Fabric

En hel massa tygprover från TailorStore
 
Kom inte hem förrän vid klockan tre inatt då va jag hur trött som hellst och somnade på direkten. Och jag fick inte sova så länge jag ville i morse heller, va tvungen att vara i ishallen vid elva. Så då va det bara att kliva upp.
 
Men nu är jag hyffsat pigg och sitter och kollar på tygprover, ska beställa en skjorta men vet inte riktigt vilket tyg jag ska välja. Nåt kommer jag nog fram till. 
 

Kroatien


Ett gäng bilder från dagen
Idag va vi ner till Kroatien igen, va ute till Krk och lite så.  
Tog också en sväng till shopping centret med pappas kompis dotter. Riktigt kul det! 

Nu lär det snart bli mat och massa prat och skratt. 

Slovenien

Från instagram @jenniferdwt
Har haft två super dagar i Slovenien! Idag va vi i Kroatien av sväng också och kollade på lite tennis. Super kul. Har tagit en hel massa bilder, de får ni se sen. 

Ska fortsätta ha det bra så får ni ha det med! 


Godnatt


Efter en hel dags bilåkande är jag äntligen på flygplatsen, eller ja i en säng på hotellet bredvid. Sover här inatt för flyget går redan klockan halv sju. 
Är så taggad för den här resan! 

Som ni kanske förstår kommer jag inte lägga all min tid på att blogga under dessa dagar. Men jag lämnar er inte helt utan uppdatering. 
Kommer slänga in ett inlägg ibland (målet är ett per dag minst)


Packning


Har precis packat färdigt det mesta, bara lite saker som ska ner imorgon. 
Så nu sitter jag och kollar på hela Sverige bakar vilket är ett av mina favoritprogram just nu. 


Plugg

Klockan är ett och jag har hunnit med skola och plugg med kompisar i biblioteket idag. 
Skolan bestod av bara två lektioner, först spanska prov och sen svenska redovisning. Bara "jobbiga" saker, kände mig lite lagom pressad och nervös när jag åkte till skolan igår. 
Nu sitter jag hemma och pluggar lite mer, har fysik prov på fredag. Känns som om det kommer kunna gå bra (!)

Slovenien - Venedig - Croatien

På lördag sitter jag och pappa på ett flygplan ner till Slovenien! Ska även besöka Venedig och Croatien då det ligger väldigt nära. 
Vi kommer vara där nere i fem dagar och ha en liten bil och bo hos en av pappas kompisars. Kommer nog bli grymt kul.
 
 

Honeymania

Lip Balm Honeymania - The Body Shop
 
Det börjar bli vinter och mina läppar blir som vanligt hur torra som hellst. Och jag behövde ett bra lip balm, eftersom att body shop har (enligt mig) dom bästa tänkbara, så va jag tvungen att gå och köpa ett nytt. Denna gång blev det de på bilden ovan. Perfekt. 
 
 

Mysmorgon

Tröja - BikBok / Shorts - Holister 
 
Hela morgonen har jag bara myst och tagit det lugnt. Vaknade vid åtta och låg kvar i sängen och kollade på Desertmästarna (känndes alldeles för tidigt att gå upp åtta en söndag) Sen kom mammsen och "väckte" mig då frukosten va framdukad. Mysig morgon.

Min MacBook

MacBook Pro
 
Har haft min MacBook några månader nu och jag gillar den bara mer och mer. Ända "problemet" är att det är en buckla i den efter att pappa tappade datorn när han hade den... Annars funkar den super!
 

Snowing


Visst är det mysigt med snö, men då ska de va slutet på november inte mitten av oktober! Som tur är kommer de här snart att smälta bort. 

Har varit hos pappa ovh bakat hela dagen, riktigt mysigt. 

Nu har man gjort detta också

Gissa vad jag har lyckats med?! Jo jag började helgen (oh ja ni läste rätt) med att ramla i trappan på bussen när jag skulle kliva av och skrapade armen. Satte mig på nedersta trappsteget med benen rakt ut. Lite lagom pinsamt sådär.. Men vafasen jag överlevde nog inget folk kommer kolla snett på mig för. 
 
Känner mig helt seg i huvudet för jag är förkyld.. Inte super kul men får ta det lugnt så blir jag nog frisk snart.

Hår problem..

Jag har nästan inte gjort något med mitt hår sen jag kom hem från Turkiet förra sommaren då jag blev lite blondare. Men nu så börjar min utväxt bli ganska ful och jag sak ta och göra något med färgen. Lite mörkare och mer lik min riktiga. Har dock inte bestämt mig hur jag ska göra.. Ombre, slingat eller nästan helfärgat?
 
Får fundera över hur det ska bli, kommer nog färga det på lovet eller veckan efter. (om det finns tid dvs.) Känner ingen jätte brådska men vill göra något nu hellst! 

