Torsdag och sol igen

~Äpple, avokado, latte och Vecko Revyn~
Underbart väder det är ute idag för fjärde dagen i rad, och denna dag slår nog alla. Fick dessutom gjorde jag mitt sista prov idag och fick sluta halv ett vilket inte gjorde mig direkt ledsen. Känns så himla bra nu! 
Ska ut och vistas i solen nu innan den försvinner.

Fantastisk dag

Ligger ute på altan och solar, första gången i år jag har dragit på mig bikinin. Känns helt okej faktiskt!


Träning

~Min älskarde nya medicin, nöjd tjej efter en spring tur~
Igår va min far ner till apoteket och hämtade ut min astma medicin och idag provade jag den. Och den funkade faktiskt! Hur skönt är inte de tror ni? Jag har tränat på i ett år nu och hela tiden blivit så sinnessjukt trött, men nu vet jag varför. Happy. 
 

Ännu en fin dag

Idag har de inte varit em helt vanlig dag, har haft a-dag på förmiddagen och sen kollade vi på olika typer av filmer eftermiddagen. Ganska så chill.
Gick hem till Sofia efter skolan, och kom inte hem förrän för en halvtimme sen. Så nu måste jag fortsätta skriva på en slöjd uppgift, har en till att skriva när den här är färdig.. Bara att sätta igång.

Lite fika så blir allt lättare


På ett sätt världens lyckligaste flicka

~Från Sofias träning~
Äntligen har Sofia fått börjat varait med på fotbollsträningarna efter ett års skada och rehabilitering. Så kul för henne! 
 
Denna dag har varit en av dom bästa på länge. Vaknade vid tio, drog ut och sprang åt frukost, duschade och fixade mig för att dra in till stan. Gick omkring på motormäsan med syrran och pappa i några timmar, pratade med Olle där inne. For hem till morsdagsfika med mamma, men ner till Sofias fotbollsträning satt där nån timme innana jag sedan åkte hem. Och på allt de har vet varit över 20 plus grader och sol. Underbart!

Fin kväll i stan

~Fyra från tidigare idag~
Har varit inne i stan och fått min klänning till skolanslutningen insydd, har också hunnit med ett resturante besök med pappa och en sväng runt frösön och stan. 
Himla trevligt. Skulle dock vilja vara kvar i stan för det va så himla härligt just nu. Men det blir nog bra här hemma också. 

Gårdagens inköp

Dessa fick jag med mig från stan, och jag kan tala om att det nog är det märkligaste plagget jag köpt. Dom ska i alla fall användas under min skolavslutningsklänning. Man vill ju inte bjuda hela skolan på en troschock när man åker ut på plankan. Längtar.

Let's dance kväll

Efter en lång skoldag och en eftermiddag på stan sitter jag och Emil nu i soffan, kilar på let's dance och dricker cola. Bättre kan man inte kräva en fredagkväll.
Ha de bra.


Kvällstur

Bestämde mig för att springa en sväng trotts att klockan var mycket, dock sprang jag inte fort denna gång. Var nog lite halv trött för att klockan va mycket. Men jag är nöjd över att jag tog mig ut!

Runkeeper kom med en ny uppdatering för nån dag sedan och den är hur bra som helst! Lite svårare att se hur fort man sprang varje minut men de kan man nog klara sig utan. Jag gillar det.

Godnatt


Fina naglar?

 

Torsdag

Näst sista skoldagen den här veckan, den var helt otroligt lång! Fattar inte hur torsdagar kan vara så sega.. Annars har det varit bra.

Björkarna börjar slå ut även här uppe nu vilket betyder att pollenet kommer. Uscha, blir till att börja äta medicinen nu så kanske jag slipper märka av det så mycket.


Gelénaglar

Ellens naglar till balen
Dessa satt jag och fixade med igår, jag blev ganska nöjd (fösta gången jag gör fransk) och Ellen va nöjd. Alla stenar är där av den anledning att hon är på bal ikväll, och dom passar så bra till hemmes klänning! 
Tycker det är så kul! 
 

Iväg på studentbal

Ska snart gå ner till bussen för att åka in till stan och ta kort på en kompis som ska på studentbalen med sin kille. Fatta kul! Alla kommer va så fina, tycker det är hur roligt som helst att titta på alla klänningar och bilar. 
Skriver senare. 
 

Saker jag måste/vill göra snart...

