Svarta veck

~Gårdagens fynd~
Dessa blev mina för hundra svenska kronor, inte mycket för att par "kostymbyxor". Dock ska jag sy in dom lite, mina ben ser inte ut som klädtillverkare tycker att dom ska göra.. Men det blir lätt att fixa! 

De börjar ta sig

Skakiga mobilbilder.
Sprungit 30 min på löpbandet, jobbigt som tusan med alla uppförsbackar... (Blev lite lättare när man kikade på hollywood fruarna)  De kändes i alla fall skönt, ska försöka peta in två joggning pass i veckan. Och så vigheten.. har vart i bättre form måste jag säga. Mer träning där med! 

Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig.
Godnatt

 


Inte så speciell vecka


Bara det sista kvar

~Latte och müsli med bär. Satt fint efter skolan~
Har suttit och tittat på vilken skola jag ska gå på. Har länge vetat att jag ska gå naturvetenskap och samhälle men de finns ju på två skolor i stan. Men äntligen har jag bestämt mig! Så nu ska jag bara logga in, välja och bekräfta mitt val. 
 
Ingen träning ikväll av den anledningen att vi hade "möte" med klassen efter skolan. Så jag funderar på att inviga (för min del) vårat löpband.

Finns inget som förbjuder en att drömma ♥


Resultatlista

~Resultatlista Castor cup 2013~
En femte plats är inte helt fel (Victoria Helgesson slutade ju också 5:a i EM igår) Och så tog jag nytt personbästa med 2.11 poäng. Vilket är ganska mycket. Och jag fick mina två första plus från domarna! Stort
Kort sagt, jag är nöjd.

Älskade söndag

~hur gott som hellst, skulle kunna vart min frukost~
Får i mig lite nybakat bröd efter yttligare en dag i ishallen. Har fryst riktigt ordentligt så mina kinder och öron är nu knallröda och hettar för att jag sitter inne i värmen. 
Ska försöka ta de lugnt och sova tidigt ikväll så jag orkar upp till skolan imorgon. Men jag har ett par inlägg som jag ska försöka få upp under kvällen.

Tävlingsdag

Sitter och spelar mariokart med dessa två efter en heldag i ishallen. Riktigt bra dag för Castor, två första platser och två femte.
Själv tog jag nytt pers. och slutade femma av tio. Nöjd!


Fredag!

Har otroligt roligt i väntan på sista lektionen, spanska. Sen är det helg, äntligen!
Ska åka in till ishallen efter skolan och fixa lite inför tävlingen i helgen. Sen blir det middag och efter det ska de bakas. Hela dagen är planerad. Härligt.
Ja jag vet att jag är med på alla bilder..


Finaste muggen

~Plugg, plugg, plugg~
Nej skolan är bara jobbig nu, ett prov och en diagnos imorgon och två prov väntar nästa vecka.. Känns som att det är på tok för mycket för att vara tredje veckan efter jullovet.. Men men. 
Ska plugga lite nu, sen ska jag måla naglarna och sen soova. 
 

Nu är det fint igen

Tog en sväng till frisören efter skolan idag. Blev ovanligt nöjd, det blev inte alls så kort som jag hade förväntata mig. Har inte klippt mig på ett år tror jag det är. Så nu ska jag köra på både ricinolja och balsammetoden så ska vi nog allt se att mitt hår håller sig fräscht och växer ordentligt.

Vackert


Tack för att ni förstår och stannar

~Gamal bild~
Detta med tid, de är inte de lättaste när man går i nian och tränar som en tok. Fattar inte folk som klarar det OCH bloggar som om dom hade all tid i världen. Men det är ett par månader kvar av konståkningssäsongen och bara fem månader innan jag går ut nian! 
Så länge gör jag mitt bästa för att uppdatera så ofta och bra jag kom. 

Lite gott och blandat som gärna skulle få bo hemma hos mig

~Mycket fina saker alltihop~
Efter mycket tänkande tror jag att jag ska sattsa på att köpa en mac istället för en samsung. Kommer ta ett tag innan den är min men jag behöver verkligen en ny..

Natural

Har tillbringar nästan tre timmar i ishallen, har både haft isträning, fys och stretchat ett bra tag. Så himla jobbigt, måste verkligen träna mer styrka.. Sen va jag tvungen att vänta på att syrran skulle träna färdigt också. Är så trött så jag ska ta och duscha och sen bara ta de lugnt resten av dagen! De behövs. 

 


Fråga - Ricinolja

Svar: Den köpte jag på nån hälsokostaffär inne i stan. Vet dock inte vilken det var eller vad den heter. Men det finns nog på flera olika ställen, bara att kolla :)
 
 

Fikar på törners

Är inne i stan med mamma och syrran, sitter just nu och fikar lite. Har hunnit med ett par affärer och nån till lär de bli och en snabbis till frisören och boka tid innan vi åker hem.
Hur trött som hela efter träningen i morse så de är skönt att vi inte ska vara här hela dan.

 


Så himla fint


Sammanfattning av min dag

Idag har jag hunnit med en hel del känns de som. Har varit på skolan, dock va jag inne på medicin direkt en stund vid lunch och kollade upp min fot, (har ont i den) och de gick både bra och fort. Sen har jag varit tränare en timme, vart och handlat, ätit middag och nu sitter jag här med jordens stress över att jag har massa skoljobb som ska höras tills imorgon. Ska nog börja med de på en gång.
Bilder från idag


To my hair

~To my hair~
Va in en snabbsväng till stan efter skolan idag. Hann med att köpa lite saker som tagit slut och jag då saknade. Sen så köpte jag ricinolja som jag ska börja använda efter att jag har klippt mig. Då jäklar ska jag ta hand om mitt hår ordentligt!

