Söndagmorgon

Godmorgon! Det är söndag och jag vaknade vid nio, vilket för mig är ganska sent. Men blev besviken så fort jag kom på att det har ställts om till sommartid. Alltså vaknade jag redan vid åtta. 
Trotts de har jag ätit en god frukost och ska snart ta en lååång skön dusch. Älskar dess söndagar. 
 

Mys med katten


Åkte från Emil idag, så jag sitter hemma och kikar lite på youtube innan de är dags för tven. Elsa ligger i mitt knä och halv sover, så otroligt mysigt. 

Helg

En av favorit tröjorna just nu, från Holister
Det är helg! Känns riktigt skönt, hade lektion i 45 min och sedan ner på stan en sväng innan jag gick och mötte Minna, Jonas och Marcus. Sen gick vi och kollade på föreningsbandyn som vara ur tråkig. Hade lite högre förväntningar på den faktiskt. 
 
Snart hämtar Emils mor mig så jag blir där delar av helgen i alla fall. Riktigt skönt. 

Träning

Slutade väldigt tidigt idag så jag hade tid att åka hem och skriva på en samhälls uppgift innan de är dags för träning. Så det är vad jag gör just nu.. inte de roligaste men de funkar. Har skjutigt på de i flera dagar och de ska vara inlämnat imorgon, typiskt mig. 
 

Tv tittande

Ni som käner mig vet vilken mat/bak nörd jag är. Och ikväll är det finalen (tror jag) av Sveriges Mästerkock, och självklart kikar jag på det. Innan dess ska jag hinna med lite plugg och ta en dusch. 
 
Är inte super stor variation här på bloggen längre, insperationen är inte på topp och tiden räcker inte till nu när det bara är tre månader kvar av första året på gymnasiet. Så galet fort det här året har gått. 

Braid

Vissa dagar är bättre hårdagar än andra. 
Våren är här nu känns de som! (på riktigt denna gång hoppas jag) Har varit så himla fint väder idag, vilket gör att jag känner mig super pepp på de mesta måste jag säga. Fast att det är lite som måste göras i skolan.

Lördag SKF

Känns nästan lite träkigt att behöva vara inne när det är sånt här vårväder ute. 
Det är andra dagen på SKF Trofén idag, igår höll det på till halv nio och ikväll minst lika länge. Så dagarna blir galet långa, men det är kul att titta på några av sveriges bästa åkare. 
Jag har gjort mig i ordning nu och ska snart åka in till ishallen. Så ni vet vart jag är hela dagen. 

Åter igen på väg till ishallen

Känns lite tråkigt att veta att säsongen snart är slut, har vi himla tur har vi någon vecka kvar. Men nu ska jag in till arenan/ishallen och köra genrep inför invigningen av SKF Trofén. 
 

Plugg

Här sitter jag med nymålade naglar och förösker komma på något vettigt att bidra med till vårat grupparbete i samhällskunskap. Men det går nog bra bara jag får en kopp te. 
 
 

Vakna upp till snö

Då va det ny vecka igen. Vaknade upp till ett vitt fönster, det har snöat drykt 20 cm inatt. Jag som trodde (och hoppades) att vi skulle slippa snön och få en fin vår. Får vänta lite till på de verkar det som.
Förövrigt är det tävling i stan i helgen, SKF Trofén. Kommer bli så sjukt kul att få se alla elitserie åkare. Man blir taggad till tusen att gör att sitt bästan sen i höst. 
Men idag är det måndag och skolan börjar 11.15 efter det blir det träning!

Beautiful

Har haft ett enormt shopping sug senaste veckorna.. Måste bero på att det är vår. Hittills har jag kunnat hålla i pengarna, men får se hur länge det fugerar.
 
Emil åkte tidigt i morse (tio är tidigt en söndag) seden har jag plockat på rummet och bakat. Lugnt med andra ord.
 

Fin-frukost

Det är lördag förmiddag, tidigare idag har jag ätit en riktigt god frukost! Alltid lika mysigt att äta e långfrukost med familjen. Som ni kanske vet är frukost mitt favorit mål på dagen. 
Senare idag tror jag att de blir en sväng till Sofia som har opererat knät, måste se efter henne lite. ♥

Loreal

Tog mig äntligen tid att köpa ny ansiktstvål, inte för att de tar lång tid men jag tycker det är tråkigt.. Slutade med denna ovan från loreal, får se om den funkar bra på min hy. Den senaste jag haft va inte den bästa..
 
Tävlingen i helgen gick inge bra alls för min del, hade hoppats på att få avsluta säsonen på topp. Och det va även sista tävlingen med mitt program, dräkt osv. Känns lite tråkigt men ändå roligt att få ett nytt och fräscht till hösten. Hade i alla fall en toppen helg i Umeå med tjejerna!
 

Myser

Ligger i sängen och slöar i min ensamhet för första gången det här sportlovet. Riktigt skönt är der måste jag säga.
Ska fixa frukost och sen ska jag packa allt jag behöver ha med mig till Umeå. Åker dit i eftermiddag för att tävla i helgen. Är super taggad för jag har missat nästan alla tävlingar denna säsong. 
 
 

Skidor


Fjällen va toppen bortsätt från att de knappt fanns någon snö.. Men vi hade de mysigt i stugan ändå. 
Igår kväll när jag kom hem åkte jag och syrran in till Ladängen på frösön och åkte årets första slalomåk för min del. Lite lite snö där också och jag fick sinnessjukt ont i fötterna.. Men kul va de och jag har träningsvärk i benen idag. 
Snart ska jag in och få lite massage och sedan hem och packa upp väskan. 


Mot fjällen

Snart åker jag med Emils familj upp fill höglekardalen och deras stuga. Kommer hem någon gång på tisdag, kommer nog inte komma upp något inlägg under tiden jag är där. Men bilder kommer jag ta. Blir nog supermysigt de där!
Nu ska jag se till att jag packar allt jag ska ha med mig, duscha och fixa naglarna.

RSS 2.0