Tre

Ska kolla på en film sen ska jag nog lägga mig, ska iväg till kyrkan imorgon igen. Då blir det konfirmation! 
Säger godnatt till er nu.

Dagen blev bra

Det blev fint väder idag ändå! Glad som tusan är jag över det.
Har gjort mycket idag, vart inne hos Sofie, sen har jag varit i kyrkan pratade med Sofia och tog lite kort på henne. Hennes föräldrar gifte sig idag! :) Och så va jag hundvakt åt en minst sagt högljud hund under bröllopet.
Men det har varit en bra dag.

Sista juni, och det är typ regnar ute

Har ingen passande bild. Helt random bild från flygningen till Grekland eller om det var ner till Stockholm från östersund.
Godmorgon. Har gjort mig iordning och ska gå ner till bussen om en liten stund, ska åka in till Sofia och föra över lite bilder sen Greklandsresan. 
Kommer inte bli där så länge, så vi hörs snart igen. 

29:e juni

Har sjukt ont i näsan, vilket Eric har fått hört typ 100 ggr idag.. hehe. Har haft en bra dag trorts att de har ragnat... Men sitter i alla fall uppe på rummet med honom nu men ska snart ner och äta tårta. 
Sofia och Eric har hemlisar...om det va någon som undrade. Känns bra. 

Tårtbak

Har bakat tårta hela morgonen för det är ju min födelsedag idag! :D 
Femton hela år, känns bra det. Kommer nog ha en bra dag, eller ja det hoppas jag i alla fall. Eric, Sofia och Isak ska komma förbi lite senare idag. 

Fel på bloggen

Idag har det inte varit min dag. inget har blivit som jag vill, telefonen har ju gått sönder så jag måste ha en gamal. (äldre, nä sämre än min iPhone 3Gs) Sen så är det fel på bloggen, min kodmall är inte sammarbetsvillig vilket gör att det inte ser ut riktigt som det brukar. Sen så går det inte att kommentera mina inlägg, vet inte hur länge det har varit så. Men jag har mailat blogg.se, hoppas man kan få hjälp fort! 
Efter den här dagen känns det som om jag bara vill dö.

Hoppas morgondagen blir bättre, är ju trots allt min födelsedag då. Orkar inte va vaken så länge till godnatt.

Gina Tricot och H&M

t-shirt, shorta utan ärmar, vit cardigan och en bikini. Inhandlades i stockholm,
 

28:e Juni, inte länge kvar nu!

Morning! Jag fattarinte varför jag redan är vaken, kan verkligen inte sova länge hur trött jag än är! Men så är det, är hemma i min egen säng. Vilket är skönt, nog för att jag älskar Stockholm! Har shoppat lite under dom här veckorna som jag hade tänkt visa under dagen.
Ska fixa mig och sen ger jag mig ner till Brunflo och fixar några saker.
Hare

Mygg

Farmor: Dom ska börja undersöka myggor i sverige nu också.
Jag: Jaha?
Farmor: Ja dom har hittat dengu myggor i Tyskland... Så dom ska se om dom finns här också.
Jag: nej! Jag kommer dö ung!!! D:
Farmor: jag dör gammal i alla fall.

Du är så söt, Jag älskar dig,

Dålig uppdatering, har varit i stan och blogg.se's app funkar inte. Blir sne på det! Bloggar mer imorgon för nu ska jag duscha, hare. Godnatt.


26:e juni

Nu sitter vi uppe och bokar biobiljetter till kvällen, blir LOL. Har precis ätit frukost och väntar typ på att pappa ska komma,  ska kanske åka och bada med syrran och två barn till i hennes ålder. Men vi får se för vi ska hinna in till stan också. 
Mycket att göra idag.
 

Det blev en bra dag


Sov typ ingenting inatt.. Va riktigt kallt och det blåste som bara den, men nu så ska vi inte sova i det där tältet nåt mer denna gång. Har flyttat ner i farmors källare ist, mycket mysigare. Och så får man va med farmor vilket aldrig är fel! :)
Va i alla fall in till Nacka forum idag, och blogg.se's app funkar inte för mig (har inte en aning om varför faktiskt) så jag har inte kunnat blogga.

