Min fina

Kan, utan att överdriva, säg att hon är en av dom sötaste katter jag sätt och den helt klart mjukaste. 

En till skön dag

Hela denna helg har varit lugn och skön, vaknade vid tio idag. Fixade en riktigt god frukost innan Sophia kom, har sminkat varandra lite och planerat hennes nya rum. Sedan har jag rensat ur mina byrålådor. Så mycket skräp det fanns där alltså..

A good day

Denna dag har varit riktigt bra, vaknade med Emil och sedan for vi in till stan med hans far. Var där inne någon timme innan jag åkte hem och då kom Sofia. Hade det skönt etttag och pratade lite.
Nu ska jag bara ta de lugnt resten av kvällen, lär sitta framför tven. 

ISABEL LENNSE

Hur fina är inte dessa?! Enligt mig är det dom perfekta ringarna, skulle gärna ha dom allihop. 
Den i roséguld kostar nästan 1.500 kr.. Känns som om det är lite väl mycket faktiskt. Men fin är dom och man får ju alltid drömma. 

Fina vänner

Bilder från igår när alla var iklädda våra klasströjor, se så fint ut tycker jag


9B 2009-2013

 
Igår fick vi äntligen våra efterlängtade klasströjor! Så idag gick vi alla iklädda dessa. Tycker dom är så sjukt snygga, väldigt mycket våran klass över dom.
Helt otroligt att vi snart ska splittras, satt och pratade med några i klassen och vi har så många internskämt. Kommer kännas konstigt att inte höra det varje dag i höst..
9B bästa klassen ♥   

Sun

Gårdagens och dagens väder (Jag har inte gjort något med bilden det va verkligen svart på himlen)..
..och nu
Jag vet inte riktigt vad som händer med vädret, hela dagen igår och idag fram tills nu har det snöat, haglat, regnat och typ åskat. Inte alls roligt, men nu är det så fint väder ute! 
 
Gjorde två nationella prov i engelska idag vilket faktiskt gick över förväntan! Så det är jag glad över. 

Lycka

 

Tränatr

Träningsvärken har börja kommit under dagen.. Nog för att de gör ont men de är ändå ganska skönt att veta att man har gjort någonting. 
Det är nu en månad sedan min operation och Sofias knäbehandlingar är färdiga vilket betyder att vi båda ska börja träna. Inte hårt från början, utan lugnt och försiktigt. Så gör vi det tillsammans, man känner sig mer peppad till det och man kan inte bara ändra sig för att man inte orkar. 
Detta kommer bli toppen!

Happiest

~Happiest~
Är bara jätte glad idag, det är fint väder och vi slutade klockan 12 av den anledning att alla lärare var ledig/sjuk och ingen vikarie fanns. 
Sen så har klänning nr 2 kommit, dock är den sed så den ska reklameras. Kommer säkert bli knas med det..

Aktiv dag

Hyffsat trött är jag nu efter skola, ett klassmöte, en kort löprunda (ja jag sprang, dock gjorde de ont i foten men nån gång måste jag börja..) och en timmes gym. Är faktiskt riktig nöjd med mig själv. Ska ta och dricka en kopp te och sedan lägga mig, känner att jag måste sova. 
Godnatt så hörs vi senare. 

Sammanfattar tävlingssäsongen

Alla dessa har jag fått under säsongen som har vart. Har satt pers flera gånger vilket jag är sjukt nöjd med, just nu ligger det på 20.76 (tror jag) men det ska upp en bra bit under nästa säsong! Vill få minst 25.
 
Plaseringar 12/13
En 3:e plats och en delad 
Två 4:e platser 
En 5:e plats
Två 9:e platser
 
Bilder som Elly tog i sundsvall

Amerikanska pannkakor

~Dom absolut godaste amerikanska pannkakorna jag (och sofia) har gjort~
 
Har bara tagit det lugnt nu på morgonen, Sofia for hem för en timme sen eller nåt. Sen dess har jag hjälpt syrran och hennes kommpis med vårat Wii. Supertekninska jag. Nu ska jag fortsätta morgonen med en latte och senaste nummret av VeckoRevyn. 

The Host

Sofia kom nyss hit så snart ska vi äta och senare ikväll tar vi lillbilen in till stan och kikar på The host. Verkar vara en riktigt bra film så jag höga förväntningar. Hoppas bara den är lika bra som jag tror. 
 
Sofia sover även här ikväll så då blir det mys med massa skitsnack. Supermysigt.

Lördagmorgon

~Jag idag~
Nu ska jag snart åka in till staden med Sofia. Ska gå där en stund, hämta ut biobiljetter och sen ska jag upp till PC för idrottssaken. Kommer nog bli en bra dag det här! 
 

New girl

Sitter i min ensamhet uppe i soffan och kollar på New Girl som enligt mig är den bästa serien. Ska nog gå och lägga mig efter de här för jag ska upp ganska tidigt imorgon. Och sen spendera några timmar inne på nån typ av "idrottsmässa" tillsammans med resten av konståkningen.


Gråa toner

Idag har vädret varit sådär grått och trist som de egentligen bara kan vara på hösten, vilket har lätt till en irriterad Jennifer. Har vart på dåligt humör hela dagen utan anledning, har också vart helt skakis, även det utan anledning. Vill hellst bara att klockan ska ticka på så att jag få lägga mig och vakna upp till en bättre dag imorgon!



