Skolan dödar mig snart

Jag är ingen som i vanliga fall gnäller över skolan, tycker egentligen de är ganska kul. Men nu alltså! Hur mycket som helst som ska göras, prov i massor och två inlämmningsuppgifter innan jul. 

Sen jag kom från skolan har jag suttit med svenska uppsatsen, går ju ganska bra. Gick nyss och fixade en kopp te så nu ska jag fortsätta igen med Miss Li på högsta volym. 

 


Skaparen av Alice i underlandet

Sitter fortfarande och skriver. Är så otroligt noga med att allt ska bli perfekt att jag knappt kommer frammåt! Men framsidan är i alla fall klar, gjorde den igår (då mitt PS funkade :o ) och den blev nästan som jag ville faktiskt. Skulle velat ha en oval ram. Måste fortsätta så jag blir klar nån gång..

Blir en rolig eftermiddag

Fy vad kallt det är ute idag, har vart över  6 minus grader! Mina tår, min näsa och öronen är isbitar efter att ha gått hem från skolan. Otroligt. 
Gick förbi ICA på hemvägen, och nu ska jag banne mig skriva på svenskan. Har inte fått ihop mycket på de dokumentet inte.. 

Senaste från min instagram

Följ mig på instagram 

Svar : iPhone


Te kan rädda en dag

Hemma från skolan, helt vanlig dag bortsätt från att vi har haft vikarie på alla lektioner utom sista. Ganska chill. 
Nu sitter jag och dricker te samt skriver på en svenska uppsatts som måste bli färdig innan fredag. Har lite smått panik! 

My iPhone 5

~Min fina~
Det är alltså saken ovanför som har tagit min tid. Jag är så otroligt nöjd med mitt köp. 
Ska försöka blogga som vanligt, men som sagt de ät inte lika kul itan PS. Blev dock tipsad om pixlr.com. Den avancerade sidan (editor) är ett försök till kopia av PS. Så det kan nog funka ett tag. 

Hjälp mig nu

Godmorgon, nu på morgonen har jag vart inne i ishallen och tagit tränar bilder. Tror faktiskt att dom blev ganska bra :)

Jag behöver eran hjälp, är de nån som vet ett bra gratis fotoredigerings program?! Skulle va väldigt tacksam om jag fick hjälp!


Sorry

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggar så mycket. Men av nån anledning kan jag inte använda mitt PhotoShop vilket gör att jag inte kan fixa till mina bilder. Och då tycker jag inte alls att de är lika kul faktiskt. Min blogg är ju mycket bilder.
Men nu har jag ju min iPhone så jag ska göra mitt bästa ändå. Och så ska vi försöka fixa mitt PS.

Läskig prick i mitt öga..


Inspiration - Cozy


Jag är upptagen resten av kvällen

Är så obeskrivligt glad! Tack till mig själv som köpte denna till mig själv.


Vill ha detta i min garderob


Plugg

Datorn har krånglat hela tiden sen jag kom hem. Har inte velat koppla upp sig mot internet..
Va i alla fall inne i stan och kollade på gymnasieskolor idag, hela dagen. Sen gick jag och några kompisar på stan, provade lite kläder och fikade. Mysigt. 
Nu ska jag göra lite läxor och måla naglarna. 

Cozy time

~Trivs~
Har suttit med en svenskauppsats ett tag. Så nu tycker jag att jag förkänar att få sitta och bara mysa i mammas fleecetröja, lyssna på musik och läsa Vecko Revyn. Ibland är allt bara jätte bra.

Gjorde min dag!


Me today

Har vart hemma nu ett tag, sitter och lyssnar på grym musik. Ska ta och ställa mig och stryka, finns hur mycket som hellst som är nytvättat så de är bara att börja. 
Sen så ska jag sätta mig med lite skolarbeten efter middagen, finns så mycket att göra. Behöver få det gjort. 

Godnight

~Myser~
Säger godnatt till er, ska ta och lägga mig och läsa lite nu. Måste hinna med att läsa ut denna bok på typ två veckor samt skriva ett författarportrett på författaren. Fast boken är ganska bra. 
 