Bilder lånade från Ida


Bilder från mentorsdagen

Har tagit mig hel dagen att ladda upp dom här bilderna.. man är i stockholm men inte funkar internetet för det. Fler bilder kommer 

24:e Juni

Godmorgon. Jag har inte sovit bra i tältet alltså. (ja de finns inte plats åt oss inne i stugan) Menmen, Sofia och pappa håller på att övertyga mig om att vi ska springa. Det orka jag verkligen inte men det värkar bli så ändå. Det är väl bra efter en vecka utan någon som hellst träning. 
 
 
 

Värmdö

Är ute på Värmdö nu, väntar på att Sofias tåg ska närma sig Sthlm. Ska åka in och hämta henne sen. Har haft det jätte bra i Grekland. Har typ 350 bilder på min kamera där nerifrån, sen har vi Sofies och hennes pappas undervattenskamera fulla med bilder. Tummen upp.
Fast internetet här är så segt så jag vet inte om det kommer orka med att ladda upp dom. Annars kommer det bilder om en vecka :)
Ha det bra så ska jag ta och prata i telefon med Eric.


Grekland

Jag och jennifer har haft en mycket bra vecka med mycket sol och bad, men nu är det ju tyvärr bara en dag kvar. Riktigt fina har vi blivit med våra brännor! Woop woop. Nu ligger vi i sängen och har nyss duschat, vi ska snart gå ut och kolla runt på den mysiga ön vi är på. Ni få ha det så bra medans vi har det bäst ;) Jennifer hälsar!!!! Detta inlägger skrevs av den grymma Sofie gå även min och linas blogg --->tiredlaugh.blogg.se

Drar till Grekland


Google bilder, samma modell som båten vi kommer segla.

Snart bär det av till Grekland! :D Eller vi ska flyga ner till Stockholm ikväll och sen åker vi till Grekland imorgon bitti. Kommer bli en helt galet rolig vecka med Sofie, hennes familj och fyra vuxna till. Alltså min första utlands resa utan pappa. 

Kommer segla hela veckan inget hotell, massor av solkräm är ner packat för att jag inte ska bränna mig. Vattnet reflekterar så vi kommer komma hem hyffsat brun. Det här ska bli så kul!

Är 98% säker på att jag inte kommer blogga nåt, men man vet ju aldrig helt säkert. Är hemma i Sverige nästa lördag. Ha det bra för det tänker jag ha ♥ 

Klass 8B

Bästa klassen helt klart!

Några bilder, kommer inte hinna lägga upp fler idag tror jag. Men det här va dom flesta som va "okej" att lägga ut. Tror inte alla skulle bli jätte glad om jag la upp vissa andra.


Nu har jag sommarlov på riktigt


Hur fina rosor fick man av Eric då :') Gillar min kille ja. 

Så glad! Äntligen är det sommarlov, ska bara ta de lugnt i typ två och en halv månad. Eller vi får se hur lugnt det blir. Har haft det jätte bra hittills idag. Och bättre kommer det bli. Tro mig, talar om varför för er som inte vet sen. Har en massa bilder på klassen som jag ska försöka hinna med att lägga upp. 



Skolavslutning

Godmorgon, har precis gjort mig iordning och ska ge mig av mot kyrkan snart. Slutar åttan, känns så jäkla bra!!
Solen har till och med titta fram en dag som denna.

Blogg.se's app fungerar fortfarande inte, kan inte logga in på den. Så det blir bildlöst

Nice




Detta är två bilder från nya blogg.se, verkar inte som att alla har fått den men jag tycker den är as tuff. Alla kommer nog få den snart, massa nya funktioner som är bra! 
Flera saker jag faktiskt har velat haft ett tag men som inte har funnits.Tex. kan man lägga in ett inlägg i flera olika kateorier (y) 
Detta är en anledning till att blogga på blogg.se
 

Blogg.se har ändrats TOTALT


Ingenting har gått som planerat idag, absolut ingenting! 
Men men sånna dagar har man väl också. Så jag har vart irriterad och stressad och blogg.se's app har inte funkat. Så därför har jag inte bloggat. Och nu märker man att allt är helt nytt på blogg.se. Lite kul men krångligt.. Man lär sig. 

Har i alla fall packat hela kvällen och pratat lite i telefon med Eric. Ska ta en kopp te och sen sova. Må ju va pigg imorgon! ;) 
Godnatt.


Gick bra att servera

Skit dålig bild i know, alla ser väl inte ut som dom vill men Eva va inte duktig på att ta kort så.


