Grekland #3


Senaste shoppingen

Cubus och Gina. Man kan inte annat än gilla rea.
 

Grekland #2


Urban Cone

Ja ju spelar dess underbara grabbar på studioscenen inne på yran. Hade sjuk gärna sätt dom, men jag packar. Så jäkla surt måste jag säga.
Får väl vänta till yran nästa år och hoppas att dom har massa grymma artister då med..

Hos mamma

.är hos mamma nu och har fixat nästa säsong av vampire diaris. Nice de, ska åka ner och handla sen ska jag hem och fixa. Skriver senare


Slut på denna dag också

Extrem bild brist, sparar allt till dagarna jag spenderar i ö-vik.
Nej nu är jag lite trött och ska ta och kolla på ett avsnitt av vampire diaries sedan ska jag sova. Morgondagen kommer användas till att packa och förbereda. 
Säger godnatt.
 
Föresten så vet jag inte om det är min dator de är fel på eller om det är något annat men inget som har med blogg.se att göra har kronglat hela dagen..

Har inte funkat att blogga

Nä tydligen har de funkat att blogga. Därför det kanske ha varit massa lika dana inlägg. Men har tagit bort allting nu. 
Men nu ska jag ut och springa. Hör av mig sen.

Linnea henriksson

Fick skynda mig in till stan imorse för att jag hade sovit lite för länge...hehe. Hann därför inte starta datorn. Och sen har det varit fel på blogg.se hela dagen och kvällen. Ganska less nu. 
Men håller på att fixa inför ö-vik och lyssnar på massa skön musik. Konstigt nog nervös :s 
 

Lite snabbt

Går och lägger mig nu, har inte orkat gjort de tidigare. Måste va den lataste människan alltså. Godnatt ♥
 

Man kanske inte ens tänker på det

Nån mer än jag som har tänkt på hur mycket facebook förstör ens liv? Egentligen, man får bara veta saker man inte vill. Och sånt man inte borde veta igentligen. Ändå är typ alla beroende av det. 
Kom och tänka på det när jag själv blev påmind om en person som jag nästan hade glömt, de va ju bra men jag ångrar det jag gjort mot hen. (han/hon) Alltså va de inte så bra, för jag får typ ångest över det. För jag gillar hen igentligen. 
Men men sånt är livet för en tonåring år 2012, ganska sjukt. 

Skulle kunna babbla på hur länge som hellst om det här men ingen skulle orka läsa så jag ger mig här. 

Fin dag

det var hus jag tog kort på idag, inte jätte kul kanske. Men svårt är det. 
Jag är hemma, de blev inte riktigt som jag tänkt idag. Jag for till Vemdalen och fotade. Längre än tänkt och sen for vi in till stan och köpte glass och handlade innan vi åkte hem igen. 
Har varit en dag med fint väder ju! 
 

Körde på ett tidsinställt

Förlåt för att uppdateringen inte har varit på topp dom två senaste dagarna. 
Nu befinner jag mig nog i alla fall någonstans mellan mitt hem och Vemdalen. Ska fota lite där (bara massa tråkiga bilder!) och sen så skulle pappa på nå möte så jag får sitta med hans dator under tiden. Uppdaterar er nog då. 
Ha de bra så länge!
 

Tisdag och bara några dagar kvar

Godmorgon, tänkte faktiskt blogga igår men det va nå fel med uppladdningen av bilder så då sket jag i det helt och hållet ist. 
Idag är det riktigt fint väder ute i alla fall så vi lär ju ska gå ut och va ute. Vet inte vad man ska hitta på men man kan inte sitta inne hela dagenen dag som denna. 

Måndag

Morning! Det är måndag ny vecka och allt. Bara fem dagar innan jag åker till ö-vik! Har gjort mig iordning och så, ska hjälpa pappa med nåt. Sen ska jag in till stan med Eric, Sofia och Isak. Blir nog bra de,
 

Please


Konfa kort

Så nu ska jag ta med mig mitt usb-minne (ja de är ett jättefint ett från teknikåttan, använder det typ bara till utskrifter) och fotopapper ut till skrivaren och skriva ut Sophias konfa kort. 
Sen lär jag väl ta och springa en sväng trotts att det typ regnar ute. Inte min grej.

