Plenty

Dagens innköp: Jeans - Dr.denim Plenty
Jag och jeans hör egentligen inte ihop tror jag, det finns inga som passar mina långa ben. De ända är de från Dr.denim och jag tror jag har spräckt fyra par på samma ställe.. Måste göra något fel.
Men nu tog jag mig tid att köpa ett par nya svarta. 

Tio minuter träning

Ny duschad och endast iklädd holister kläder (inget jag tänkte på för en nu) sitter jag och lyssnar på musik och läser bloggar. Träningen blev inte speciellt lång för mig, det var test för några yngre tjejer som jag tog hand om i stället.
Lite senare kommer Emil hit, annars händer ingenting spännande kväll. Får hoppas det är nåt bra på tven. 

Motivation

Alla behöver vi insperation och motivation för allt vi gör. Snart är jag igång med min träning igen på heltid, med löpning, konståkning och övrig träning. 
Jag mår så mycket bättre när jag tränar men ibland (läs alltid) är de så himla jobbigt att ta sig iväg. Bara att leta motivation. 

Kissen

Min lilla kisse-katt börjar bli gamal, tror att hon fyller hela sju år i mars. Men jag gillar henne inte mindre för det.
Är mycket imponerad över att hon läs mig fota henne, i vanliga fall attackerar hon bara kameran...

Twins

Igår va de som sagt kalas hos Emil och hans små kusiner va där! Hur söta som hellst måste jag säga. Sist jag såg dom kunde dom inte krypa och nu ställer dom sig upp själva till och med, så duktiga. 
 
Nu ska jag snart in till skolan för att göra sista (muntliga) delen av nationella i matte. Önska mig lycka till nu för det kan gå hur som hellst..
 

Toppen dag

Me today
Kom nyss innanför dörren, ska ta och äta något nu innan jag ska in till stan igen. Där väntar gruppen jag är tränare åt så ska jag och Matilda köra ett fys-pass med dem. Kommer bli grymt kul. Efter det ska jag ut till Emil där det är lite födelsedagskalas. 
 
Skolan har varit toppen, att jag slutade vid ett gjorde inte del hella sämre. Det är jättefint ute, allt känns faktiskt toppen!
 

Birdy

Har nog hittat en ny favorit låt, alla Birdys låtar är super härliga. Men denna sjöng Julija när jag var nere i Slovenien. 
Får mig att längta tillbaka dit ner nåt otroligt! Hoppas att det blir tillfälle för mig att åka tillbaka och hälsa på igen. 

Hjärtat

Var ute tidigare idag och tog lite kort på lite av varje, har varit en sagolik dag. Testade mitt nya objektiv, 70-300, har inte lärt mig det så bilderna är inte superskarpa vilket stör mig lite..
Tror faktiskt att det här är första bilderna på mig och Emil, (i alla fal mer seriösa och tagna med kameran) åt minstånde som jag lagt upp här.
 

Nationella stress

Nu är veckans stress över för mig. Onsdag, torsdag, fredag har varit jobbiga. Massa träning plus att jag pluggade till nationella i matte. Har redan läst färdigt matte 1c och vågar inte ens hoppas på att jag får ett topp resultat på nationella..  Men nu ska vi börja med nästa kurs redan på tisdag. 
 
Idag har jag varit bort till arenan och hunnit med att baka croiassants, och ska snart äta lite lunch. Skönt att ta det lugnt nu på eftermiddagen. 

Lång dag

Sitter och dricker te efter en lång skoldag, vilket alla tisdagar är för mig. Fick dess utom en otrolig huvudvärk efter lunch men som tur är har den äntligen försvunnit. 
Ska nog ta och plugga lite sen också, något man alltid behöver göra.. 
 

Gambia

Har fått önskemål om att lägga upp bilder från Gambia, och självklart kommer jag göra det! Det hade jag tänkt göra annars också bara det finns tid. Jag vill inte lägga upp en hel hög bilder bara för att lägga upp bilder utan de ska vara bra. 
Så jag kommer inte hinna med att kolla igenom, beskära och småfixa med alla på en gång. Det kommer alltså komma upp i omgångar. 
Bilder från hotellet, bodde på Bakuto hotell. Det ligger ca 30 min från flygplattsen i Banjul (huvudstaden) Det är väldigt annorlunda mot andra hotell jag har bott på men det va himla mysigt med ett litet hotell.
Stranden var helt otrolig! Så fint. 
Pappsen försökte ta kort på mig och syster min, jag förstörde vart enda ett tror jag med ett otroligt surt ansikte... Men jag tog lite på henne och dem blev toppen! Har en hel bunt till där hon ser riktigt glad ut!
 
Gambia är ett väldigt mysigt land. (de lilla jag såg) Men det ligger i afrika så alla männsikor är väldigt på och ska prata hela tiden. Vilket kan bli jobbigt ibland. 
Havet hade stora vågor och hyffsat varmt vatten när man väl kom i. 

Hundraåringen

Tog och gick på bio ikväll med Emil hans lillebror och en kompis till deras familj. Blev Hundraåringen som ni ser, faktiskt en himla roliga film! 
 
Nu ska jag bara mysa på hemma och fika lite med mamma då lillsyrran är borta hos nån kompis. 

Ett bra jullov

Idag är det sista dagen av jullovet, imorgon börjar skolan igen. Men så skönt det har varit med några veckor ledigt. Fast nu räcker det så det ska bli kul att träffa alla och få in rutinerna igen.
 
Jag har spenderat dagen hemma och myst med världens gosigaste filt och druckit te. Fick också besök av Sofia, Isak och Kevin en stund. Himla skönt att inte behöva va helt själv hela dagen. 
 

En julklapp

Detta var tänkt som en julklapp men mamma hade glömt bort dem så jag fick dem idag istället. Bättre sent än aldrig. 
Två små cyberchadows i färgerna bloom & crow och en maskara - multi lash. Allt från Make Up Store. 

Grillning

Jag kom hem ganska sent igår kväll, men har haft det såå mysigt uppe i högis. En liten stuga kan inte vara annat än mysigt. 
Tog med mig kameran upp för att testa de nya objektiven. Men självklart tog batteriet slut och jag hade inte med mig laddaren. Sånt känns så onödigt. 
 
Nu på morgonen har jag hunnit med att duscha och sminkat mig. Och snart bär det av ut för att grilla med mamma och moster. 

Tredje januari

Ser jätte trött ut idag måste jag säga, men jag känner mig inte speciellt trött. Förmiddagen kommer bestå av artt bara slappa och börja göra program till en liten tjej som ska börja tävla och sen åker jag upp till Emils stuga. Kommer bli super mysigt. 

Lights

En provbild med mitt senaste tillskott i objektiv-väg. Så himla bra!
 
Har haft en heldag med Emil, Sofia och Isak på stan idag. Rea är aldrig fel. Blev faktiskt en hel del inköp, vilket behövdes då jag sellan är på stan och handlar. 
 
Ska försöka hinna med att ta kort på några av mina julklappar till veckan. Vet själv hur kul det kan vara att se andras julklappar. 
Sen blir det nog ett inlägg med shopping också. 
 

Nytt år

Alla har säkert redan ledsnat på allt tjat om att det är ett nytt år, att de kommer bli det bästa hittills osv. Men det stämmer. Det är ett nytt år och självklart hoppas man på att det kommer bli det bästa hittills!
 
 

Arlanda klockan tre


Efter en vecka i Gambia utan wi-fi är jag hemma i Sverige! 
Tolvslaget firades på flygplanet ovanför Paris, och nu hoppas vi på ett toppen 2014. 

RSS 2.0