Gick jätte bra att servera niorna, och har haft det jätte bra ikväll. Riktigt kul, längtar som en tok tills vi ska få sitta ner och bli serverade nästa år. Aja jag och Ida ska ta och tvätta av oss sminket och mysa lite sen så lägger vi oss nog.
Godnatt.

Me today

Linne - Gina Tricot // Kavaj - H&M // Jeans - Rut.m.fl // Skinnjacka - H&M


Tackar Ida som kunde ta så fina outfit bilder, mycket lättare och roligare om nån kan göra det åt en.

Onödig dag

Skolan idag kändes bara onödig.. Gjorde ingenting fören halv elva då vi skulle kolla på Sophias bror som är sjukt duktig på att trolla! Sen så slutade vi, och jag Ida och Linnea satt nere i akvariehallen och väntade på att vi skulle gå upp på IOGT och duka till middagen som ska va ikväll.

Nu ska vi väl inte göra så mycket, ta lite kort och så blir det nog.

Lite söt är dom ju..

Pappa hittade dom här små nyfödd fågelungarna när han var ute i skogen och röjde undan efter stormarna. Lite söt tycker jag faktiskt att dom är. Men bara lite.

Bara tre dagar sen så!

Sitter och skriver packlista till både Grekland och Stockholm. Allt ska hinnas packas innan fredag. Då kommer typ hela min garderob ligga nerpackad i två väskor. Känns inte alls lite små stressigt..
Ska ta och hinna måla naglarna också.

On the bus

Händelserik dag de här... Annica och marcelo (från bb ni vet) har ju kommit upp nu, så såklart såg man dom på stan. Med en massa tjejer som följde efter dom. Gjorde i alla fall de jag skulle i stan så nu sitter jag på bussen hem.


Sorry

Skrev inget mer igår, men vi hade inte jätte kul och den så va jag med Eric hela kvällen. Kul de. Tycker det är ganska drygt att blogga när man är med folk som inte själv bloggar.

Sitter och väntar på att vi får sluta så jag kan åka in till stan och fixar saker jag ska ha med dill Grekland.

Jätte rolig bild,


Nu kör vi

Måndag morgon, sista veckan innan sommarlov. Dock så märks det inte på vädret.. Ska iväg på nån sak idag med skolan, ingen vet vart. Jobbigt att inte veta tycker jag, men men de får vi veta vid nio hoppas jag.

Sen så är det inte heller länge kvar till jag åker till Grekland! :D kommer bli sjukt kul


Cat #2


Cat #1


Blommor

Har tänkt att fixa underkatigorierna under rubriken FOTO ett tag nu, ska dela upp alla bilder som jag lägger in. Dock inte dom som redan ligger i katigorin bilder. (dom får ligga kvar)
Nu har jag ingenting att göra så jag tror jag fixar det nu.

Söndag

Godmorgon, eller så säger jag godnatt. Funderar på att lägga mig och sova en stund till, bara dumheter att springa på morgonen. Man blir ordentligt trött!
Har inget speciellt jag ska göra idag, bara ta de lugnt och tagga inför sista skolveckan! ;)

Goodnight


Studentmottagningen

Några bilder från igår kväll. Är väldigt dålig på att ta bilder vid sånna här tillfällen, glömmer bort det gör jag också. Menmen, man får försöka bättra sig.

Sitter på sängen med lite små ont i huvudet, vet inte vad jag ska göra. Ida va här en sväng, vi kikade på Breaking Dawn, riktigt bra film det. Bara andra gången jag ser den faktiskt.

Dresscode - 8:e juni

Jeans - Rut.m.fl//Tröja - JC//Skor - Nelly.com

Älskar ryggen på tröjan, as snyggt. Gick klädd i det där igår, skorna hade jag bara på mig när jag vi inne i stan, när vi skulle bort till grannarna drog jag på mig Conversen.

Hungrig?

Va inne i stan och handlade lite, Elsa blev överlycklig när vi kom hem med mat åt henne också. Hehe. iPhone bilder.

Studenten

Fina Johanna och Olivia från konståkningen på dom översta bilderna. Glömde helt bort kameran i början av dagen. Tråkigt. Därför har jag inte speciellt mycket flak-bilder vilket jag hade önskat, för dom va så otroligt glad hela högen.