Planer för kvällen

Nu ska jag försöka planera en idrottslektion jag och en kille i klassen ska hålla i. Sjukt jobbigt för jag är så trött och har noll fantasi när det gäller styrketräning. Får muta mig själv med lite kesella vilket nog är det godaste som finns!

Frukost

jenniferdwt@instagram


Måndag morgon

Då va de måndag igen och jag ska nu gå till skolan. Är bara andra skolveckan men det känns som om vi har går fem-sex veckor.. Jobbigt de där.


Bara att börja


En helt vanlig söndag

Idag hänger min kropp inte med alls, träningen va sjukt jobbig (mycket värre än vanligt, trotts att vi gjorde samma saker) och så är jag trött och har huvudvärk.. Så idag ska jag försöka sova lite innan jag ska in på tränarmöte. Men måste också plugga och göra en hel massa skol jobb. Jag suger på att plugga och liknande.. 

Godnatt

Har inte orkat med bloggen dom senaste två dagarna, noll inspiration osv. Men ska försöka så gott jag kan under morgondagen och i fortsättningen.
Ska upp och träna klockan nio imorgon så nu säger jag godnatt


Kvällsjobb

Jag gillar matte men de kändes inte som om de va de jag ville göra just nu.. Men jag valde att ta hem själv så jag ska inte klaga. 
Har nyss duschat efter att ha vart tränare åt min nya konståkningsgrupp. Detta har vart en ganska lugn och skön dag ändå. Inget stress. 

Det här förstår nog inte så många av er..

SVAR:  Nej det har jag tyvärr inte gjort, men är helt hundra på att det inte kommer ta så lång tid innan jag gör det!
Jag har test 2-2 men ska förhoppningsvis testa basic 3 om någon vecka..
Min tävligsklass är Junior B2. 
Tror jag har svarat på vissa av dessa frågor vid något tidigare tillfälle, i höstas eller så.

Black and White


Visst blev det bra, men det kunde blivit bättre

Inte bästa bilderna. 
Sophia fick bli första personen (utom mig själv) som jag testade att göra riktigt gelénaglar på. Dessa gjorde jag innan skolan började nån gång. Blev väl sissådär. Kunde blivit mycket bättre men för att vara första gånen ska jag faktiskt vara nöjd. 

Helt vanlig tisdag

~Me today~
Har varit en helt vanlig tisdag, inget speciellt alls faktiskt. 
Ska hinna med en massa saker idag/ikväll men jag har inte en aning om vart jag ska börja. Får sätta mig och skriva en lisat och sen är det bara att börja nån stans!

Godmorgon

Är så otroligt trött nu, usch. Lyckades inte somna igår så de blev inte så många timmars sömn. Men men de är bara att stå ut idag och försöka lägga sig ännu tidigare ikväll.


Bildlöst

Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat, men skolan har ju börjat och jag hade helt glömt bort hur stressigt de är! Hinner knappt hem innan jag ska va på träningen borta i stan. Och nu ska jag snart lägga mig för jag är dötött.
Men imorgon kommer jag ha gott om tid.


From Stockholm

Blev inte mycket shopping i storstaden men dessa fick i alla fall följa med hem. Enkla och fina.

Januari 6

Idag är det ju sista dagen på jullovet och imorgon ska man tillbaka till skolan. Jag använde dagen till att träna, började vis nio i morse. Körde två ispass (idag 45min+45min) + barmark + stretchning. Allt detta på fyra timmar. Hälsar träningsvärken välkommen. 

Tipsar er

Denna tjej vid namn Hanna uppdaterar sjukt många gånger om dagen och det är inte ett enda tråkigt eller helt meningslöst inlägg. Fattar inte vart fantasin kommer ifrån faktiskt. Impressed.
Gillar henne och hennes blogg en massa, ta och kolla in den. 
 

Hjärtat ♥


Mini-shoppingen från sthlm

~Lite nödvändiga saker~
Har vart inne i stan idag och träffat lite kompisar. Har ju inte kunnat träffat nån nu när jag har vart i Sthlm. Så finna vänner jag har!

Home sweet home

Äntligen är jag hemma i Östersund, nog för att jag verkligen trivs i Sthlm men det här är ju ändå hemma. Har varit helt borta och himla trött hela dagen och därför har jag inte orkat med att blogga något.
Ska ta och spela en omgång Wii mariokart och sen ska jag sova så jag är pigg imorgon!
Säger godnatt


Vacker snölyckta

Gick ut och byggde en snölyckta med pappa och syrran. Är riktgt bra kramsnö här så det va faktiskt kul! Fin blev den också.

Åker in till stan


Andra Januari

Godmorgon, detta blir sista dagen i Stockholm. Vi åker hemmåt imorgon, så idag ska vi in till stan har glömt köpa några småsaker så det ska jag fixa idag. Ska också åka och prova ut en säng (!!) äntligen, har inte blivit tillfälle för det än.

Agnetas nyårskarameller

Kollar på Agnetas nyårskarameller. Som jag har längtat efter att titta på de här. Tycker det är kul att se klipp från det gångna TV4 året, och bloopers.


Fireworks

~Fick bättre bilder än förväntat~

Blev ett bra slut på 2012 och en bra början på 2013

~Dö trött idag~
Hade ni det bra igår? De hade i alla fall jag, va ju inne i stan och kollade på fyverkerierna vid tolvslaget. Fy tusan vad stort och vackert det va.
Ska  sätta mig och gå igenom alla 200 bilder jag tog på ett par minuter igår.. Och sen tänkte jag dela med mig lite. 

RSS 2.0