..fixa kurs för övningskörning (fyller ju snart år! ) 
..göra gelénaglar på Ellen inför balen hon ska på.
..få ordning på mitt PS då det krånglar igen.
..inhandla det sista inför skolavslutningen, de mesta är redan klart.
..klippa mig.
 
En gammal bild men kan som sagt inte använda PS

Sommardag i Maj

Blir en del mobilbloggande men känner verkligen inte för att stänga in mig på rummet och sätta mig vid datorn. Är så fint väder för tredje dagen i rad! Detta va mer än vad jag vågade hoppas på. Ligger ute i solen nu och lyssnat på musik och har nyss gjort klart mitt bildprov. Och klockan är bara fyra, hinner med ett par timmar till här ute idag.
Underbart.


Gårdagen

Igår va jag på folkrace hala dagen med Sofia, så längesen, men såå kul. Gick omkring i shorts och linne i solen så jag blev faktiskt lite brun.
Sen blev det ESC med Elvira, Sophia och Emil. Även de va sjukt kul.

Det var en lyckad dag, och idag kommer de bli en bra dag också.


Världens finaste dag


Snabba bilder

Jag är så glad över vädret! Helt otroligt alltså, över 20 grader och sol hela dagen. De va inte många sånna här dagar förra året vilket gör att man vill ta vara på varje minut. 
Därför har jag inte lagt någon tid på bloggen, men nu har jag blivit lite röd på bröstet.. Vill inte bränna sönder mig så jag har gått in. Vill inte sitta inne men men. Lär gå ut snart igen.

 


Vårdag

Tröja - JC / Kjol - JC / Skärp - Lindex / Strumpbyxor - Kappahl 
Detta har jag gått klädd i idag. Passade denna fina dag, har varit riktigt varmt och sol hela dagen. Gick ner och köpte glass på våran långrast och hade de allmänt bra. 
Strumpbyxorna gick dock sönder en hel massa, (alla vet hur svårt de är när dom väl har börjat gått sönder) så dom hamnar i soptunnan ikväll...
 

Chokladfluff

Det var några som frågade om chokladfluffet jag gjorde i måndags så nu kommer receptet! 
 
1 äggvita 
4 msk kakao
2 msk kvarg
honung efter smak
 
Gör så här: 
Vispa äggvitan till ett hårt skum |  Tillsätt kakao, honung och till sist kvargen | Färdigt!
Ju mindre man vispar när man tillsätter de olika sakerna ju fluffigare kommer det att bli 
 
Tips! Ställ gärna in det i frysen så blir det en perfekt chokladglass. 

Änglar

Två snabba bilder på mig och Sofia som änglar, va ju de på klassens muppfoto. Tycket vi va ganska söta faktiskt

Nu ska jag skynda iväg till pappa och sen ska jag in till stan för att sitta på möte till tio ikväll. Kommer bli en sjukt lång kväll.. Men trösten är att farmor kommer ikväll! ♡


Svenska plugg

Kaffe 
Skoldagen har faktiskt varit kul, hade muckfoto idag. Fina var vi hela klassen. 
Nu måste jag och Emil sätta oss och plugga till ett svenska prov vi har imorgon för jag kan ingenting. Och ikväll ska alla nior i kommunen på "dans" så då blir det inget pluggande heller. 
 

Bananpannkakor

~Bananpannkakor / Hallon / Chokladfluff~
Idag kännde jag att de va min tur att prova att göra bananpannkakor. Trodde att det skulle va mycket godare än vad de va.. Så det är inget jag kommer göra om i alla fall men de va kul att prova. 
Chokladfluffet som jag slängde ihop var i alla fall en riktig super sak! "nyttigt" (inte super onyttigt om man säger så) också, tummen upp. 

Måndag morgon

Godmorgon, nu har jag precis vaknat. Väldigt skönt att få sova lite längre då jag inte somnade förrän halv tre igår...
Ska snart ta och göra en stor god frukost eftersom alla nior på vår skola är ledig idag! Är inte helt fel de inte.


Rolig dag med fina vänner

Har vart inne i stan med konståkningstjejerna och fikat. Riktigt kul att vi gör något utanför träningarna! Så himla fina allihop. 
Sen va jag och handlade med mamma, och nu är jag hemma. Alldeles lagom innan det började tokregna ute, lite mysigt faktiskt om man är inne och inte ska någon stans. 