Pensionärer

Söta pensionär som kom i en buss mitt bland alla studentflak. Söta som dom ändå va så vinkade dom och blev jätte glada! Riktiga tuffingar alltså.
Men nu ska jag nog kolla på en film och sen sova. Helgen känns lång, är ju bara lördag imorgon :D
Godnatt

Drar till grannen på studentmottagning

Har vart inne i stan hela dagen. Grattis till alla som tagit studenten! Måste kännas skönt. Längtar inte alls tills det är min tur.. Det kunde bli lite drag i våran lilla stad också. Har lite bilder från dagen men nu måste vi traska bort.

Studenten

Har vart inne och grattat Johanna och Olivia som har tagit studenten idag! Superfina båda två!
Så nu sitter jag och tjejerna på donken, va ju några månader sen man träffade allihop, eller några saknas ju då men :p får se när jag kommer hem.


Drar ut och springer med pappa


Home

Nu är jag hemma, blev två "nödvändiga" saker utöver student presenten. Bliv super glad när jag kom hem och såg att mamma hade vart och lämnat Hannas vågtång som jag får låna över skolavslutningen :)

Är superfint väder ute så jag fattar inte riktigt vad jag gör inne... Får ta och gå ut ist.

Sista dagen

Seg dag hittills, börjar men en och en halv timmes rast. Sjukt tråkigt måste jag säga. Sitter ute nu, lite varmt är de i alla fall idag. Men inte speciellt kul.

Aja ska sitta här till tio sen ska vi ha slöjd med Göran, kommer kunna bli intresant.

Sötida ^^


Imorgon blir det skola igen


Charmtroll..

Ja har vart med Eric idag också, sen kom moster och kusin hit och vi grillade allihop. Mysigt.
Känns som om det är söndag idag men det är bara onsdag... Skola är det i alla fall imorgon igen, sista riktiga skoldagen! Är ju ledig på fradag för det är studenten.
Godnatt.

6:e Juni

Sveriges nationaldag idag! Då är man ledig från skolan vilket gör det till en himla bra dag. Har i alla fall vart inne och handlat med pappa och lite sånt. Grannarna hjälpte oss att ta ner flaggstången så vi kunde laga snöret, det hade blåst sönder när det var storm.. Men nu är flaggan uppe!

Orange → rosa

Ska fila ner naglarna lite och måla om dom till rosa. Har vart oranga ett tag nu.
Gjorde 8:ans sista prov idag, gick nog ganska bra tror jag. Sen så slutade vi lite tidigare så jag sprang. Jobbigt var det, men träna ska man ändå.

Alone

Myser i sängen och ska starta en barbie film. Nej jag är ingen tönt. Sen ska jag nog sova är riktigt trött idag. Så de blir väl godnatt nu då.

Samhällskunskap

Ligger på sängen och kollar lite saker på datorn. Men måste nog ta och sätta mig o plugga lite so, prov imorgon. Tror jag kan de mesta men man vet ju aldrig.

Lugn dag

Bild från i lördags, jag och Sofie jobbar ju på den "perfekta" kroppen innan vi åker till Grekland... ;) Nice va de.

Idag då, har vart en ganska lugn dag, finns ju inte så mycket mer att göra nu. Har vart på nå "möte" om niornas avslutningsmiddag nästa vecka. Ska ju servera dom, lite kul kanske de blir.  Fick veta allt vi ska göra och hur vi ska göra, ordning ska de va.

Sätter mig och kollar på finalen av..


Knall rosa, men syns inte på bilden


-Fick med mig det här hem från stan igår. Plus en present till pappa.-

Bestämde mig för att springa trotts att det spöregnade, men lite tur ska man ju ha ibland också. Slutade regna alldeles innan jag gick utanför dörren.
Men nu har jag hunnit duschat och ätit också. Känns bra men jag är trött.

Snart åker vi till Grekland

Här har ni världens bästa människa, Sofie Ameus, jag tycker synd om er som inte känner henne... Jag älskar dig <3


@ Sofie

Ligger fortfarande kvar i "sängen" egentligen soffa då men. Har legat här ett tag, men ja är man med Sofie då är man...
Vet inte när jag ska ge mig hemåt, blir väl om ett tag. Hare


Godmorgon

Va med Eric hala dagen igår, orkade inte blogga nåt då. Hade i alla fall det bra, han är så snäll den pojken.
Ska typ kliva upp nu, äta frukost och göra mig i ordning så ska jag och mamma in till stan. Måste fixa present till pappa, han fyllde ju år igår men han är nere i Sthlm.

Aja ni får ha de bra, mig hör ni mer från senare.


RSS 2.0