Sjukling

Fick lov att gå hem från skolan idag för att jag började känna mig sjuk, och så var det, har nu drygt 38 grader i feber. Inte jättemycket vilket är skönt så jag fungerar och kan ta och plugga till fysikprovet på fredag. Missade ingenting heller vilket är ännu skönare. 
Ska ta med lite vatten och lägga mig på altanen och sola för det är hur fint väder som hellst. 
 
 

NuMe Lustum

Paketet från USA inehöll denna locktång från NuMe, deras Lustrum som är en 5-i-1. Har länge haft ögonen på denna men den är så jädrans dyr, men jag fick ett otroligt erbjudande på den så jag tog och klickade hem den.
Fick hem den i slutet av förra veckan så frakttiden va inte ens på två veckor, toppen. Har redan använt de ett par gånger och är suuper nöjd med den. 

Göteborgsvarvet 2014


Nu sitter jag på första tåget påväg hem igen, har haft det himla bra nere i Göteborg dessa dagar. 
Tanken med hela resan va att springa Göteborgsvarvet på 21 km. Utan direkt träning tog jag mig runt på en helt ok tid. Tog mig 2 timmar och 49 minuter vilket jag är supernöjd med, och jag tyckte inte de va speciellt jobbigt heller! Medaljerna va jättefina i år och jag ska definitivt börja samla på dessa kommande år. 

Nu väntar några timmars tågresa och mer plugg. 

On my way

Klev upp klockan kvart i fem i morse för att sätta mig på tåget ner mot stockholm och sedan vidare till Göteborg.  Nu sitter jag på andra tåget och har ca 1,5 timmar kvar tills Göteborg. Har gått så sjukt fort ner denna gång, fått ett av två skoljobb färdiga och läst en del. Och så finns det internet på tågen nu, känns bättre att ha de på datorn än att använda telefonen.

Plugg

Sitter åter igen med en samhällsuppgift som är riktigt svår att förstå sig på. Så jag har det jag gör ikväll.. Ska hinna med en löprunda ikväll också innan helgen då jag åker till Göteborg. Är så taggad på de för jag har inte varit där på flera år vilket är konstigt för jga har släckt där nere. Kommer bli toppen. 
 

Countdown

Närmsta månaderna är de så mycket jag ser fram imot. Nästa helg åker jag ner till Göteborg, sen blir det Paris med familjen (och farmor!!). I mitten på juni flyger jag och Sophia ner till Stockholm och går på min livs första konsert och som alltid fyller jag år i slutet på juni.
Känns som en toppen vår/sommar!
 

Söndagseftermiddag

Snart är helgen över, lite tråkigt måste jag säga men de känns ändå inte helt hopplöst att gå till skolan. Det är bara fem veckor till sommarlov, och nästan inte en ena hel vecka för min del. 
Nu ska jag ta och dricka lite kaffe och hoppas på att min huvudvärk går över så jag kan läsa ut Divergent, har en uppgift om den som ska va inlämnad i veckan. 
 

Over excited

Detta urgulliga mail fick jag tidigare i veckan, en rosa tingerling från Nume. Beställde där ifrån i början av maj så nu väntar jag på att få hem det i brevlådan. Dock kan de ta en himla tid eftersom det ska hela vägen från USA.
 
Har skrivit två svenska nationellaprov i veckan, i övrigt har det varit lugnt. Har mest läst Divergent på engelska, tar sin lilla tid men snart är jag färdig och då ska jag kika på filmen!

Kattutställning

S* Hot Stuff Princess Sofia
Midnight Oil

Åkte in till stan och kollade på kattutställningen som är i helgen. Så himla mycket fina katter det finns. Pappa tog lite bilder på några av katterna, den första är på en Sebirisk katt. De andra är på våran kompis Marias bengaler. Superfina! Fick ta ut hennes minsting som va med, tror han bara var fyra månader. Ville hellst ta med honom hem.. Jag är helt klart en kattmänniska.
 

Flowers

Försöker skaffa mig lite sommar feelings trotts att det snöar till och från ute..
Har hunnit med att åka till mamam idag. Himla skönt att ha henna hemma nu igen! Har också passat på att toppa mig, hade hunnit blivit lite väl slitet. 
 
Eftersom att mamma är mer eller mindre handikappad nu så ska jag ta och fixa lite mat, blir nog kycklingwok. Alltid lika gott. 

Nytt och fräscht

Nu ligger min nya design uppe! Har haft samma i över ett år, så den va jag väldigt väldigt less på. Lite nytt och fräscht till våren. Är himla nöjd med den här. 
Ser ni inte det nya? Uppdatera sidan. 

Fredags frukost

Nu först blev de frukostdags för mig, fick bli äggröra och bacon eftersom det är fredag och ledigt. 
Har inga direkta planer för idag, får se vad de slutar med. Fundera på att lägga upp en ny design här på bloggen som jag gjorde för över en vecka sen.
 

RSS 2.0