Svar igen

Har ingen lust att blogga nu igentligen, har ju ingen kamera. Så jag är lite ledsen. Nä men de är inge kul om man inte kan lägga upp bilder. Aja sitter och kollar på William Spetz's livestream medans jag väntar på att mina naglar ska torka. William är ju lite rolig han.
Ska åka och hämta min kamera nu! :D
 
nilsson Om: Shoppingen från igår
F: vart är byxorna ifrån?:)
S: Dom är från H&M ↓
 

Här sitter jag i min ensamhet

Wii i all ära. Riktigt kul faktiskt ^^ fast man kan ju gärna va två och så borde vi köpa några nya spel..haha. Men har varit hos Sofia i kväll och haft det mysigt, tig några kort men glömde kameran hos henne. Fattar inte hur JAG kan glömma KAMERAN!? Men ni får sova gott, ska lägga mig snart tror jag. Godnatt ♥


Shoppingen från igår

En till bikini, nagelfil, en tröja, as snygga jeans, tröja och vantar till träningen. 
 
Det va de jag fick med mig hem från stan igår. Dock är det ett helvete att hitta byxor till mig, för mina smalben är typ för smal. Inga byxor sitter tight där! Blir alltid as förbannad. Dom här jeansen sitter inte helt perfekt men det får jag leva med...

At Home

Kom nyss hem till mitt andra hem, skönt att vara här i det stora huset med min älskade katt. Tycker så synd om henne som har varit själv i nästan tre veckor.. Men nu så ska jag mysa med henne för de är hon värd. Bild från Instagram


Leopard

Såhär blev naglarna jag gjorde för nån dag sen. 
Trodde de skulle va mycket svårare än vad de faktiskt va. Riktigt lätt, dock lite smått segt. 

Kajplats 1

Har vart inne i stan med mamma och syrran, shoppade lite. Blev en del nödvändiga saker också, skönt att ha fixat det. Sen kom min moster och kusin in så vi gick ner på stråket och åt middag på kajplats 1. Mysigt fast att det inte va så fint väder. Älskar kännslan i stan innan yran, dock är man ju inte hemma när yran är..

Sen födelsedags present

Fick en extern hårddisk av mammsen i födelsedags present. Jätte liten och smidig. (förstår inte varför det tog sån tid för den att komma) Som jag har vela haft en alltså. Men nu har jag en och jag sak börja koppiera över allt, vilket är en del. Datorn kanske går lite snabbare sen när man kan ta bort en massa. Tack åter igen. 

Rör mig mot stan snart

Så nu ska jag fylla i ögonbrynen och tvätta mina smink borstar så är jag nog färdig för att åka till stan och träffa Sofie. Va ett tag sen.
Lär bli där inne hela dagen så vi får se om och hur jag uppdaterar er. Hare så länge.

Blev en fin dag

La mig och solade direkt när jag kom till pappa, sen blev vädret bara bättre och bättre. Gillas. Inte för att jag direkt tror att jag fick nån färg av dom två timmarna jag vistades i solen. Men skönt va de allt. Tummen upp. 
 

Ser extremt trött och sliten ut må jag säga. Kliar tok mycket i ena ögat. Pollen är inte riktigt mig grej...
 

Det va ju fint väder ett tag i alla fall..

Ja imorse va det faktiskt sol, men nu vet jag inte vart den har tagit vägen. Hoppas på att den kommer tillbaka. Vill sola känner mig riktigt blek faktiskt. Aja ska nog åka bort till pappa snart och mysa med Elsa och sola om det blir väder för det. Ha de bra. 

Onsdag

Godmorgon, vaknade tidigt idag. så jag satte mig med datorn på en gång. Kollade igenom facebook och sen började jag fundera på vad jag skulle göra med mina naglar. Vill göra nåt kul men jag vet inte vad.
Funderar på nåt av dom, får se om jag kan göra det med vänster hand bara.. 
 
Kände att det blev mycket svar på frågot nu, men det kom en fråga till som jag svarar på på en gång. 
F: kostar de pengar o använda photoshop cs5?
S: Det kostar inte att använda det med att köpa programet kostar en del. Med det kostar några tusen de gör det. Det är ända nagtdelen med PS.

Photoshop

Linda Om: Svar
I vilket program eller sida har du redigerat dom i?
 
Jag redigerar alla mina bilder i Photoshop cs5. Finns inte bättre program än Photpshop (finns massa olika som cs, elements, lightroom osv. men jag har bara testat cs). Dock tog det mig ett bra tag att lära mig det. Lär man sig bara grunderna hur det funkar kan man klura ut hur man gör vad som hellst!
 

