Mot fjällen

Nu ska jag mamma och syrran upp till fjällen där massa annat folk väntar på oss.
Kommer inte blogga så mycket, kan bli lite mobilbloggning, kameran är ju inne på lagning så jag har ju inget att ta kort med just nu... Och internetet i stugan är inte jätte snabbt, ska försöka uppdatera instagram så följ mig där jenniferdwt.


Barbie

Jag är ju en Barbie nörd, så är de. 
Fick en halv shock när jag såg att det har kommit en ny Barbie-film. Dock finns den inte på viaplay eller liknande för den är för ny, jag kanske måste se till att syrran får den av nån... Haha, nej men den ska ses så fort som möjligt. 

Piggare än väntat

Nu sitter jag i soffan och har ordentligt ont i min lilla fot, trots att jag fick tre Alvedon av läkaren. Bandaget gör också att min fot blir minst dubbelt så stor.
Annars är jag pigg och så, stoppar i mig lite godis och dricker latte samt kollar på tv.


Operationen

Tänkte tala om vad de är för operation jag ska göra senare idag. Det är inget stort utan en knöl på foten som ska bort. Jag har ganska ont av den när jag tränar konståkningen, så nu när säsongen är slut passar det bäst att göra det.
Bilden är på min fot så ni som är lite känsliga vet.
Det är benknölen (som egentligen inte ska vara där) på insidan av vänsterfoten som är problemet.
 
Jag är i alla fall riktigt nervös inför det här, har aldrig behövt gjort något innan så detta blir absolut första gången. Men det kommer gå bra trotts nerverna. 
 
Räkna inte med så mycket uppdatering, vet inte hur ont eller hur jag kommer må efter operationen och under de närmsta dagarna. 

Allt för tidig frukost

~Pappas bröd och smoothie~
Detta blev dagens frukost. Riktigt gott. Men det kändes inte helt ok att kliva upp kvart i sju första dagen på lovet. Men jag va tvungen då jag ska opereras senare idag (skriver mer om det sen) och inte får äta sex timmar innan operationen. 
Nu ska jag redigera en bild till en skoluppgift. 
 

Skynda

Nej nu vill jag ha sommar. Sol, värme, sommarkläder, sena kvällar. 

Bakning

~Hallon och blåbärsmuffins~
Hade elevensval idag, slutade vid två. Så jag och Sofia åkte hem till mig och fikade sen bakade vi muffinsen som är på bilderna ovan. Är nämligen möte hos mig ikväll angående våran klassresa. 
Men nu har jag påsklov så jäkla skönt!

Grannar är det bästa man kan ha

~Betydligt gladare idag~
Hello, har nu suttit i nästan två timmar och jävlats med datorn för att kunna få till detta inlägg.
 
Idag har det faktiskt vart en bra dag, fick låna ett objektiv av grannen igår, så idag har jag tagit en hel del (faktiskt fina) bilder på skoltid. Har också hunnit med ett kalas för Emils nu 4åriga kusin. 
Ska lämna tillbaka objektivet till grannen imorgon efter skolan. Så ska pappa lämna in kamerahuset och mitt objektiv på onsdag. 

Orkar inte

Fy f*n. Just nu är jag inte alls på humör, skulle dessutom ha med mig kameran till skolan imorgon och så ska jag på barnkalas imorgon kväll. Men de blir inget användande av den, inte bara objektivet utan även kamerahuset åkte på en smäll..
Dock ska pappa fixa det imorgon så de lär ta någon vecka innan jag har en lagad/ny.
Hoppas de går fort!


Ett enda stort trassel

~Mitt hår efter fjällvandringen~
Det var ett under att jag fick ut detta trassel! Tror jag använde balsam tre gånger och lät de sitta i ett bra tag, men nu är det som vanligt. 

Äntligen är jag hemma!

Som jag nämnde i måndags så har jag vart ute och sovit bivack i fjällen. De är nog inget jag kommer göra om, stor tung väska + skidor + massa minus = ett helvete. De ända som va skönt va när man fick lägga sig inne i bivacken på kvällen. Var riktigt varmt faktiskt, då frös jag inte de minsta.
Men nu är jag hemma och det är jag glad för. Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av sveriges mästerkock.


Halvt stressigt

Igår hade jag inte tid för bloggen och idag är de nästan lika dant.
Ska snart in på genrep till showen, men jag har inte plockat ihop allt jag ska ha med mig!! Sen så behöver jag egentligen plugga till ett prov och så måste jag packa till fjällvandringen. Kommer inte hinna.
Nu sitter jag och äter med syrran innan pappa kommer och hämtar oss för att åka in till ishallen.


Lite nytt

~Dagens lilla shopping på The Bodey Shop~
Så himla nöjd med det nya jag införskaffat mig. Puder, Bronzing Powder, dagkräm Och en ansiktskrubb. Nu så ska jag bara se om dessa är bra, har aldrig använt dem förut. Talar om för er vad jag tycker sen.

Äntligen helg

~Mitt sminka jag använder till vardags~
Har ätit en riktigt god frukost nyss med familjen. Blev amerikanskapannkakor. 
Så nu ska jag ta och sminka mig, tycker det är riktigt kul. Sen tror jag att jag och mamma skulle åka in till stan en snabbsväng då delar av mitt sminka är slut. Annars ska jag bara ta det lugnt så min hals får bli bra!
 

För halsen

~Honungsvatten är gott~
Efter en dag i skolan och sen en snabbsväng på stan är jag hemma och har ätit middag. Sitter nu och dricker honungsvatten för min fortfarande onda hals. 
Förstår inte varför jag är så himla trött hela tiden fast jag sover en hel massa. Blir nog en hyffsat tidig kväll ikväll.