Choklad med blåbär och vit choklad

~Jag skulle ljuga om jag sa att dessa inte blev goda.~
 

Glad tjej

Känns bra att ha skickat iväg denna beställning nu, några julklappar är det och även nåt till mig själv. 
Nån som kan gissa vad jag har beställt? Publicerar inga kommentarer på detta inlägg.

Skulle inte tacka nej till dessa fyra


Rolig dag

Nu är jag hemma efter att ha varit hos Emil och åkt traktor hela dagen. Ska snart ta och äta samt baka lite hade jag tänkt. Sedan måste jag duscha för mitt hår luktar kossa. Fattar inte hur jag, bara jag lyckas med de varje gång jag är där.. 
Visar er resultatet av bakningen sen. 

Nu är jag tillbaka

Som ni nog märkt har jag inte bloggat på några dagar, de beror på att jag har haft fullt upp och inte ens hunnit starta datorn. Men nu är jag tillbaka, och är mer peppad än någonsin för att blogga igen. Kommer bli bar detta. 
 
Nu ligger jag i sängen och myser, ska nog snart gå upp och äta lite frukost. 

Sådan är jag

Att det ska vara så otroligt svårt att göra de man ska! Hade trettio saker att göra när jag gick hem från skolan och jag har fortfarande inte gjort något av de. Hur svårt kan de va egentligen? Är alltid så här, blir less på mig själv..
Sitter och lyssnar på musik istället.

From LUSH

Detta ska jag nog se till att inhandla nästa gång jag kommer till Stockholm. Vilket nog blir runt nyår. Lip Scruben har en kompis och den luktar så sjukt gott! 

Tekniken skulle vara roligare

Nu bör jag sätta mig och skriva på teknikuppgiften. MEN svenskan går före (såå mycket tråkigare) har ju prov imorgon. Och jag kan inte speciellt mycket.. Bara att sätta igång.

Gymnasium

Va inne och kollade på Östersunds fristående gymnasium idag, media på JB verkar riktigt roligt faktiskt! Men jag ska söka ett annat gymnasium i första hand. Sen tror jag att de kommer sluta med NA för mig eller SA. Får se hur det går med de. 
Men nu ska jag snart in till stan och fixa mina "nya" skridskor, kommer bli så roligt att testa dom på torsdag. 

Ingen fotbollsgalan

Hemma efter en rolig träning med våran svenska tränare! Faktiskt skönt att kunna komunicera ordentligt med sin tränare. 
Nu ska jag sätta mig och plugga svenska och kanske börja skriva lite på teknik uppgiften. Blir nog ingen fotbollsgalan för mig ikväll, inte speciellt intreserad av det faktiskt.

Vecka 46

Måndag morgon, ny vecka.
Börjar inte skolan fören 8.45 så jag fick lite tid över att skriva, vilket är riktigt ovanligt. Ska i alla fall snart åka till skolan. När jag är färdig där ska jag in och träna, riktigt kul!
 

hemma igen

Ni kanske har märkt att jag inte bloggat nåt i helgen, men de är för att jag tror jag har nån bugg i kameran på telefon så den sänder av sig hela tiden. Blir less.
Men nur jag hemma, har dock ingen dator så jag kan inte blogga som vanligt än. Kommer ha dator efter middagen idag.

Men nu ska jag ta en lång dusch.

Leksand nästa

Så nu är  jag nog påväg till Leksand, har faktiskt aldrig varit där förut. Så de blir kul, dock är jag lite små nervös över just det. 
Har med mig mammas internet för att jag ska kunna kolla på x-factor ^^ Hoppas på att jag får tid över för att blogga också. 
 

Stress!

Har så mycket att göra ikväll!
· Packa
· Laga min nagel (jag vet att det låter både konstigt och äkligt men kommer göra så ont om jag klipper bort det trasiga)
· Tvätta sminkpenslarna 
· Ladda kameran
· Måla naglarna till tävlingen
· Försöka hinna med att fixa nåt tidsinställt inlägg, åker ju till Leksand imorgon och tävlar. Ska bli så kul! 
Kommer ha musiken på högsta volym hela kvällen. 