Lördagkväll

~Rött vaniljte / rostade solroskärnor~
Sitter och kikar lite på youtube samtidigt som jag dricker te. Bättre kan man inte ha det såhär på kvällen. Ska snart ta och lägga mig har ändå ingenting för mig. Och jag tycker det är bättre att sova då så man är pigg imorgon. 
Godnatt ♥

Kristen Stewart

Kände att jag hade lite att göra så jag satte mig med Photoshop en stund. Resultatet ser ni ovan. Gick bättre än vad jag trodde! Allt funkade och de ser faktiskt bra ut. (Helt sjukt vad mycket man kan göra med en bild och PS)
Jag har:
-ändrat hårfärgen
-fixat hyn och ögonbrynen
-fixat ögonen
-lagt blusch och bronzer
-lagt på läppstift
-fyllt i ögonskuggorna.

In till stan

Nu ska jag och mamma dra in till stan och fixa en födelsedagspresent till en liten kille som fyller 1år idag. Ska också försöka fixa skor, har hittat ett par jag verkligen vill ha men icke att dom finns i min storlek. Sen ska vi ner och gratta lillkillen, och efter de ska jag till Emil. Kommer bli en riktigt bra dag de här.


Inte min dag idag

Nej ibland är det inte kul. Jag känner mig så trött och irriterad för jag har jordens mensvärk. Brukar aldrig reagera såhär med denna dag gör jag det. Har i alla fall försökt trösta mig själv med en kopp te framför en Barbie film, lite bättre blev det nog. 
 
 

Film

Spy Kids 2
Sitter hemma i köket hos pappa och kollar på Spy Kids 2 som går på tv4 nu. Dessa filmer har varit mina favoriter, och jag äger alla tre. Kul att se den ena igen!
 

Mums

~Loka Chocolate shake / Magnum no.3 Tiramisú~
Haft en riktigt bra dag på stan med Emil. Han storshoppade denna gång, inte jag. 
Så mysigt på stan nu när det är varmt och fint väder. Bara att hoppas på att de håller i sig nu. Vill ha sommar! 
 

Remember


Nagelfix

~Latte~
På bilderna ovan ser ni mina naglar (ignorera nagelbanden), det är gelénaglar som jag själv gör. Dessa gör jag på samma sätt som på en salong. Och vet ni vad? Denna gång har dom suttit i 4 och en halv vecka! Ingen har ens börjat ramla av men nu ska jag fila bort all gelé för att mina naturliga naglar ska få andas, dom är ju lika lång som gelénaglarna är. Kommer bli toppen.

Äntligen!

Idag är det äntligen varmt ute, man behöver inte ha jacka för de är så varmt och soligt. Sophia och jag gick förbi Ica på vägen hem och köpte glass. Sommarkänsla.
Fick se att de är över 19 grader!


Make Up Store

~Microshadow - Smog / Tir Brow Color / Blush - Mission~
De här tre små sakerna va de jag fick med mig hem från Make Up Store igår. Så fina allihop. Dock är det tråkigt att de är så himla dyrt för de finns så mycket man vill ha..
Men nu så ska jag ta och testa dom jag har. 

Lite snabbt

Har vart in till stan en sväng med Sophia, handlade lite på Makeup Store. Blev några saker som jag tänkte visa senare idag/ikväll för jag har inte riktigt tid för de nu.
Älskar allt som finns där inne.


Mitt nya favorit te

~Detta blev min frukost idag.~
Idag (som det flesta helgmornar) åt hela familjen frukost tillsammans, alltid likamysigt när man inte behöver stressa med frukosten på morgonen. Blev nybakta scones med ost/sylt och grönt jasmine te. Kunde inte ha blivit bättre. 

Orange

~Finaste på mit rum just nu~
Fick denna av Emil igår, utan anledning. Hur gulligt är inte det? Den är så fin där den står bredvid min säng. 
Ingen bra kamera-dag idag, blev bara fel och konstigt, rosen är så mycket finare i verkligheten.

2 maj

~Glad tjej med en (ovanligt stor) fin knut på huvudet.~
Flyttade runt lite på mitt rum igår och jag är så nöjd! Blev verkligen mycket bättre, och mysigare.
Så nu gillar jag åter igen att sitta och mysa på rummet med en latte. 
 
 

Valborg


Dessa (inte helt normala men så otroligt sköna) människor spenderade jag min valborg med, och Emil och Hampus men dom ville inte fassna på bild. Hade riktigt roligt i år igen! 
Tror också att det nästan var det enda stället det tändes en majbrasa. Jag var i alla fall nöjd. 
 

May


RSS 2.0