En vecka kvar sen kör vi!


Fina dag

~Detta var riktigt gott. Blommformade havregrynspannkakor med massa gott på ~
Idag har jag gjort mest ingenting, kollat på en hel hög med barnfilmer, druckigt te och ätit denna goda lunch. Ganska lugnt och skönt, men halsen har nog inte blivit så mycket bättre..

Man blir aldrig för stor

Börjar dagen med dessa två filmer, barbie är nog min favorit fortfarande. 
Blev ingen friluftsdag för mig i år heller. Denna gång håller min hals på att ta död på mig, och en hel dag ute med 20 minus är inte de bästa då inte..
Så nu är jag hemma och dricker massa te och kikar på lite film. Känner mig inte sjuk alls.

Favoritappar just nu

~Instagram // Facebook // Blogg.se // Twitter // We Heart it // Tumblr // Hay Day // Candy Crash // Spotify ~

De senaste sakerna som har flyttat in hos mig

Kläderna köpte jag i Stockholm, utom byxorna som jag fick av mamma idag. Bökerna hade också snälla mamma köpt åt mig på bokrean, nu ska de bakas. 
 

Dagens chock

Fattar inte varför bilden blev så kass
Man ska aldrig sluta förvånas 

Bra start på en ny vecka

~Plättar med hallonsylt helt enkelt~
Slutade vid klockan ett idag så jag fick skjuts hem av Sofia, kom hem och gjorde helt vanliga plättar till min och syrran. Tror aldrig jag har gjort plättar tidigare men dessa blev sjukt goda.
Ska sätta mig med lite skoljobb nu och sen ska jag in till ishallen. 
 

Väntan

Har inte haft tillgång till internet i helgen då jag har varit i Bollnäs och tävlat. Är faktiskt ganska nöjd, kunde gjort bättre men persade ändå med 0,2 poäng eller nåt. Nu sitter jag och resten av tjejerna på Bollnäs resecenter och väntar på de försenade tåget till Östersund. Har suttit här i snart en timma då de var försenat 50min..
Ska bli skönt att komma hem!


Fin middag

~Dagens förrätt och efterrätt~
Har nyss ätit jordens trerätters och jag är så mätt. Min farmor kan verkligen laga mat hon! 
Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på Sveriges roligaste klipp och spela Wordfeud (ja det är gamalt men otroligt roligt) 

Tar en liten paus

Sitter nu på Waynes och tar en liten paus i shoppandet. Har inte hittat så mycket idag men de hade jag inte räknat med heller.
Ska dricka upp min latte så ska vi väl fortsätta kika en stund till.


Nacka

Är på riktigt bra humör idag.
Nu ska  jag och Emil åka in till Nacka forum, mitt lilla favoritställe att shoppa på om man inte ska in till centrum. Så där ska vi gå omkring och ha de allmänt bra idag innan vi ska åka hem och äta super god mat. 
Nu får ha det bra idag.

Dagenso

Tröja - Lindex // Jeans - Rut.m.fl 
Kännde att de var alldeles förlänge sedan jag la ut någon outfit (senart i höstas faktiskt) så här är dagens väldigt enkla. Min fina nya tröja som jag fick innan jag åkte till Stockholm. 

Fina dag

Ska ta och fixa mig lite efter att ha duschat. Ska sminka mig och fixa håret sen ska vi in till staden igen, då för att shoppa lite till pappsen. Kul det! 
Köpte mig entligen ett nytt trind igår, så nu ska jag ta och måla om naglarna så dom blir hårda och fina. 

Stan hela dagen

Har sprungit runt i hela gallerian och hela Drottninggatan. Har lite ont i fötterna måste jag säga men det har varit en himla bra dag! Har fått med mig en hel del hem, vilket jag är väldigt glad över. Behövdes ju..
Dock fanns tröjan på bilden inte i min storlek, men ska kolla i andra affärer om den finns. Hoppas på det.


Packar

Håller just nu på att packa för att senare idag åka ner till min älskade farmor i Stockholm. Ska också packa till tävlingen i Bollnäs nästa helj, kommer nämligen åka direkt från Stockholm dit. Så det är lite klutigt att få med sig allt i rätt väska osv. 
Men nu är jag snart klar ska bara lyckas klämma ner allt i min minimala (fast de är inte helt sant känns bara så just nu) väska. 
Kommer nog uppdatera er efter vägen. 
 

Bild från instagram

Noll inspo... men slänger upp en bild från imorse då vi va inne klockan åtta i ishallen och fotade inför vårshowen. Sjukt kul faktiskt, alla va så sjukt snygga!
Ser ni mig?
Följ mig på instagram --> jenniferdwt


Hallongrottor

~Inte så vackra men riktigt goda~
Mår otroligt mycket bättre idag, typ helt som vanligt. Massa ork till att göra saker så jag har fått så mycket gjort idag. Fixat det sista på Lovas program, nästan sytt fätdigt Batman-dräken och bakat hallongrottor. 
Ska göra färdigt batman-dräkten så fort tröjan jag ska ha har torkat. 
 

Bra start på helgen

Nej nu är jag less, har suttit still i soffan och kollat på Nyhetsmorgon sen sju. Kan typ inte röra mig för då mår jag riktigt illa, dock har de bara stannat i illamående.
Vill hellre va på skolan kan jag tala om, hatar att va sjuk och missa en massa. Dock är de här ju bara andra gången sen fyran jag är hemma från skolan men det känns ändå riktigt trist.


RSS 2.0