20 December

Igår fick vi jullov vilket betyder att första terminen av gymnasiet är färdig. Bara fem kvar!
Jag satte upp min nya julgran, är toknöjd med den. Tycker att en vit gran passar så bra i mitt rum, så tack farmor. 
 
Sen så firade jag och Emil våran ettårsdag (!!) så vi var in till stan och åt mifddag och bara hade det allmänt mysigt. ♥

Small stuff for Christmas

1. Lush - 9 to 5 cleansing lotion HÄR / 2. Lush - Cupcake Facemask HÄR / 3. NARS - bronzer HÄR / 4. MakeUpStore - Brush Cleanser HÄR / 5. eos - Lipbalm HÄR / 6. MAC - Pro Longwear Consealer HÄR
 
 

We heart it


Jag tröttna aldrig på att sitta och skrolla igenom alla bilder på we heart it. Bara man har tid för det! 

Christmas

Vaknade upp till det här idag, fy vad mysigt det är. 
Dock är det här jättekonstogt för oss, vi brukar alltid sätta upp och pynta julgranen den 23 december. Men eftersom att vi inte kommer va hemma över jul vill mamma att vi skulle sätta upp den tidigare i år. Och det är så mysigt!
 
Nu ska jag dricka upp mitt te sen ska jag börja göra i ordning mig för skolan. 
 

Invignings helg

Cozy
Hello! Det va ett tag sen. 
Men i helgen va det invigning av våran nya arena som bland annat har två isrinkar (!!) Galet. Gårdagen va lång, spenderade nästan 12 timmar i ishallen, var genrep och sen invigningen. Det var grymt, känslan va enorm. 
 
Idag va det öppet hus, Castor hade fyra mini shower, massa folk. Kul va det, och nu har vi en ny tränings arena. Östersund Arena.

Något jag inte skulle tacka nej till

 

December

Det är december! 
Jag ställdejag och Emil kockan på halv nio i morse för att kunna gå upp och kolla på första avsnittet av årets julkalender. Ni anar inte hur taggad jag är på jul, älskar hela stämningen. 
 
Eftersom att det är första advent har jag och pappa bakat lussekatter, tycker det är riktigt roligt att baka. Och speciellt vid jul eller andra festligheter. Lussekatterna blev i alla fall riktigt lyckade. 

RSS 2.0