnas in på svenskan. Sen så har vi engelska prov i slutet av veckan. Så jag måste helt enkelt plugga ett bra tag idag. 
Men men bra musik så blir det inte överdrivet tråkigt 
 

@sofia

Fick två och en halv timmes rast, så jag Ida och Sofia åkte ner och köpte thai mat och åkte hem till Sofia. Så nu har vi ätit och ska försöka komma på nåt tills klockan två då vi har so-redovisning. Känns egentligen inte som det är sån stor mening att gå tillbaka till skolan men det måste man ju göra så.

Hörs igen efter skolan.


Lugn skön söndag

Har nyss badat och håller nu på att färga ögonbrynen. Va ett bra tag sedan jag tog det lugnt en söndag, men det va riktigt skönt. Får försöka hinna med de oftare. 
Men jag är sjukt trött men måste träna på redovisningen. Känns verkligen som att jag bara vill skita i den nu och gå och lägga mig men så funkar det inte riktigt. Jag får helt enkelt försöka hålla mig vaken. 

Otroligt tråkigt

Måste verkligen göra det här nu, min dator har varit så seg att de knappt har gått att använda den. Men nu ska jag äntligen ta mig tid att lägga över alla bilder på hårddisken jag fick i födelsedags present i sommras.. Hoppas de blir bättre då. 
 
Sen så måste jag försöka plugga till redovisningen imorgon. Känner att jag inte har koll på de..
 

Umeå #2

Inte jätte bra bilder.
Lite av bilderna, kan inte ta speciellt bra bilder med mitt objektiv. Behöver införskaffa mig ett teleobjektiv.
Glömde helt bort kameran när Elin åkte, lite synd..
 
Men nästan alla i klubben gjorde riktigt bra ifrån sig i Umeå.
· Ida 2:a
· Matilda 3:a 
· Jag 4:a 
· Elly 4:a
· Loc-Yee 7:a
· Elin 14:e
 

Umeå #1

Hotellet vi bodde på. 
Va riktigt skönt och mysigt att bo på HotellTeg. Alla andra klubbar bodde på Scandic så vi va alldeles själva nästan. Vilket jag tyckte va ganska bra.

En planerad dag

Känner att jag inte har varit speciellt aktiv i bloggen den senaste veckan. Vilket jag vill vara, men jag har inte haft någon lust, inga ideer. Finns så mycket annat som tar upp min tid. 
Idag kommer ja förhoppningsvis hinna med att uppdatera mellan de andra jag ska göra idag. Ska hinna med att:
• Rensa garderoben 
• Fixa bilderna sen tävlingen förra helgen 
• Äntligen börja med en ny design (!) 
• Skicka in bilder till pappas jobb

Sex and the city 2

Har precis kollat klart på Sex And Teh City 2. Riktigt bra film det. Och tven på rummet va också ganska nice må jag säga. Som sagt många långa kvällar här närmsta halvåret med mina vänner. 
Ska he på en ansiktsmask nu och senså ska jag väl ta och sova. Träning imorgon bitti klockan nio. Inte den ultimata lördagen...
Godnatt

Happy

Riktigt skoj det här, fick Dans gamla tv. Så nu är jag datorn inklopplad till tven, kommer kunna ha många musiga filmkvällar på mitt rum nu. Prefekt till hösten!
Men ska ta och äta nu. Får sitta framför datorn/tven senare

Från Kakaobönan

De slutade med att jag  fick med mig det här hem igår. Och så kommer en annan hud produkt lite senare. Längtar efter att få testa allt! 

♥ Sprayen gör så att sminket sitter hela dagen, spraya bara på ansiktet eller sminkborsten.
Den testade jag imorse. Och JA den funkade faktiskt, riktigt kul när saker fungerar som man hade förväntat sig. 
 
♥ "Pudert" med namn Hollywood, mattar ner hyn. Bra om man lätt blir blank i ansiktet under dagen. 
 
♥ Aloevera drycken har nog många sett, jag också innan. Trodde verkligen inte att den skulle vara god men det är den. Otroligt god! Speciellt den med gojibär.
 
Tycker ni ska kika in på kakaobonan.com 
Alla produkter är helt naturliga och riktigt bra. 

Torsdag

Har vart en riktigt lång och seg dag idag, va riktigt skönt att på sätta sig på bussen och åka hem. Dock blev jag lite småsur, hade jätte fina lockar i håret imorse men när jag skulle gå upp från bussen så försvann det. Kuuul.
Men nu ska jag sätta mig i bilen istället och åka in till stan och vara tränare.

Kakaobönan

Sitter just nu och tittar på massa naturliga och braiga hud produkter och smink. Älskar allt, kommer bli fattig innan jag kommer här ifrån. Men så får de bli denna gång.



It's true


Inspiration - Chanel


Vitt utomhus redan

Såhär ser det just nu ut utanför mitt fönster..
Visst är de fint med nej jag vill INTE ha snö nu, alldeles för tidigt. Har varit helt nere idag (och är fortfarande), vet inte vad de beror på. Kanske är det snön? 
Ska försöka blogga lite mer ikväll, hoppas på att jag orkar de.