Orange

Dessa blommor har levt (hur f*n stavas det!?) väldigt länge. Fick dom några dagar efter min födelsedag, dock va dom i en bukett då men dom andra bommorna blev ful gansak fort. Gjorde om lite och jag tyckte det va väldigt snyggt såhär.

Måndag den 16:e Juli

Godmorgon, sov till tolv idag. Vilket gjorde mig irriterad, kommer typ inte kunna somna ikväll heller då... Menmen de är sommarlov så.
Som ni kanske ser har jag fixat bloggen, blev ju ganska bra i alla fall. Ser ni inte ändringarna tryck F5. Ska bara hålla på hemma idag tror jag, hjälpa mamma och sånt. 
 
 
 

Svar

F: har du två par jeffery campbell eller har du redigerat ena bilden till en ny färg på skorna? i fall att du har redigerat ena bilden så är du super duktigt på det! det ser inte redigerat ut alls (som det gör på väldigt många bloggar när dom har ändrat färg på saker) så varför jag undrar är för att skorna ligger på exakt samma plats på bilderna, till och med snörena är lika ;) undrar också vilken bild som är "äkta"? och om båda bilderna är äkta så undrar jag hur du har gjort för att få skorna att ligga på samma plats på båda bilderna? :) 

oj vad krångligt det här blev märkte jag, hoppas du förstår i alla fall!
 
S: Jag äger bara ett par Jeffery Campbell, (är sjukt glad över dom). Båda bilderna är redigerade, den ena har jag lagt på svart/vitt och den andra är det pålagt svart/vitt i bakgrunden. 
Orginalbilden nedanför ↓
 
Ja jag svarar på frågan i ett inlägg, jag gillar inte "svara"-knappen på nya blogg.se...

Jeffery Campbell

Sätter på mig heelsen och drar till kyrkan med mamma syster och orange/blonda Sophia för att lyssna på när Ida sjunger. 
 

Godmorgon

Somnade inte fören klockan fyra i morse, va sjukt trött när jag vaknade så jag satte mig och kollade på The Vampire Diaries. Bra serie det med. Sen har jag hunnit duschat och gjort mig iordning. Är fortfarande trött. Ska se om jag orkar fixa med en ny header.

Tre olika


Stackars Sophia..

Ja som rubriken säger, stackars Sophia! Hennes hår är nu vitt, orange i olika nyanser och typ rosa. Men det är bara en avfärgning så vi ska färga det så fort vi är färdig med det här. Kommer nog bli as bra ;) Mobilbloggar eftersom jag är hos Sophia.


In till stan

Är uppe i tid idag faktiskt, är redan färdig och väntar på att Sophia ska komma och hämta mig. Skriver mer när jag kan, hare.


Lägger mig

Trött är jag, klockan är typ tolv och jag kom in för ett litet tag sen. Va ute med grannens barnbarn, (ja dom är i min ålder) super trevligt. Två snälla grabbar det. 
Nu tänker jag ta och lägga mig, ska typ till stan alldeles för tidigt med sophia imorgon. Godnatt.

Fint väder..

bilden är från instagram, hade ingen annan passande.
Ska ta och fixa håret nu (igen) cyklade hem från pappa när det började spöregna! Då menar jag de också, va genomblöt. Svensk sommar är inget för mig. 
Vid sex ska vi över till grannen och äta middag, mysigt. Men nu måste jag skynda mig. Hare.

Smoothi

Gott.
Har fixat min blogg nu på morgonen, dock saknar den header och bilder i menyn. Men det kommer så fort jag har fått till nåt bra. Sen så har jag börjat fixa med Linneas blogg design också, går ganska bra där också. Sen ska jag ju som sagt fixa Idas, men det gick inge bra så de va inge kul. Får samla tålamod och idéer ett litet tag till.

Instagram

jenniferdwt @instagram, follow


Bloggen

Min blogg ser jätte konstig ut nu, jag vet, men det får den göra tills imorgon eller på fredag. Ska fixa den så fort jag kan. Blir inte hemma ikväll så då har jag inte möjlighet till det. Men nu går det i alla fall att kommentera, så kommentera på! 
 

Onsdag den 11:e

Godmorgon! 
Jag är uppe i tid idag, känns ganska bra. Eller jag somnade inte fören kl två igår kväll.. Så jag sov inte så många timmar, menmen. Ska ta och duscha snart och sen sminka mig och så. 
Hare så länge. 

Lycka.

