Fortsätter träna

Körde på lätt sotade ögon idag. 
Ska fixa middag nu, och sen åker jag nog till pappa en sväng. Ska se till att få en stor latte hos honom! Hinna med att fixa håret inför morgondagen också. Och sen så ska jag kolla på Williamslista

Inför kommande tävlingsäsongn

Små hårklämmor, små snoddar, knutnålar, hårnålar och en kam.
Fick med mig dessa saker hem från stan igår. Lite "grund saker" till håruppsättningar. Tackar mamma så mycket för detta.
 

Godmorgon


Nöjd.

Jag är trött efter en dag på stan. Är riktigt nöjd med de som jag fick med mig hem, va flera månader sen som jag va på stan och verkligen handlade saker. Vad får ni se imorgon. 

Sitter för övrigt med skridskorna på fötterna nu. Dom gör så ont och mina fötter har typ halvt domnat bort.. Ska försöka hitta nån tid då jag vågar mig till ishallen och test åka dom. 

Edea Ice Fly

Visst är dom fina.
Edae Ice Fly med Ultima Elit skena. Tyckte först inte att dom va ett dugg fina, men nu gillar jag dom! Kommer dessutom passa superbra till min tävlings dräkt. 
Skit svårt att ta kort på vita skridskor, därför dom halvdåliga bilderna.

Edea

Fick mina nya skridskor i går kväll! 
Dom är så fina, dock inte ett dugg sköna, taggarna är enorma så jag får räkna med ganska mycket blåmärken nu i början.. Längtar efter att få testa dom på isen! ♥
Visar bilder på dom senare under dagen.

Godmorgon

Blev dessa två filmer vi kollade på igår, riktigt bra var dom. 
Har nyss vaknat, ska väl få i mig frukost och sen åker nog jag, mamma och syrran in till stan. Blir mysigt det, dock är det inte så bra väder ute. Riktigt tråkigt höstväder.

Sitter och letar nån bra skräckfilm


Känns riktigt skönt att de är fredag

Äntligen är der fredag och helg! Känns som den här veckan har gått jätte sakta.Men nu är den över vilket är hur skönt som hellst. Ska ta och plocka undan lite på rummet för min fina vän Emil kommer hit lite senare. Men först ska jag hjälpa mamma med nåt hon ville ha hjälp med. 
 

Måste ta och skaffa mig ett liv..

Sitter och kollar på kockarna kamp, jag gillar sånna här program jag.
Ja så känns det just nu faktiskt.. 
Det ända jag gör på dagarna är att vara skolan och träna. Hinner inte med något annat. Vilket är sjukt tråkigt. Tex. det här med bloggen, anledningen till varför jag inte bloggar på mycket på veckorna är att jag inte hinner med att ta bilder. Kan ha jätte mycket att skriva MEN har ingen passande bild så då skiter jag i det hel enkelt. 

Blir dock ändring på det sedan när jag fixat ny fjunk, mobilbloggning som gäller då! 

Inspiration - autumn


Ska bli nytt

Känner att jag både vill och behöver fixa en ny design till bloggen. Lite less på denna jag har nu + att den krånglar. Men jag har aldrig tid för det! Blir tokig, eftersom jag inte kan allt till hundra procent tar det ex antal timmar.. Man hinner ledsna och tappa insperationen. Men jag ska ta tag i det snart!
 

Mirror Mirror

Sprang skoljoggen ideg. Slog till med 11 varv (8,8km), dock gick jag 6 och sprang 5. Skulle igentligen inte sprungit något alls MEN jag kunde inte hålla mig. Får se hur förkylningen blir imorgon då, tror inte jag kommer bli så mycket friskare.
Nu ska sätta mig i soffan och kolla på Mirror Mirror med mamma. 

Trind

Älskar Trind's vårdande nagellack, lite små dyra men det är de värt för dom fungerar verkligen! Rekomederas.
Nu har jag duschat och ska ta och fixa mina naglar. Det va ett tag sedan jag gjorde de sist.
Sen så är mitt rum helt upp-och-ner vänt så jag ska försöka hinna med att städa också. 
Ska i alla fall kolla på Ung och bortskämd och Svenska Hollywoodfruar ikväll.

Wanties


Plugg, plugg, plugg

Sitter och pluggar till hk-provet imorgon, och engelska gloror som också är tills imorgon. Som ni kanske ser går det fortfarande inte så bra med glosorna.. Har gett glosboken en chans till, och det är mycketbättre nu än förut. 
Fortsätter med det här ett tag till.

Inte bästa dagen känns de som

Nu är jag tillbaka, har inte startat datorn en enda gång i helgen. Ganska skönt men det känns verkligen tomt! Och eftersom jag för tillfället har en android telefon kan jag inte mobil-blogga heller. 
 