Candy


Hur många gånger har jag inte varit i övik? Men aldrig tagit mig tid att stanna på Candy Corner, men i helgen blev det att vi gick in där innan vi åkte hemåt. En helt rosa/lila affär med godis, va helt okej att gå där och plocka godis! 


From last week

 

The Body Shop

Dessa två fick jag av min söta kille när han kom hem från Cypern i början av veckan. Han vet vad jag gillar och använder. Perfekt till vintern och så behövs det efter mina utlandsresor för att hålla färgen. 
 
Så nu tror jag att jag är uppe i sex stycken.. Kan nog aldrig bli för många!
 

En helg i ö-vik

Det har varit en riktigt bra dag idag, hade 40 min fysik och sedan va det bara att åka hem igen. Så nu är jag hemma, har börjat packat till ö-vik och ätit lunch. 
 
Om sisådär 2 timmar kommer min moster och hämtar min så ska jag sedan vidare med konståknings gänget till ö-vik för säsongens första tävling. Kommer blir kul men förväntningarna är inte jätte höga. 
 
 

Garnier

Garnier BB Cream for combination skin - Light
 
Hösten har kommit ordentligt vilket märks på flera sätt, ett av dom för mig är att hela jag börjar blekna. Och då framför allt ansiktet vilket gör att min BB cream är för mörk. Så igår gick jag och innförskaffade mig en i färgen light istället. Lite för ljus men då kan man ju blanda med den gamla! Toppen.
 

Smink

Te och youtube videor
 
Nu börjar halloween närna sig och det börjar finnas massor av sminkningar osv. på youtube. Vilket är det jag ägnar mina kvällar till just nu. Dock vet jag inte om det blir någon halloween-fest för min del men det är kul att se hur duktiga människor det finns!
 
 

9 kvadratmeter kan bli mysigt

Små detaljer från mitt rum, har blivit en del förändringar idag

Har pysslat på inne i mitt rum hela dagen, en ny säng har vi burit upp, satt ihop ett nattduksbord och skruvat upp en hylla. Är super nöjd med resultatet! Ska försöka få några bra bilder på helheten nån gång i veckan (förhoppningsvis).

Söndagsmys

Godmorgon på er! 
Doftljus är perfekt på hösten och vintern, och jag tror jag har hittat en av mina favoritdofter i höst. Pumpa. Luktar riktigt gott. 
 
Jag hade tänkt att ligga i sängen och fixa lite med datorn och kolla lite youtube innan jag går upp.

Påväg hem från Sundsvall


Är trött som tusan, taggar för sängen när jag kommer hem! 

4 Oktober

Ica hade väldigt söta kanelbullar såhär på kanelbullensdag. Rosa bullformar och rosa pärlsocker. Det är ju faktiskt inte bara kanelbullensdag det är även oktober vilket är bröstkansermånaden. 
 
Dagen till ära har jag fått i mig två bullar, måste nog vara bästa dagen på året..

Fredag och Sovmorgon

Sovmorgon är omtyckt från min sida. Sitter nu och äter frukost och ska inte in till stan förrän om en timme.
 
Funderar på att gå och fika kanelbulle med några kompisar efter skolan, det är ju faktiskt kanelbullensdag idag!

Grattis till min fina vän

Halvlång skoldag, har också hunnit prova en hel massa löparskor efterråt, men inte hittat några jag fastnat för. Sen bort till Sofia och firat henne då hon fyller 16 år idag. Grattis till henne som också är stor nu!
 
Nu ska jag nog ta och lägga mig snart, inte för att jag egentligen behöver utan för att jag är trött. Börjar nämligen halv tolv imorgon. Skönt. 
Godnatt.

Balett


Efter en åtta timmar lång skoldag med bl. fyra timmars matte och fysik hann jag vara hemma i 45 min innan det var dags att sätta sig på bussen igen. Är påväg in till stan för att träna balett i en timme, känns som att jag har missat jätte mycket av den men det ska förhoppningsvis fungera ändå. 
Kommer bli bra det här!


Daniel Wellington

Jag har länge velat ha en Daniel Wellington klocka, och nu funderar jag på att köpa en. Men jag vet inte vilken färg?! Jag vill ha själva klockan i roseguld de vet jag, men armbandet. Vilken av dom ovan tycker ni är snyggast? 1, 2 eller 3? Tacksam för hjälp 

1 Oktober

Favorit plaggen just nu Tröjan från Bikbok och träningsbyxorna från Stadium
 
Sitter på golvet (älskar golvet) och lyssnar på musik samtidigt som jag kollar igenom lite bloggar. Klockan är redan mycket fast än jag bara kom hem för en timme sen, långa tisdagar för min del..
 
Förövrigt har vi kommit in i oktober! Oktober löften kommer komma upp.
 

RSS 2.0