Denna dag

Denna dag började med att en resturang började brinna i min lilla "by" (vet inte vad det räknas som) vilket gjorde att det luktade brandrök utanför mig. Inte super kul. Sen gick brandlarmet på skolan, fler än en gång. 
 
Va i ishallen och tränade en timme efter skolan och nu har jag tränat lite styrka här hemma. Skönt att träna faktiskt, även om jag brukar kunna vara lite lat. 
 

Inspo

Weheartit.com
Insperation behöver vi alla, jag kan sitta i flera timmar och kolla på bilder. 

Åre Chokladfabrik

Min söta mamma va uppe i åre idag, och kom sedan hem med lite choklad till mig. Ända problemet med årechokladfabrik är att det är såå gott och såå fint att man inte vill äta upp dom. Man vill spara de.. Stora problem.
 
Det här med bilder, jag har fortfarande inte lyckats fixa mitt Ps. Skivan ligger hemma hos mig men det funkar inte. 
Så just nu tar det oerhört lång tid att fixa till mina bilder och det blir ändå inte bra, vilket gör att halva nöjet försvinner. När jag har fått ordning på Ps kommer det bli tio gånger roligare att fota och det kommer märkas på bloggen. 
 

Polkadots

Å så skön den är!
Har lånat Sofias pyjamas, då hon tog min kläder.. Men gud så skön den är, visst är det inte det snyggaste på mig men vem orkar bry sig jämt? 
 
Har för övrigt bakat hela dagen, är inte riktigt färdig än. Ska ner och göra det sista nu, något jag aldrig har gjort innan. Men tror nog att det blir bra.
 
 

One direction

Jag kommer inte ljuga, jag gillar one direction, ja det gör jag.
 

Uppdatering

Nu är jag hemma, igen, efter träningen. Hade glömt att ta med mig träningskläder till skolan så jag fick åka hem och hämta dom lite snabbt. Är sjukt hungrig så jag tog lite turkiskyoghurt med min musli. Något av det godaste just nu. 
Håller också på att uppdatera till ios 7.0.2 i hopp om att de ska fixa batteri tiden på min telefon. Den stängs av när det är 40-20% kvar ibland. Vilket är super irriterande!
 
 

Irriterad

Denna dag va toppen tills alldeles nyss, fick veta att baletten tydligen va flyttad till idag vilket gjorde att jag missade den! Usch alltså. Nu har jag missat två gånger. Sjukt irriterad måste jag säga. 
 
Ska ta och fixa en kopp te och sätta mig och läsa massa fysik. I hopp om att humöret ska bli bättre.

Recept - Cakepops

För att göra cakepops blandar man smulade muffinsar med smörkräm och rullar till bollar som man sedan fryser i någon timme. sedan sätter man i klubbpinnar el. liknande. Och doppar i någon typ av choklad.
 
Här ovan är recepten jag använde, dock behövs nog inte all smörkräm egentligen. Sen är det bara att dekorera valfritt.
Det går att använda vilket muffinsrecept som hellst och lika så med smörkrämen, det kan vara något annat som håller ihop smulorna. 
 
Lycka till!

Today

De typiska flygplansbilderna 
Skoldag och en massa tid i ishallen, har vart en bra dag.  Nu sitter och dricker kaffe och kollar på 112. 

Stockholms resan var jätte bra, min lilla farmor är det alltid lika kul att träffa! Så fler resor ner till Stockholm kommer det helt klart bli. Konstigt nog blev det ingen shopping alls för mig, lite ovanligt men bra för plånboken. 


Tyresö



Sitter i ishallen ute i Tyresö och Elly har nyss tävlat. Gick bra  för att vara hennes första a-tävling! 


Tårta

~Cakepops och födelsedagstårta~
Ett par bilder på mina första cakepops (blev inte dom bästa men helt godkända) och en tårta jag blev så otroligt nöjd med! Gjorde den helt från grunden, och snygg blev den också. Nöjd. 
 

At the AirPort

Ja nu sitter jag innanför säkerhetskontrollen på flygplatsen. Ska sitta här i ca 40 min innan flyget lyfter mot Stockholm. Jag är ganska så himla nervös måste jag erkänna.

Jag har inte tagit med mig datorn eller kameran denna gång då jag bara flyger med handbagage. Men lite så uppdatering från telefonen kommer ni få! 
Önska mig lycka till nu 



Packar resväskan

Har packat det mästa för att flyga ner till huvudstaden imorgon. Ska ner för att hälsla på farmor och kolla på Elly när hon tävlar sin första a-tävling! Förstår ni hur kul det ska bli? Har dessutom aldrig flygit själv (!!) så vi får se hur det går för lilla mig.. 
 
 
 

Mitt i veckan


Jag har konstigt nog inte startat datorn sen i lördags tror jag. Har haft massa annat för mig. I söndags fyllde mamma år, i måndags va det skola, träning och sen va jag barnvakt. Igår hade vi en lång dag och efter det gick vi hem till en klasskompis och åt middag. Stannade där till strax efter nio. Hade det super mysigt. 
Och idag är det veckans segaste dag! Jippi nu kör vi. 


Grattis mamma




Födelsedagsbarn

Idag fyller min lilla mamma år så jag har bakat en massa idag. Dock är ingenting färdigt än.. Håller på med både en tårta och cakepops. 

Ska strax cykla iväg till ishallen för att träna en timme eller så, sen ska jag hem och fortsätta med bakningen. 
Kommer att ta kort på resultaten sen så ni får se!