Ja idag är det måndag, ny vecka och allt sånt där. De är 0.3 grader ute. Hösten är nog här nu, jag får skippa skinnjackan idag när jag går till skolan, får bli min tunna dunjacka. Min förkylning har blivit värre så jag sitter och dricker te, i hopp om att de ska hjälpa.
 
Sen så ser jag ut att va fem på bilderna men tänk för att de bjuder jag på idag.

Inspiration - hair


iPhone


Lundhags kläder

Jepp, har bärt kläder från Lundhags idag. Så otroligt skönt de är. Har i alla fall traskat omkring i skogen med sexorna idag. Va faktiskt lite små kul, lärde dom massa saker om friluftsliv.
Men jag lutar rök så nu ska jag ta och duscha och sen dra på mig myskläder. Funderar på att titta på nån film också (y)

Ny duschad

Idag har det varit en såndär jobbig lite stressig dag. Ska ut i skogen med sexorna imorgon så jag har varit hos mamma och hämtat lite saker, nu ska jag packa. Och dessutom hinna med att städa mitt rum, vilket jag verkligen måste göra ikväll..
Skriver nog ingenting  mer fören imorgon. 

Grapefruit

Ja jag har lekt med sista bilden.. och nej, de blev inte speciellt bra..

Program väljaren


Slutade tio äver två idag, men jag fick vänta på skolan i två timmar för att pappas möte drog ut på tiden så han kunde inte hämta mig. Och så hade jag glömt både busskort och nycklar hemma (vilket jag annars alltid har med mig) Va ju lite surt..
Men satt och läste i "program väljaren", inte för att jag blev så mycket klokare. 

Dom två senaste dagarna

Va sånt jäkla dåligt väder igår, vilket gjorde mig på dåligt humör. Sjuk som jag va kunde jag inte träna på kvällen utan åkte bara in för att träna min grupp. De gick i alla fall bra. 
 
Idag så har vi bakat kanelbullar på hemkunskapen, lyckades ganska bra måste jag säga. Och så har jag tränat efter skolan fast att jag fortfarande är lite sjuk, vill inte missa träningar med vitryska tränaren Alla! 
Ska ner och äta nu.
 

Inspiration - gult


Mys

Nu ska jag lägga mig i ett bad, lyssna på lite musik och ha de allmänt bra en stund. Hoppas det hjälper mot förkylningen för jag orkar faktiskt inte va sjuk. 

Bilder tagna i början av veckanall


Jacka - H&M / Halsduk - Monki / Jeans - Dr.Demin / Väska - Åhlens / Skor - Turiket 


 

Grattis älskade mamma!


Mot stan

Verken jag eller kameran ville sammarbeta idag.
Nu är jag färdig och ska snart gå ner till bussen, ska in till stan och kolla regnkläder och sen åka till "sömmerskan" som ska sy min konståkningsdräkt. Ska bli så kul att få bestämma hur den ska se ut, färg och allt sånt!
Kommer inte vara i stan jätte länge, vilket är lite skönt. 

Programträning

Klockan är snart elva och jag har redan vart inne i stan och tränat i en och en halv timme. Har fått prorgam, älskar det! 
Har i alla fall vart jätte stressigt hittills (kom på halv ett i natt att jag va tvungen att va i stan nio och träna, och så va de lite annat) men allt slutade med att det här kommer bli en lugn och skön dag! Nu ska jag duscha och göra mig i ordning.

Äntligen fredag

Har precs satt in pajen i ugnen och ska snart äta. 
Skoldagen har vart sjukt seg, inte speciellt kul. Men det funkade. Åkte in till stan med pappa och syrran efter skolan, kollade på regnkläder (äntligen) och handlade mat.
 

Sotning



Grön/guld sminkning, klassisk sotning
Tränade lite sminkningar igår, två olika (en på varje öga) kan ju behövas till komande tävlings säsong. Måste bli bra på sånt här nu, ska ju hellst gå lite halv fort när man sminkar nån till en tävling.
 

Halsont


Så, sjuk sitter jag på mitt rum med tända ljus och försöker slappna av och bli lite frisk. Vill verkligen inte att det ska bli värre. Håller också på att fundera på hur min nya dräkt ska se ut, sååå kul! 
Va in till stan och va tränare en timme, dom har tränat tre gånger och man märker verkligen skillnad REDAN. 
 
Ska ner och fixa en latte nu så skriver jag nåt mer senare. 

Halsduken

Tänkte bara svara väldigt snabbt på frågan vart min hya halsduk är köpt. Svaret är Monki.

Inspiration - gold


Vinröd


Min nya halsduk som jag införskaffade mig i helgen. Lång, mysig och vinröd. 
Kommer användas till alla mina svarta jackor. Super nöjd.
 

Surdegsbröd


Inte jätte bra bilder, men det är för mörkt. 
Har blivit så bortskämnd när det gäller bröd. Pappa har börjat (eller har typ gjort det i två månader) baka surdegsbröd, sååå gott. Köpe bröd är inte gott längre.