Back home

Jag kom fyra! Mer om det ikväll.
Nu är jag hemma både efter Umeå resan och en skoldag. Jag är så otroligt trött så de är inte sant, men ska in och träna vid fem så de är bara att försöka hålla ögonen öppna... Haha. 
Sitter för tillfället och väntar på att syrran ska komma hem från skolan så ska vi fixa nån mat innan vi åker. 

I Umeå

Wifi på hotellet är nog de härligaste på länge. Hitills har dagen vart bra, bra plaseringar för dom som har tävlat idag. Själv håller jag på att tappa rösten just nu.. Får se till att inte prata så mycket.





Mot umeå!

Nu sitter jag i bilen påväg in till stan där jag ska träffa resten från klubben och sen så åker vi upp till umeå!
Är tävling där uppe i helgen, första för säsongen och första med mitt nya program. Så jäkla nervös!!
Sen så är jag riktigt förkyld och känner fortfarande av sträkningen. Hoppas att jag blir bättre innan söndag.

Tror de skulle finnas wifi på hotellet, så kommer jag kanske kunna uppdatera lite medans jag är bort. Annars hörs vi på måndag.


Svar ang. konståkningen

Anonym Om: Måste börja packa
Vilka tester har du i konståkning? ;) och vilka dubbel hopp har du landat?
 
Svar: Måste bara säga att jag gillar ditt namn starkt. 
Jag har test 2-2 och har inte stått nåt dubbelhopp än, sist jag TYP stog ett (i måndags) gjorde jag illa mig så jag inte har kunnat träna. Men kommer stå ett par dubbelhopp snart.
 
Gamla dräkten och gamla programet. I helgen är ALLT nytt för mig, så jäkla kul, men sååå närvös jag är!

Modekungen | Nelly.com | Skopunkten


Måste börja packa

Kom hem vid halv 12, gick raka vägen till rummet och bytte om till myskläder. Hela skolan stängde vid lunch idag, vilket känndes riktigt bra.
Jag är typ sjuk och har gjort illa ljumsken MEN måsta in och träna lite försiktigt ikväll. Åker ju hela vägen till Umeå imorgon och tävlar! Så jäkla nervös.

Cupcakes

Så här blev cupcakesen. Utseende mässigt tycker jag att vi lyckades riktigt bra, dock har jag inte smakat på dom, men kommer nog smaka en ikväll. Hoppas att dom är goda också! Hehe
 
 

In the car

Åkte in till stan efter skolan, hämtade sofias körkort o handlade lite. Så nu är vi två på väg hem, hade tänkt att baka cupcakes lite senare. Får se hur dom blir..



Detta gjorde inte direkt mig så mycket gladare...

Enligt de operatörer som vi har talat med är leveranstiden allt från 3-7 veckor och väntetiden ser heller inte ut att avta, utan snarare öka för varje dag. Det har även gått så långt att Apple tvingats dra in all reklam för iPhone 5 hos sina återförsäljare eftersom efterfrågan är alldeles för stor. Först efter månadsskiftet sägs återförsäljare återigen ha tillåtelse att göra reklam för den nya telefonen, eftersom Apple då hunnit ikapp med produktionen.

Det här säger en hel del och funderar du på att köpa iPhone 5 gör du bäst i att lägga en beställning snarast möjligt, för vem vill hamna sist i kön? Länk till hela artikeln.

Jag som hade tänkt köpa min iPhone 5 i slutet av denna månad och då räknat med att få den efter ca. 3 veckor. Men som de verklar nu kan jag ju glömma att äga en iPhone 5 innan jul..


En riktigt bra dag

Har dragit på mig myströjan nu och sitter o väntar på att pappa ska komma hem med mig dräkt ^^ Sofia va hit en sväng (eller de blev tre timmar), åkte lite "bil" och fikade. Sen så skrev vi inköpslista till imorgon då vi ska ta och baka. 
Kvällen har alltså varit riktigt bra. Men nu ska jag tvätta bort sminket och sen tror jag att sängen väntar på mig. Godnatt.

Gult och vitt

Tänkte vara lite kreativ nu och sätta mig och försöka få till nå hår dekorationer som passar till min dräkt. Tror jag vet vad det ska bli, orkar inte göra nåt märkvärdigt. Får bli enkelt, fint och elegant. 

Så jäkla glad! Pappa ska hämta min nya tävlings dräkt hos sömerskan ikväll, den är så fin!


Blir grått denna gång

Den enorma besvikelsen när man för några dagar sen hade tänkt göra gelé naglar och märkte att gelén va slut... Så nu ska jag i alla fall måla mina egna naglar, får se när jag orkar fixa ny gelé.
 
 

Bethm

Hon gör grymma covers, hennes cover på don't you worry child tycker jag är bättre än orginalet. Ni borde lyssna
 

Bra start på ny vecka

Skoldagen har gått ganska fort, fick skjuts av Sofia hem för att jag va alldeles för lat för att gå.. Men det regnade faktiskt så de är en bra ursäkt. 
Sen så ringde pappa, han kom med riktigt bra nyheter. Blev riktigt glad men jag får inte bli för glad än.. 
Snart ska jag in till stan och träna och efter de kommer Ida och Emil hit! 