Åhh vad glad jag blev, iPhone är bäst. Fixade så att man kan använda en annan knapp som hem-knapp. Jag gillar! Nog för att jag faktiskt började vänja mig vid den andra så slår iPhone den.(Skulle hellst vilja blanda android med iPhone, skulle bli riktigt bra då.) 

Siluett

Två siluettbilder jag gjorde igår när jag inte hade nåt internet. 
Godmorgon, ska ta och cykla iväg till pappa snart och göra lite nytta där. Han är ju inte hemma så jag ska hålla Elsa lite sällskap också. Annars är inget planerat för idag.
 

internetet samarbetade inte nu på eftermiddagen, uppdaterar er imorgon


Måndag

Morning, vaknade vid halv tolv idag, riktigt skönt att få sova. Har fixat mig och så nu, tror att vi skulle åta till Frösön idag och fika eller nåt sånt. I sånna fall lär vi ju åka snart. 
Vill ha tillbaka min iPhone för nu funkar tydligen blogg.se's app igen. Men den finns ju inte till android...-.-
Ni får ha en bra dag.

Från en vän

Underbart halsband jag fick av Ida när jag fylde år. 

Mår bättre idag

Helt sjuk, känns som om klockan är elva men den är två. Fattar inte att jag har kollat på pretty little liars hela morgonen, jag är helt fast! 
Vet inte vad jag ska göra idag, men ska nog ta och göra mig i ordning. Vill inte sitta i sängen och stirra på datorn hela dagen. 
 

Min dag

Har suttit med en Ben & Jerry's och kollat på pretty little liars HELA dagen, har kommit till avsnitt 10, och ska fortsätta med det efter maten också. Jag mår fortfarande inte bra, Sofia var också sjuk så det är väl nåt som går... Hoppas på att jag blir frisk snart, det är så tråkigt och jobbigt att va sjuk!

Pretty little liars

Känner mig inte helt frisk idag, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller vad det är. Kul är det då inte i alla fall. Så denna dagen kommer nog spenderas framför datorn och kolla på Pretty little liars. Bästa serien, finns tre hela säsonger så jag har det jag gör. 
 

Från igår


Storsjöcupen fortsätter

Morning, våra duktiga flickor gick till a-slutspel så om typ en timme ska jag sätta mig på bussen och dra in till sportfältet och kolla när dom spelar. (y) Dock har jag ingen snäll vän som följer, vilket söööög.
Är ju nästan fint väder i dag tillomed! ;o 

5:e Juli

Älska photo booth, vill ha webcam på min dator också, men nene.
Sitter i alla fall hemma hos pappsen, har vart inne i stan med mamma och bytt en födelsedagspresent. Fick med mig lite annat smått hem Visar er imorgon. 
Ikväll ska jag till Torvallen och kolla på när Brunflos flickor 96-97 spelar. Hoppas på finväder, igår regnade de ju.
 

Jeffery Campbell

Fick dessa i födelsadagspresent av min underbara kille ♥ Bilder på dom kommer.

Grekland #1

Kommer nog inte redigera några av bilderna, det är alldeles för mycket. Kanske några men inte alla.

Mot staden

Har precis ätit middag och ska åka in till stan snart för att möta Sofie och några till så ska vi gå och kolla på invigningen av Storsjöcupen. De blir ra de, 
 

Blir att glo på dataskärmen nån timme nu då

Har aldrig fått så mycket blommor när jag fyllt år nån gång, fick mer än dom som är på bilderna. 
Har hunnit med att springa, duscha, färgat ögonbrynen och ögonfransarna. Klockan är två. Känns som en lugn dag det här, ska sätta mig och fixa ihop en design till en kompis. 

Storsjöcupen 2012

Storsjöcupen har ju redan börjat för i år, av någon anledning har jag vart borta varje år. Men inte i år inte! Helt sjukt vad norskar det är i stan nu. Ska nog in med någon nån dag och kolla på massa fotboll, men idag hinner jag inte riktigt med det. Ska faktiskt springa nu på "morgonen". (y) Hare.

Från konfan i söndags

Jag tycket det är otroligt svårt att ta bilder inne i kyrkan. Är nåt konstigt ljus där inne, menmen fick några bilder som var okej i alla fall. Det var ju sommargruppen som konfade sig, känner typ alla (mer eller mindre) som va där.
 

Victoria's Secret

Köpte denna parfym innan jag flög hem från Grekland. Älskar den. 

Sofia på bröllopet


Drar iväg på konfirmation


RSS 2.0