Stressigt

Har haft så otroligt mycket att göra. Hinner verkligen inte med, träning igår, efter det va jag tränare, kom hem och skulle fixa en tränings skiva tills idag. Gick och la mig en timme senare än vad jag brukar så jag va trött när jag vaknade imorse.
Och idag så har de vart skola, träning, va tränare igen, min tävlings skiva gick sönder (!!!). Händer för mycket och inget går min väg. 
 
Nu ska jag försöka ta de lite lugnt. Kommer nog redigera lite bilder från igår också.
 



Måndag vecka 37

Tog skolkort idag, fick stå längst ut på kanten. Med Jonas (som jag faktiskt trodde va kortare än mig men nene) på sidan om mig, kännde mig riktigt kort och utanför.. Menmen, inte speciellt nöjd med verken gruppbilden eller det enskilda. Men jag ska inte klaga! 
 
Va ute och fotade lite efter skolan också, ni får se dom senare. Nu måste jag äta, byta om och sen dra in på träningen! 

Berry Boost


Godaste på länge.

Sitter och fryser just nu, men måste ta mig ut och fortsätta göra lite nytta. Har hjälpt till ute hela dagen, eller ja sen jag kom hem från träningen. Har börjat fått mitt program nu, de ska se ut som om jag är jätte lätt när jag åker, ska va vacker osv. Men jag känner mig mest som en elefant...
 

Skridskoskola

Detta har jag nu gjort, ska ju som sagt hålla i en av skridskoskola grupperna som klubben har. Så vi måste få ännu fler barn att vilja börja så ett sånt här papper ska nu ut till skolorna runt om. 
Kommer bli så kul. 

Nu blir det till att fixa reklam

Så, nu ska jag sätta mig och börja jobba lite i photoshop cs5. Älskar det, dock har jag ont i huvudet men det här behöver jag få gjort. Lite godis så blir de ra de här! 
Träningen idag gick i alla fall väldigt bra, lite förvånad över mig själv. 

The Notebook

Sophia kom förbi en sväng, lyssnade bland annat igenom min nya programmusik som jag fick igår. Grym på musik och filmmusik som hon är så tyckte hon att det lät som att musiken kom från filmen The Notebook. Så tittade vi på trailern och ja de stämde!
Den är sååå bra! Kärlek, hoppas bara på ett grymt program nu!

Tråkigt inlägg med kort "information"


Några bilder från Turkiet.
Hej på er. 
Hade inget att skriva igår, startade knappt datorn heller. För mig går skola och träning först vilket jag tror ni vet.
 
Pappa har skaffat ny internet sak så det går mycket fortare här nu, fast att vi bor i skogen. Vilket jag tycker är väldigt skönt!

Mitten på (skol)veckan

Fick sluta 25 minuter tidigare idag. Så jag skyndade mig hem i blåsten (blåser faktiskt RIKTIGT mycket ute) och kylan. Så nu sitter jag på sängen och läser senaste nummret av Digitalfoto. Ska nog ta och sätta på mig lite varmare (och mysigare) kläder, för jag fryser!
 

Blåbär & Hallon

Ska ta och baka muffins med Sophia och sen börja planera lite för skridskoskolan också.
Vi hann förövrigt in precis innan en ordentlig regnskur kom, regnar fortfarande mycker nu med men inte alls lika mycket. Åskar gör det också, lite halvmysigt.

Inspiration - rosa


Plånbok från turkiet


Denna skönhet fick jag med mig från turkiet.
Den är i riktigt läder, men de är inte en äkta Mulberry. Kollade upp priset på den som säljs hos Mulberry, 135 euro går den på. Lite saftigt kanske. TYcker att den här är riktigt fin. Älskar.
 

Måndag igen

Nu ska jag kila iväg mot skolan, sen blir det att fara direkt in till stan. Leta skor och sen gå bort till träningen. 
Hör av mig senare. 
Hare.

Trivs

Ligger på sängen och har det allmänt bra. Ibland får man va lat. Vilket jag är ganska ofta. Har nyss ätit middag och ska nog baka nåt så jag ligger och leter recept. Får se vad de blir. 
 
Har igentligen inget speciellt att säga.
 

Planera träningar

Detta nade jag tänkt att ägna mig åt nu, planering. Så otroligt tråkigt måste jag säga. Men de ska göras.
Öik j18 div1 vann med 2-1. Hade de trevligt med Samuel i alla fall. 
 
Ber om ursäkt för uppdateringen igår. 

Första September


Detta är gått. 
Har varit i stan sen tio i morse, haft massa olika saker för mig. Först träning, sen va jag nere på stortorget (va föreninens dag) några timmar, planerade för kommande tränings säsong, fick min första lön (!!!!) och sen gick jag en stund på stan.
Himla kul, men nu ska jag hjälpa mamma att göra västerbotten paj. Blir kräftor ikväll. 

RSS 2.0