Tränar möte

Drar in till stan på tränar möte. Ska också prova min dräkt igen, den blir så himla fin. Kommer passa perfekt. 

For iPhone 5

Finns redan en massa fina skal till iPhone 5. Själv kommer jag köpa telefonen i slutet av oktober tror jag, samtidigt kommer jag nog beställa nåt av skalen ovan. Så himla fina! 
 

Söndag

Godmorgon, jag har sovigt hur bra som hellst i natt. Vilket va ett tag sen. Så nu är jag pigg och riktigt pepp för att dra till Nälden och träna. Kommer va hemma igen vid vid tre nån gång, så då får vi se vad jag hittar på. 
 

I have my dream


Älskar höstfärgerna ute nu

Gårdagens outfit Tröja - BikBok / Jeans - Rut.m.fl / Skor - converse

Lördag 6:e Oktober

Vilket skitväder det är ute! Blåser sjukt mycket och regnar en hel del, det är de absolut värsta med hösten. Så jag tänker gå ner och äta lite lunch sen ska jag upp till soffan och kolla på nån film eller några avsnitt av Vampire diaries.
Mer tänker jag inte göra idag.
 

X-factor

Isak%20Danielsson%20sjunger%20Somebody%20that%20I%20used%20to%20know 
Ni kan se klippen här också.
Ja detta är Isak Danielsson 14 år. Jag är dog en stund, jag är nog kär i denna killen. 

Svar: sminkborstarna

Linda Om:
Hej! :) Vart har du köpt sminkborstsetet? :)
 
Svar: Dom är faktiskt från tradera! Men det är riktigt bra kvalité på dom samt att jag fick dom väldigt snabbt. Den som säljer borstarna har massa auktioner på likadana borst set sammtidigt, vissa startar på 1kr och andra på 199kr. Har man inte bråttom kan man få dom riktigt billigt.
Länk till en som pågår just nu ---> tredera 
 

Color tattoo 24hr

Denna fick jag med mig från stan, en vit mouess ögonskugga från maybelline new york. Är nog den finaste vita ögonskugga jag sätt. Alla färger i den här serigen här är riktigt pigmenterade och sjukt snygga. Vill skaffa mig fler.

Space


I paketen

Detta fanns i paketen. 
Tippar till naglarna (500st) och ett set med sminkborstar. Borstarna blir hur bra som hellst till alla sminkningar vi kommer göra på alla tävlingar. 
Riktigt nöjd med det här!

Moppebilen

Fick skjuts av Sofia hem från träningen förut idag. Känns helt fel, men det är ändå riktigt skönt. Ganska konstigt att man iprincip får köra bil när man är 15 år. Den har tak, dörrar, bälte och ratt. Då är de en bil. Denna råkar bara inte gå över 50 km/h. Hon är så duktig på att köra.
 

Så kul

Äntligen har mina två paket kommit! Eller ja dom kom under veckan (typ igår), så kul det är att få paket alltså. Alla som känner mig bra vet redan vad som gömmer sig i dom, men ni andra får se det senare ikväll.

Grattis!

Måste bara säga grattis till sofia! Både till att hon har fyllt 15år och att hon har fixat am-kortet. Så cool hon är i sin röda moppebil, grym på att köra är hon också. Känns så fel när hon kör och jag åker med henne, men de är så kul ^^


Bloggar jag följer

maria Om: New in
vilka bloggar följer du? :)
 
Svar: Dom mest "kända" är väl Kissies, Isabelles, Keelas, Kenzas, Angelica Blick och Fokis. Sen så läser jag en hel del mindra bloggar som tillhör mina vänner. Vissa bloggar läser jag inte varje dag längre. Men det är alltid roligt att ha många bloggar att kolla då man inte har någonting alls att göra!
 

Vanlig och svart/vit

Har provat mina nya skridskor idag innan träningen, kan inte snöra dom tillräckligt hårt så de gick inte direkt bra.. 
Men nu har jag duschat och sitter i en myströja framför datorn och kollar bloggar. 

2:a Oktober

Under Oktober ska jag:
♥ Ut och fota höst bilder.
Träna, träna, träna.
 Åka på min första tävling för denna säsong.
 Försöka lära mig poängsystemet i konståkning.
♥ Köpa mycket rosa saker, är ju Oktober, rosa månad.
♥ Kolla på mycket film och mysa med vänner.
♥ Baka mycket.
 
Detta är inte allt, bara lite.

Dove

Känner att jag ligger lite efter med allt jag måste göra. Hatar att behöva stressa. Men nu ska jag först smörja in benen sen sätta mig och plugga engelska glosor och efter det ska jag packa träningskläder till imorgon. Måste komma på nåt smidigt sätt att få med mig två par skridskor till skolan.. Får se hur det går. 
 

New in

Shoppingen från i lördags. 
Internetet va helt knasigt igår kväll så kunde inte lägga upp detta då. 

RSS 2.0