Vår

De är verkligen vår ute nu! Helt otroligt, plusgrader och knappt någon snö på vissa ställen.

Idag har jag hunnit med skolan, vart en sväng hos Sophia, handlat och nu har jag ätit. Ska ta och fixa mer cashewnötsdmör och sen ska jag ta och gå/power walk en stund på löpbandet då min fot inte tillåter mig att springa än.

Datorn vill verkligen inte va med idag därav den dåliga uppdateringen. Hoppas den blir bättre framåt kvällen


Design jobb

Sitter och jobbar med en design i PS, dock är denna inte till mig själv utan till en kompis. Än så länge är jag väldigt nöjd.
 
Ska ta och lägga mig snart, är riktigt trött efter att ha suttit och glott på datorskärmen i ett par timmar. Och jag vill va pigg tills provet imorgon bitti. 
Så godnatt på er!

Np i so

Jag är skicklig... Sitter nu och pratar i telefon med Sophia samtidigt som jag bloggar och nyss målade jag också naglarna. Målade dom i en av mina favoritfärger från H&M färgen Nerd. Himla fint. 
 
Idag gjorde vi alla fall nationelltprov i So, blev historia för våran del, gick inte superbra måste jag säga.. Men imorgon väntar ett till så det är bara att hoppas på att det går bättre. 

Gul skönhet

Mer än såhär vill jag inte visa fören det är dags att använda den. Och det är bara 60 dagar kvar tills dess.
 
Denna fanns i paketet som kom tidigare idag. Jag va lite nervös över att den skulle va för stor. Då den bara finns kvar i Large. Men den passade perfekt vilket jag är såå glad över.
Längtar efter att få använda den här!

Close up

Fortfarande sol ute fast att klockan är halvsju, det börjar inte ens bli mörkt. Våren är verkligen påväg så nu mår jag bra.

Ett paket till mig

Blev så otroligt glad när jag kom hem och möttes av detta. Ett litet paket från Nelly.com som jag inte hade räknat med att få förrän imorgon eller på onsdag (dock hoppades jag på att de skulle befinna sig i min brevlåda idag). Snabb leverans. 
 
Är i alla fall sjukt nöjd med de som ligger i.

Tre inköp

~Top Coat / Nagellacksborttagning / Concealer~
I fredags var jag och Sofia in till stan efter skolan och fixade papprena om våra sommarjobb. (Ja, jag ska jobba fyra hela veckor på sommarlovet) När jag ändå var inne passade jag på att köpa tre saker som har tagit slut hos mig, behövdes verkligen. 

Jag och syrran hela dagen

Idag är det jag som är "barnvakt" åt syrran, pappa är borta på jobb så jag är hemma med henne. Vi har hunnit med en del saker, och nu sitter vi båda och spelar spel. Sociala man är nu för tiden..
 
Snart kommer i alla fall en kompis till henne så då kan dom leka ganska mycket själv. Behöver bara hålla lite koll på dom. 
 

Mango

Charmigt med plåster på foten..
Har bara tagit det lugnt nu på morgonen, hunnit med att duscha och äta en go frukost och nu sitter jag på sängen och ska snörja in benen. The Body Shops Body Butter Mango luktar så otroligt gott! Så man vill äta upp det. 
 

Härlig morgon

Lite olika bilder från min morgon
Äntligen har jag fått mig kamera. Blev så överlycklig igår när pappa kom hem med den, en helt ny blev det men en lika dan som förut. Kan inte bli gladare. 
Nu ska jag snart gå ner och äta frukost sen ska jag nog ge mig av till Emil. Kommer bli en bra dag det här. 

Fina tisdag

~Hej pappas dåliga facecam ~
Har haft en himla massa för mig efter skolan, har först bakat sen ett möte och nu ska jag pyssla på lite till i köket. Älskar att vara i köket måste jag säga. 
Men nu är jag ganksa trött så jag tror det blir en hyffsat tidig kväll ikväll. 

Mums!

~Hallon med vitchoklad & latte~
Det var ett bra tag sedan jag skrev något nu och de beror helt på att jag är kameralös. Dock hoppas jag på att jag får tillaka den snart! Saknar den verkligen nu, och så behöver jag och några fler den till ett skoljobb som ska göras på fredag. Panik. 
 
Men jag gör mitt bästa för att skriva lite så mycket som möjligt.
 

Frukost är det bästa som finns

Dagens fina frukost
 
 

Påsk helgen

Gud vad mycket vi åt i påsk, tror inte jag har ätit så mycket nån gång. Massa god mat, och massa spel med alla som var där. Riktigt mysigt och trevligt.
Smörgåstårta, chokladtårta och spel.


Hemma

Nu har jag gjort mig i ordning för att snart åka till Emil. Sover där ikväll under tiden jag väntar på att resten av min familj ska komma hem. Jag kom hem i går kväll ganska sent, så då orkade jag inte skriva något. Internetet i fjällen har varit obefintlig! Jag har inte kunnat gjort något, inte kollat facebook eller instagram. Därför har det varit ganska tyst från min sida. Men nu ska jag försöka trotts att jag inte har fått tillbaka min kamera, de blir mobilbloggning..


RSS 2.0