Sista april

Jeans - Cubus / Tröja - Brandy Melville / Klocka - Daniel Wellington / Armband - Edblad
Snart är april över, det är ju sista april idag! Första maj imorgon vilket betyder att vi är lediga, är ledig mest hela tiden. För min del blir de 50års fest ikväll hos grannen är inte ens säker på om det blir någon brasa. 

Home

Även lilla kissen är nöjd med min shopping.
Jag är hemma! Trotts att jag stortrivs i Stockholm är det alltid skönt att komma hem. Tog de lugnt och sprang på stan hela dagarna där nere. Massa sjopping blev det.
 
Super nöjd över helgen, va påväg att inte åka då hela tisdagen spänderades i sängen. Mitt halsont resulterade i 40 graders feber och halsfluss.. Så nu äter jag en pencillin kur. Mådde helt bra redan på torsdagen. 
 

Stockholmstad


Har spenderat hela dagen inne i stan med Emil, och inget klagande från hans sida över att behöva springa ut och in i alla tänkbara affärer. Har blivit en del shopping faktiskt. 
Snart blir de middag hos farmor, trivs så otroligt bra här nere. Rena sommaren ute! 

Sjuk

weheartit
Är så taggad på sommar nu. Och i Stockholm verkar det vara riktgt fint väder, och jag åker dit ner på onsdag. Dock har jag åkt på att få en förkylning, halsen är inte alls på min sida och har ont i kroppen. Hoppas på att bli frisk innan jag ger mig av ner mot sthlm. 

påskdagen

Har hunnit med att grundmåla ett bord och tittat nån timme på en internetkurs i Photoshop idag. Känns inte som om de finns någon anledning till att ta de super lugnt och inte heller ha ett fullspäckar schema för dagen. 
Ska i alla fall snat in till min mor, som duktigt nog lyckades förstöra knät på självaste påskafton. 
 
Känner att jag vill fixa till designen här på bloggen, får se om jag tar tag i det lite senare. 

Glad Påsk

Ett super gulligt ägg med chokladpraliner som jag fick av Emil
Glad påska på er alla! Idag har jag inte tagit det lugnt alls, har fixat med en massa och hunnit med en löprunda på 5km. Känna som om de kan behövas under påsk då jag äter lite godis.. De gör nog de flesta. 
 

Let´s dance time

Nu är det fredag igen och det betyder let´s dance för mig. 
Igår gjorde jag ett prov innan vi fick påsklov, känns så bra med tio dagars ledigt! Sen åkte jag till Emil, så skönt att vara där. Nu ska jag försöka skriva en idrotts uppgift som ska skickas in. 

Denna vecka

Denna vecka har jag haft mycket trotts att den har varit väldigt kort för min del. Började tisdagen med nationellt muntlit prov i svenska och efter det blev det en sväng till sjukhuset för att kolla upp min mage. Ni kanske minns att jag skrev i hösdags att jag inte mådde så bra, nu har jag svaret på varför (yey!!) Sen så väntade ett fysikprov idag. 
 
Så nu ska jag ta de lugnt, lite senare ska jag äta b&j och kika på let´s dance. Toppen kväll.

Plugg

Godmorgon! Jag har studiedag idag och sitter hemma och faktiskt pluggar, vilket jag sällan gör när det är studiedag. Men imorgon bitti väntar ett nationellt prov i svenska, den muntliga delen. Så jag försöker fixa en powerpoint och ska också lära mig mitt tal. Är galet nervös över det, eller innte att göra de utan vilken nivå/betyg det ligger på. Så svårt att veta exakt vad man ska prata om. 
Vaknade upp i morse til snö. Jag ska inte yttra mig om att de känns som att de är vår något mer, sist jag gjorde de kom de en himla massa snö och jag skrev om det i fredags också. Vill bara bli av med all sö så det kan bli varmt och skönt nu!
 

Perfect

Det är helg och vår, ljust ute. Man kan inte be om så mycket mer, alla kort blir så fina och jag är på toppen humör. Har lust att gå ut och fota lite vårbilder men jag har lyckats slarva bort min kamerladdare och batteriet är snart slut. Duktigt.
 
Jag sitter just nu och kollar på Pitch perfect, en riktigt bar film. Har velat sätt den sen den hade premiär förra året men inte sätt den förns nu. Har inte haft tid men idag är jag ledig och ska inte göra någonting!

Lång helg

Jag börjar min fyra dagar långa helg med att fixa naglarna. Har brutit en till, tredje nu men det är bara att laga. Jag är inne på tredje veckan redan med dessa och eftersom att jag gör dem själv så är det över mina förväntningar. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dem än men det visat sig. 

Svenska förberedelser

Ny-tränad osminkad Jennifer.
Var ambitiös nog att ta årets första löprunda utomhus. Så himla skönt men jobbigare än väntat. 
Nu väntar en lång kväll med förberedelser för nationella mauntliga i svenska som vi har nästa vecka. Annars har dagen varit bra men lång. 

RSS 2.0