Helg

Har det supermysigt uppe på mitt rum med en kopp te. Har köpt ett nytt te (de andra har tagit slut..tyvärr), denna gång blev det blueberry muffin. Rktigt gott enligt mig. 
 
Annars så är det ju helg! Men inte får jag sovmorgon för det inte.. Ska in till ishallen imorgon bitti och hjälpa min tränare snäll som jag är. 

Tisdag kväll

Bilderna är några veckor gamla
 
Ikväll blir det en massa te och plugande för mig, ska också förbereda kläder för imorgon då vi kör genrep inför öppethusdagen i nya ishallen. So exited! 
Vädret är dåligt och det blåser otroligt mycket så de känndes helt okej att sitta inne, dricka te, plugga och lyssna på ovädret utanför 

Look who´s back

Igår var jag och hämtade ut min telefon, eller min och min jag fick en helt ny. Ingen är gladare än jag, efter ett år med min iPhone 5 har jag fått en ny, som dessutom fungerar. 
 
Dessutom jag jag äntligen fått serienummret till mitt PS så nu är även det instalerat. Kändes passande med lite roliga saker nu när jag har en hel massa i skolan. 

Lite uppdatering

Lovely cat 
 
Jag mår bättre och bättre! Tackar för det. 
Vad har jag gjort senaste vecakn då? Inte mycket faktiskt. Men jag va på premiären av Catching Fire (!!) då visades även The Hunger Games innan vilket va tok bra. Måste säga att jag älskar dessa filmer, de försat Minna sa efter filmen va att hon inte ville se nästa film. På grund av att boken är "hämsk" somglig osv. 
Har ni inte sätt filmerna, titta på dom!

I soffan

Jag kommer nog inte uppdatera så mycket nu, mår som sagt inte toppen och det blir inte bättre. När man konstant mår dåligt är bloggen inget man prioriterar först, de jag gör är att sitta i soffan och kolla på tv. (typ de ända jag klarar av delvis)
Kommer självklart uppdtera lite ibland och så fort jag mår bättre kommer det övergå till vanlig uppdatering!
 
 

Mitten av vecka 46

Har haft en hel massa för mig de senaste dagarna, men jag vet att ni förstår att skolan tar en massa tid för mig. 
Lämnade in min telefon på lagning idag, batteriet är helt knas, hoppas att jag får tillbaka den snart! Men så länge har jag lånat en iPhone 4 av Sofia så jag lär klara mig. Himla tur de. 


Farsdag


Tröjan är från Stradivarius 
Idag är det farsdag! Men min kära far är inte hemma utan i Sthlm, så jag får gratta honom lite mer när han kommer hem igen. 

Vaknade väldigt sent imorse, åt en lång frukost och den gick jag en sväng med mamma. Himla skön dag. 


Mysig eftermiddag

Sitter hemma och kollar på hela Sverige bakar eftersom att jag missade det i torsdags. 
Och det är ungefär det jag har gjort sedan jag kom hem efter att ha varit på 1 års kalas. Mamma och syrran är inte hemma än men dom kommer nog sart och då blir det mat. 
 

Traveling

Jag älskar att resa! Och jag räknade vilka länder jag varit i, kom fram till att det är 14 st (om jag inte missat nån), och aldrig två ggr i samma land. 
Men två ställen jag verkligen vill besöka så är det Paris och New York. Hoppas på att vi kan åka till dessa ställen snart. 

Loc-Yee & Elly

Loc-Yee på första sidan i tidningen Östersund, ni anar inte hur glad (och lite stolt) jag blev när jag såg det! Och när jag bläddrade igenom tidningen hittade jag Elly på en stor bild också. Fina flickor ni. 
 
Som atrikeln säger, snart får vi börja träna i nya Östersund Arena. 

Grattis till Minna

Igår skyndade jag mig hem efter skolan för att duscha och sen åkte jag in till stan igen och grattade Minna som fyllde år i torsdags! Hade det himla mysigt där med godmat och sällskap. 
 
Jag trodde ju att jag hade börjat blivit bättre (skrev det tidigare i veckan) men jag hade fel, igår kväll när jag kom hem mådde jag skitdåligt och somnade efter mycket om och men vid fyra.. Men jag är som jag är så jag sov fyra timmar och åkte sen in till skolan till tio. Som tur va hade vi en väldigt kort lektion och slutade redan helv elva. Otroligt skönt. 

Kort dag

Min webcam bestämde sig för att vara snäll nog att fungera idag
 
Idag va jag inte på skolan längre än till klockan två, skönt att sluta tidigt. Så jag och pappa fixade en sak på banken innan vi åkte hem. 
Nu sitter jag och pluggar engelska och samhälle (inte favoriterna) har prov i båda ämnena imorgon. Men ska snart ta en paus och dansa balett en timme. 

Måndag

T-shirt - Gina Tricot / Kofta - Anne Christine (köpt i Slovenien) / Jeans - Dr.denim / väska - Ebay (finns på DM retro)
 
Har inte mått toppen de senaste dagarna, vet inte vad det är men ska ta och kolla upp det så fort jag kan. Lyckligt vis har det vart nästan helt bra idag vilket är väldigt skönt. 
 
Förövrigt gick det himla bra på träningen idag, då blir det extra roligt att träna! 
 

Strawberry Cubcake

Nytt te Green te - Strawberry Cupcake
 
Tet tog slut igår så då fick vi köpa nytt, valet va inte speciellt svårt när jag såg att detta fanns. Alla tre verkar så goda, ska försöka testa allihopa. Detta var i alla fall ett himla lyckat köp! Förväntningarna på de andra två soterna är enorma. 

Lördagsmys

Har varit i köket större delen av dagen och fixat. Bland annat gjort en jättegod efterrätt tills ikväll då några grannar kommer hit och äter middag. Tycker det är kul med lite "fest" eller vad man ska kalla det, sällan det något sånt hemma hos oss. 
Kommer bli en rolig kväll. 
 

November

Det är redan andra november! Va tiden går fort. 
Men det betyder också att det snart är jul, vilket nästan är den bästa tiden på året. Men i år är jag inte hemma över jul och nyår... Kommer sakna julafton hemma här, men kommer ha det grymt bra i utlandet.
 
Denna månad ska (och måste) jag börja träna, är riktigt pepp för det nu. Och sen den 19:e ska jag och några klasskompisar iväg och se premiären av catching fire (!!!). Sen så flyttar vi upp de de nyrenoverade klassrummen på skolan. Blir en bra månad.
 

Croissant

Dagens bakning
 
Efter att ha spänderat fem dagar i Italien/Kroatien/Slovenien har jag blivit tokig i croissanter! Så jag kände att jag va tvungen att försöka ge mig på att baka några själv. Ovan ser ni resultatet, några blev också fyllda med Nutella (såå goda) 
Kan inte vara missmöjd för de smakar som dem sak!
 

RSS 2.0