Dream home

Jag är helt nere i inredning, vill ha mitt egna ställe att fixa med. 
 

Sportlov

Äntligen har jag sportlov! Känns så himla skönt att ha över en vecka ledigt från skolan. 
 
 
 
 

Snart är lovet här

Efter ett skönt träningspass i ishallen
 
Då va de onsdag igen, mitten på en vanlig skolvecka men min vecka är ingen vanlig vecka. Vi är nämlgen ledig på fredag igen, tredje fredagen på rad, då våran fysikärare tyckte att vi kunde få sportlov en dag tidigare. Ibland är han bara för snäll. 
 
Så nu sitter jag och skriver en argumenterande text på engelska som ska vara inne imorgon. Så fort detta är färdigt tar jag mentalt sportlov! Efterlängtat.

Paket från lyko.se

Två borst sätt från Real Techniques, Super Liner - Loreal, Apocalips "phenomenon" - Rimmel London 

Detta är alltså det som låg i paketet jag hämtade ut i mitten på veckan. Jag är super nöjd. Alltid lika roligt att öppna paket, även om man vet vad som ligger i. Sen är det tio gånger smidigare att beställa hem det man behöver, så slipper man springa runt på stan och leta. 

Ledig fredag

Vaknade hos Emil imorse och eftersom att jag va ledig idag (igen, lycka) så tog jag det bara lugnt med honom hela morgonen och sedan åkte hem till ett. Efter det bakade jag lite macarons, och sen tänkte jag fota saker som kom till mig med posten i veckan. Meen det är jätte dåligt ljus nu för klockan är nästen sex. Så det får vänta tills imorgon.
 

Alla hjärtans dags bakningen

Vanlij Macaroons och vanilj cupcakes med hallon frosting. 
Detta vad det jag bakade till alla hjärtasdag. För första gången på väldigt länge gick ingenting fel och allt blev som det skulle. Vilket gjorde att jag va på bra humör efteråt. 

Lugn skön söndag

Söndagar kan vara en av de bästa dagarna på veckan trotts att de betyder att det är skola imorgon. De är alltid så lungt och skönt. 
Jag vaknade vid nio och sedan dess har jag inte gjort speciellt mycket alls.. Har hunnit med att duscha och äta frukost. 
 
Senare idag kommer Sophia och då laddas det för fin middag. 

Valentine´s day

Tröja - BikBok / Kjol - TopShop / Klocka - Daniel Wellington / Armband - Edblad
 
Hittills har dagen varit toppen, har bakat lite och så är Emil här. Nu är det snart dags för middag.
 

Mysfrukost

Te, hembakat surdegsbröd, youghurt med musli. 
Jag är ledig och idag är det bara jag hemma så jag började dagen med en riktig mysfrukost. Samtidigt som jag kollar igenom massa bloggar. Känns helt jättebra att ha en fredag ledig, och det är ju alla hjärtans dag idag också. Så jag har redan hunnit börja baka..

Marabou har gjort det igen

Marabou OREO
Har hittat min nya favorit! Jag som sa att jag inte skulle äta så mycket godis... Nu hoppas jag bara på att det är en smak som stannar, och inte försvinner som jordgubbs-chokladen.
 

Lördag

Helgen har varit efterlängtad och nu har halva lördagen gått. Har varit en bra dag, drog till törners och fikade med konståkningen. Ett gäng på hela nio stycken ockuperade övervåningen. Men de var riktigt mysigt. 
 
Nu är jag hemma och väldigt trött, har gjort chokladmouss och ska snart hjälpa till med middagen. Och självklart blir det melodifestivalen-mys ikväll med mammsen, moster, syrran och Emil.
 

Spring feeling

 Idag är en himla bra dag, är super pepp på det mesta. Varför vet jag inte riktigt...
Efter en timmes fysik-labb gick och fikade med Sandra, sen åkte jag hem åt lunch. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra innan resten av familjen kommer hem. 

Varmchoklad med marshmallows

Varmchoklad men marshmallows
Slutade ett idag, då våran idrottslärare skulle ta hand om utbytesstudenterna som kom hit idag. Jag klagar inte. Så jag åkte hem gjorde varmchoklad och ska nu ta och sätta mig och plugga fysik. 
 

Kortare än vanligt

T-shirt - BikBok / Klocka - Daniel Wellington / Armband - Edblad

Slutar egentligen halv fem på onsdagar men idag gick jag från skolan halv tre. Kändes lite lagom skönt. Ska bara se till att få svenska uppgiften färdig skriven och inskickad innan dagen är slut. 
 

Födelsedags barn


Nu har vi ätit en jättegod middag och är snart dags för tårta. Min moster fyller år så vi är hos oss och firar henne!

Har inte varit hemma på flera dagar, därav ingen bloggning. 
Va ute mes skotern en sväng idag, första gången för i år! Så himla skönt ute nu, skulle bara vart lite mera snö. 

RSS 2.0