Skön träning morgon


Idag har jag hunnit med en hel massa! Va inne i ishallen innan nio, där jag fick "nytt" tävlingsprogram. Kommer bli hur bra som helst! 
Sen så har jag vart tränare till mina små duktigt barn, vart en sväng på stan och faktiskt även dansat. Gissa vad? Jo balett! Så glad över det här. De va grymt kul. Men jag kommer lite kunna röra mig imorgon... Det får man ta. 

Fika

Hela Sverige Bakar, kaffe och cupcake. Bättre fredag får man leta efter. 
 
Idag är det fredag och fredag betyder en lektion för min del, så jag slutade halv tolv. Fick då skjuts hem av en kompis som nyss tagit körkort, kändes helt konstigt!
Nu sitter jag och kollar på Hela Sverige Bakar, det började ju igår. Jag är en baknörd..

Just love myself..

Arkiv
Jag måste vara en av den klantigaste någonsin.. Har lagt min kamera på ett så himla bra ställe att jag inte själv vet vart den är. Bra jobbat! Där av inga toppbilder.
Men den lär komma fram snart, pappa kan ha lagt undan den eller så är den hos mamma. 
 
Skolan var helt ok idag, slutade tidigare från idrotten också så jag gick omkring på stan en stund med emil. Men nu är jag hemma och dricker latta. Som vanligt efter skolan.

Fitspo

Jag har åter ingen fått nåt fitness ryck! Hur härligt som helst egentligen, älskar all fitspo och inspiration jag kan få! 

Hösten kommer bestå av träning

Grymt


Jag är imponerad över blogg.se. Deras iPhone app har varit kass, den va inte gjord för iPhone 5 och det fanns häller inget alternativ till iPad. Men nu har dom fixat en riktigt bra app som finns till både iPhone och iPad. 
Det gjorde min kväll tror jag nog

Imorgon är det måndag och skola igen så jag ska ta och lägga mig snart. Godnatt. 

Svar: Operation

Svar: Menar du ärret? Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag skrev i våras att jag skulle operera foten, inlägg här. Ärret är där ifrån. Jag opererade då bort en benknöl från insidan av foten. Och även en "fettköl" typ som va ovanpå foten och det är det som syns jättetydligt.
 
Operationen gick förövrigt bra, men jag är fortfarande svullen och har lite ont. Men man får räkna med ett års läktid så jag har en tid kvar innan jag ser resultatet.
Man ser båda ärren på den här bilden, ena på insidan och andra ovanpå.
 

Knän, fötter osv.

Våran tränare från Vitryssland är nu tillbaka i Östersund för att träna oss i åtta veckor ungefär. (sjukt kul) Första träningen slutade med en himla massa blåmärken på knäna samt röda "skavsår/bulor" på fotlederna. Ont som tusan gör det, speciellt fotlederna! Men det blir nog bättre om några dagar..
 
 
 

Sommar värme

Idag är det nästa 20 grader ute igen, och jag tar vara på detta. Drog på mig en kjol idag, så fint ju. 
 
Ska snart sätta mig på bussen och åka in till staden för att ha en fysik lektion. Det här med att gå första året på NA är inte så jobbigt som alla sägar. Sedan ska jag dra iväg på träning. 

Kissen

Skärpan i dessa bilder är igentligen helt otrolig! Den blev dock förstörd när jag redigerade dom (har ju inte PS)
Min fina älskade lilla kissekatt ♥

Mitt i skolveckan

Kaffe och lite granola
Kom nyss hem från en låång skoldag, och nu sitter jag och gör en samhällsuppgift och mumsar på lite granola. (Det blir klumpar i den och dom är supergoda att äta som "godis" lagom sött och massa nötter.) Ska försöka bli klar med samhällskunskapen så fort som möjligt så jag kan sätta mig och kika på youtube istället.
 

Höst

Hösten är nog min absoluta favorit årstid när det kommer till kläder och liknande saker. Älskar färgerna, det är skönt och mysigt.
Dock är jag nog en av de snålaste människorna någonsin (inte bra, men inte bara dåligt) vilket leder till att jag väldigt sällan uppdaterar min garderob. Men nu vill jag verkligen ha en massa nya kläder, bl.a. det på bilden.
Så fint alltihop, får se om jag införskaffar mig något av det eller ej..


Happy day

Idag har det varit en riktigt bra dag, vi har äntligen fått våra skåp på skolan! Fick dessutom det bästa skåpet (enligt mig) ett limgrönt och vitt underskåp, med det finns inget överskåp ovanpå! Super praktiskt ju. Klasskompisarna är toppen och ja, en bra dag. 
 
Vi har också tagit kort till våra skol id-kort. Kan inte säga att det blev bra med helt klart över förväntan. 
 
 

Recept

Fick frågon om jag inte kunde lägga ut receptet på granolan jag gjorde, visst kan jag det! 
Den blev hur god som hellst, med sådanna lite hårde klumpar som det ska vara i en granola. Helt klart den mest lyckade jag gjort. 
 
 

1:a september

Klockan är halv ett och jag har hunnit med en timmes isträning och en halvtimmes stretch. Riktigt skönt fast att det känndes otroligt jobbit i morse när klockan ringde 8.03. 
 
Vädret är värre än igår, bara 6 grader och regn, alldeles för kallt. Men det är ju officiellt höst nu när september har börjat. Kommer kunna bli en bra och mysig höst tror jag, känner mig ändå väldigt taggad för hösten i år! 
 

RSS 2.0