Taylor Swift

Hon har alltid varit en av mina favoriter, dock har hon inte släppt så mycket ny musik vilket har gjort att jag inte lyssnat på hennes låtar. MEN den 22:a oktober släppte hon ett helt nytt grymt album! De som stör mig är att det inte finns på Spotify.. Hoppas det kommer upp där snart, annars blir det inte att man lyssnar på låtarna. 

Utanför mitt fönster kl. 17.28

~Vackert~

Sleepy

Så här har jag sett ut idag
Vad har hänt med vädret?! Låg vaken inatt och trodde att taket skulle blåsa av och huset bara skakade, blir oftare och oftare det är storm här.. Så nu har det blåst omkull tre träd igen.
Men eftersom jag inte fick sova något inatt så är jag riktigt trött. Har varit det hela dan, så nu ska jag göra nåt så ovanligt som att lägga mig och sova. Mitt på dagen
 

Red lips


Gratulerar

Idag är det den 6:e November vilket betyder att denna fina tjej fyller 15 år. Grattis till dig Ida, hoppas du haft en bra dag! ♥

Äntligen

~Så har jag gått omkring idag~
Nu har jag och pappa fixat tid till att fixa mina "nya" skridskor. Så jag ska in nästa tisdag, kommer bli grymt att kunna åka med dom sen. 
Skolan va inte så jobbig idag heller, va och pratade med studievägledaren (blev inte jätte mycket klokare, fortfarande lite beslutsångest) och så har vi fått igen två prov som såg bra ut. 
 
 

Från i fredags

Några av bilderna, tänker inte direkt på att ta kort när jag har så kul som jag hade. 
 

Älskade ishall

Första skoldagen efter lovet avklarad. Inte så himla jobbigt, nästan lite roligt. Dock skulle jag ju hellre ligga hemma och sova men men..  Är ju knappt sju veckor innan det är jullov igen (och betygs dags)! 
Ska få i mig lite mat nu och sen ska jag åka till ishallen och va tränare samt träna lite själv.

Fint från Monki


One Direction

Så fina pojkar!

Har det bra

~Frisyren jag brukar ha på tävling~
Kom hem för två timmar sen, har hunnit med att duscha och ta bort mitt nagellack. Så nu sitter jag och lyssnar på underbara Lana Del Ray samtidigt tittar jag omkring på massa skönhelts produkter som jag gärna skulle vilja ha.. 

Mot nälden

Sitter i bilen påväg till nälden, är mini träningsläger där så jag blir där tills imorgon.
Vi hade riktigt riktigt roligt igår kväll, kom hem vid tolv så jag orkade inte starta datorn. De kommer nog upp lite bilder på söndag när jag är hemma igen. 


Nu ska vi ha kul!

Fixad och färdig för att åka till lotten och äta middag med mina vänner. Kommer bli en bra kväll de känner jag på mig! 

Vi kan

Sofia kom hem till mig och väckte mig vid tio. Sen for vi in till stan och handlade mat, vuxen poäng. Jag har också kommit på hur dyrt mat faktisk är sjukt... 
Nu är mamma inne och hämtar syrran som har åkt buss från Hammerdal typ helt själv. Duktig hon är. Och jag ska nog hoppa in i duschen och stå där ett bra tag. 
Ha de bra. 
 

Mys kvällsfika med mamma


Triss

Så nu är jag hemma från stan. Tog ett bra tag, men har haft så jäkla kul. Både jag och mamma fick jordens skratt attack inne på Cubus, har aldrig hört mamma skratta så mycket. Nästan så man kännde hur alla kollade på oss.. Men kul var det. 
Fick i alla fall med mig tre par trosor hem, men älskar färgerna! 

Just nu


Första November

Godmorgon. Vaknade klockan tio till ett alldeles tyst och ensam lägenhet. Syrran är borta och mamma jobbar. Lite mysigt faktiskt att va själv på morgonen. Så nu sitter jag och dricker en blåbärs smoothie och ska åter igen göra ett försök till en ny design. Önska mig lycka till.

RSS 2.0